Λεβέντης: Οι έλληνες θα δεχθούν μείωση μισθών και συντάξεων για να πάρουμε αεροσκάφη | Pagenews.gr
Pagenews Team 5 Δεκεμβρίου 2016, 12:43

Αίσθηση προκαλεί η πρόταση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη για την απόκτηση αεροσκαφών πέμπτης γενιάς για την Πολεμική Αεροπορία.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, μιλώντας σε συνέδριο, στη Λάρισα, για την συνεχιζόμενη τουρκική προκλητικότητα, τόνισε «ότι δεν αμφιβάλλει ότι όλοι οι Έλληνες θα αποδεχθούν μείωση μισθών και συντάξεων για το σκοπό αυτό». 

Και επειδή «κάποιοι κακοπροαίρετοι θεώρησαν την κουβέντα αυτή του κ. Λεβέντη, ως πρόταση για μείωση μισθών και συντάξεων κατά 200 ευρώ μηνιαίως», η Ένωση Κεντρώων διευκρίνισε «ότι η περικοπή αυτή αφορά τους έχοντες μισθό ή σύνταξη άνω των 1.500 ευρώ μηνιαίως και έρχεται να προστεθεί στις θέσεις του κόμματος για παύση των συντάξεων των πλουσίων ( που έχουν εισοδήματα από άλλες πηγές άνω των τριών χιλιάδων ευρώ μηνιαίως), για συγχώνευση των πολλαπλών συντάξεων σε μια με ανώτερο όριο τα 1.500 ευρώ μηνιαίως, για κατάργηση των συντάξεων των τέως βουλευτών, δημάρχων, περιφερειαρχών, για μείωση του αριθμού των βουλευτών σε 200 και μείωση του μισθού όλων των αιρετών κατά 50%». 

Τέλος, μετά τη διευκρίνιση, η Ένωση Κεντρώων ζητά «σε όσους έσπευσαν να μας χλευάσουν για την πρότασή μας, να μας πουν την γνώμη τους».

TAGS: