«Μπελγκρέιβια» από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος | Pagenews.gr
Pagenews Team 5 Δεκεμβρίου 2016, 13:11 5 Δεκεμβρίου 2016, 13:11

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος, το «Μπελγκρέιβια», ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα από τον βραβευμένο δημιουργό της πασίγνωστης τηλεοπτικής σειράς «Ο Πύργος του Ντάουντον», Τζούλιαν Φέλοους!

Καλώς ήλθατε στην Μπελγκρέιβια, την ακριβή συνοικία του Λονδίνου, εκεί όπου κάποτε η βικτωριανή αριστοκρατία συμβίωνε με την ανερχόμενη αστική τάξη.

Το ομώνυμο μυθιστόρημα του Τζούλιαν Φέλοους –δημιουργού της πασίγνωστης τηλεοπτικής σειράς Downton Abbey– υπόσχεται να σας ταξιδέψει στον κόσμο της Μπελγκρέιβια, έναν κόσμο γεμάτο κρυμμένα πάθη και ένοχα μυστικά.

Θα ταξιδέψετε μαζί του;

Την παραμονή της μάχης του Βατερλό, η αφρόκρεμα της Βρετανίας συγκεντρώνεται στις Βρυξέλλες, σ’ έναν χορό λαμπρό όσο και τραγικό –πολλοί από τους νεαρούς που διασκεδάζουν εκεί την επόμενη μέρα θα πέσουν νεκροί στη μάχη.
Εκείνη η νύχτα, όμως, θ’ αλλάξει τη ζωή και της όμορφης Σοφίας, κόρης του φιλόδοξου εμπόρου Τζέιμς Τρέντσαρντ…
Είκοσι πέντε χρόνια μετά, οι Τρέντσαρντ ζουν στην ακριβή συνοικία της Μπελγκρέιβια –εκεί που η αριστοκρατία συνυπάρχει με τους ανερχόμενους αστούς, όπως οι ίδιοι. Έχουν πλούτη, δύναμη… κι ένα μυστικό: δεν θέλουν να μιλούν γι’ αυτό που συνέβη στη Σοφία εκείνη τη νύχτα.

Το «Μπελγκρέιβια» είναι η ιστορία αυτού του μυστικού, που ψιθυρίζεται πίσω από τις κλειστές πόρτες της όμορφης συνοικίας και ενώνει, παρά τη θέλησή τους, δύο οικογένειες και δύο τάξεις κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των υπηρετών τους. Ενός μυστικού που, αργά ή γρήγορα, θα έρθει στο φως…

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος.

TAGS: