6/ 12: Επανασυνδέσεις και αστρολογία σχέσεων | Pagenews.gr
Pagenews Team 5 Δεκεμβρίου 2016, 17:35

Εσείς που έχετε μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι Κριοί, καλό θα ήταν να μην πέσετε άμεσα, σε κάποια καινούργια γνωριμία. Αναλύστε πρώτα τις συνθήκες.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ταύρος και Καρκίνος

Οι Ταύροι, που έχουν εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, γύρω από συνεννόηση και επικοινωνίες, ίσως έχει έρθει η ώρα, να κάνουν ένα βήμα πίσω, και να περιμένουν.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Λέων και Τοξότης

Είσαστε σε μια ένταση Δίδυμοι. Λογικό, καθώς αδυνατείτε να συνεννοηθείτε με τον άνθρωπο σας, ακόμη και στα απλά θέματα. Υπομονή, όλα θα καλυτερέψουν.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Κάποιος μεγάλος έρωτας θα επιστρέψει Καρκίνοι. Αυτό είναι και κάτι που θα σας ανατρέψει την πραγματικότητα. Άλλωστε, το είχατε ζητήσει.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Παρθένος

Κάποιος δεν σας κάνει τα χατίρια και αυτό σας εκνευρίζει Λέοντες. Μην ζητάτε, όποιος σας θέλει μπορεί να σας προσφέρει και χωρίς να του το υποδεικνύεται.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ζυγός και Σκορπιός

Η αρμονία μέσα στην σχέση σας Παρθένοι, είναι και κάτι που θα σας οδηγήσει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, σε σοβαρά και δεσμευτικά βήματα.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Σκορπιός και Τοξότης

Εσείς και ο περίπλοκος σας χαρακτήρας Ζυγοί, είναι κάτι που μπορεί να στεναχωρεί τον άνθρωπο σας. Κάντε κάτι για να ξαναβρείτε τις ισορροπίες.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Παρθένος και Ζυγός

Μπορείτε να πείτε Σκορπιοί, ότι είναι μια εβδομάδα που θα σας δώσει μια σειρά από απαντήσεις, σε κάθε ζητούμενο σας. Προσοχή στια αντιδράσεις σας.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ζυγός και Ιχθείς

Ο σύντροφος σας Τοξότες, είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να σας κρατήσει κοντά του, και να αισθανθείτε ασφαλείς. Κάντε κάτι ανάλογο και εσείς, προς αυτόν.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Τοξότης και Αιγόκερως

Όσο ο Ήλιος σας πλησιάζει, εσείς Αιγόκεροι, θα έχετε μεγαλύτερη γοητεία και λάμψη στο αντίθετο φύλο. Διαλέξτε πάντα με σωφροσύνη.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Λέων

Μπορεί στο τώρα Υδροχόοι, οι καταστάσεις να είναι κατά σας, αλλά από τις 10/12 και μετά το μόνο που θα δείτε είναι ξεκαθαρίσματα και ευκαιρίες, σε κάθε τομέα.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ταύρος και Καρκίνος

Σκεφτείτε τι είναι αυτό που σας χαροποιεί ιδιαίτερα Ιχθείς. Συζητήστε το με τον άνθρωπο σας και πάρτε άμεσα κοινές και μακροπρόθεσμες αποφάσεις.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Λέων και Σκορπιός

www.astro-live.gr

TAGS: