9/12 Ήλιος και Κρόνος μαζί – Αντίθετα πλανητικά ρεύματα | Pagenews.gr
Pagenews Team 5 Δεκεμβρίου 2016, 13:54

Για τους Σκορπιούς και τους Αιγόκερους τα πράματα είναι ιδιαίτερα θετικά, καθώς κάποιες εκκρεμότητες από το παρελθόν θα εμφανιστούν, και θα ζητήσουν δεύτερες ευκαιρίες είτε για επανασύνδεση, είτε για οικονομική δικαίωση.

Προσοχή στα ζώδια του Νερού


Τα ατίθασα παιδιά Κριοί και Δίδυμοι, είναι και αυτοί που δέχονται τις απόλυτες επιρροές από αυτήν την ιδιόμορφη γειτνίαση. Οι κόντρες και τα πάθη θα αυξηθούν και οι δεσμευμένοι του έρωτα, θα λάβουν τις τελικές τους αποφάσεις, είτε για επανένωση είτε για μόνιμο χωρισμό. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και στις εργασιακές σχέσεις.

Προσοχή στα ζώδια του Αέρα


Οι Ταύροι και οι Ιχθείς, έχουν στην διάθεση τους, όλο το καλό επόμενο χρονικό διάστημα, και μέχρι ο Ήλιος να φύγει από τον Τοξότη, για να φέρουν και πάλι τις ισορροπίες μέσα σε σχέσεις και κάθε είδους δεσμό. Είναι πολύ πιθανόν, αν εξασκήσετε το διπλωματικό σας επικοινωνιακό ταλέντο, να καταφέρετε θαύματα.

Προσοχή στα ζώδια της Γης


Η εμφανής αρμονία στους Καρκίνους και τους Ζυγούς, μέχρι την πανσέληνο, θα έχει διαταραχτεί σε αισθηματικές υποθέσεις, που πραγματικά έχουν πολλά μυστικά και κενά που απλά καλύπτονται, από το προσωρινό πάθος. Οι σκιές θα παραμεριστούν και θα δώσουν την ευκαιρία για ειλικρινείς διαλόγους και κοινή πια πορεία.

Προσοχή στα ζώδια της Φωτιάς


Τοξότες και Υδροχόοι, είναι στο στόχαστρο του σύμπαντος, που αποδίδει δώρα αλλά και παγίδες. Εκπλήξεις από την μεριά των συντρόφων που επιθυμούν να είναι μαζί και χωρίς πια άλλες παρεμβάσεις τρίτων. Διαζύγια θα πάρουν τον δρόμο τους, αλλά και ελπίδες για την εύρεση του σωστού συντρόφου ζωής, είναι στα προσεχώς.

Προσοχή στα ζώδια του Αέρα


Για τους αγαπητούς Λέοντες και Παρθένους, τα πράματα είναι απλά. Αυτοί που τους θέλουν θα πλησιάσουν σε σηκωμένη την λευκή σημαία της ερωτικής ανακωχής, αλλά και με έτοιμες πια τις προτάσεις για επανασύνδεση. Χρήμα και οικονομική ασφάλεια, για όλους που κάνουν τις ασταμάτητες προσπάθειες τους.

Προσοχή στα ζώδια της Φωτιάς

πηγή: www.astro-live.gr

TAGS: