Ζώδια

Τα αστρολογικά νέα του 2017: Ετήσιες Προβλέψεις

Τα αστρολογικά νέα του 2017: Ετήσιες Προβλέψεις
Με τη διέλευση των τριών βαρέων πλανητών – Δία/ Κρόνου / Ουρανού- από το Ζυγό / Τοξότη / Κριό αντίστοιχα, σε θέσεις συμβατές μεταξύ τους, το 2017 δείχνει να μπορεί να υποσχεθεί έως και τις αρχές Οκτωβρίου μια ανακούφιση σε πολλούς εκπροσώπους των ζωδίων της φωτιάς και του αέρα (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) του γ’ δεκαημέρου, καθώς είναι αυτοί που θα έχουν τη δύναμη να περπατήσουν σε πιο σταθερό / σίγουρο / ασφαλές έδαφος, ακόμα κι όταν οι ίδιοι θα θελήσουν- ή όταν οι συνθήκες θα απαιτήσουν- να κάνουν αλλαγές / μετατροπές στην πορεία τους.

​Οι εκπρόσωποι της γης και του νερού (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες) και κυρίως όσοι γεννήθηκαν έως και τα μέσα του β’ δεκαημέρου θεωρητικά θα αισθανθούν καλύτερα και θ’ αποκτήσουν την αίσθηση μεγαλύτερης ελπίδας και ισορροπίας με το Δία στο Σκορπιό, μετά τις 10 Οκτωβρίου 2017 και μέσα στη χρονιά 2018.

Ουρανός και Πλούτωνας εξακολουθούν να συνταράσσουν τη ζωή των παρορμητικών (Κριών, Καρκίνων, Ζυγών κι Αιγόκερων), κυρίως όσων είναι αντίστοιχα γεννημένοι μετά τις 6/4, μετά τις 8/7, μετά τις 9/10 και μετά τις 6/1.

Βεβαίως, ο Πλούτωνας υποστηρίζει με ουσιαστική δύναμη τους Ταύρους και τους Παρθένους του β’ δεκαημέρου, ενώ ο Ουρανός, παράλληλα, προσφέρει τύχη κι απρόσμενες ευκαιρίες σε πολλούς Λέοντες και Τοξότες του γ’ δεκαημέρου. 

Ο Ποσειδώνας θα διαδραματίζει το ρόλο του εμπνευστή ή το σύμβολο της διεξόδου για πολλούς Καρκίνους και Σκορπιούς που έχουν γενέθλια από τις 3/7 έως και τις 6/7 κι από τις 3/11 έως και τις 6/11, αντίστοιχα.

Ωστόσο, ο ίδιος πλανήτης ενδεχομένως θα εξωθήσει πολλούς μεταβλητούς (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς), αλλά και πολλούς παρορμητικούς (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) σε αποφάσεις φυγής, επαναστάσεις ζωής και επιλογές αμφιβόλου λογικής, εφόσον τα γενέθλια των εκπροσώπων του ζωδιακού που αναφέρω εντάσσονται στα παρακάτω χρονικά διαστήματα: Κριοί 16/4-19/4, Καρκίνοι 18/7-21/7, Ζυγοί 19/10-22/10, Αιγόκεροι 16/1-19/1, Δίδυμοι 1-5/6, Παρθένοι 3-6/9, Τοξότες 3-6/12, Ιχθύες 1-4/3.

Τέλος, ο Κρόνος, σύμβολο ψυχρής λογικής κρίσης, ωριμότητας, οργάνωσης και δομής, αλλά και μελαγχολίας, περιορισμού, προβλημάτων, ξεκαθαρισμάτων, ρεαλισμού, πιέσεων κι εμποδίων, μάλλον θα απαιτήσει υπομονή, αποδοχή μιας δύστροπης αλήθειας και σκληρή δουλειά από τους μεταβλητούς (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του γ’ δεκαημέρου, αλλά και από αρκετούς σταθερούς (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα ακόλουθα χρονικά διαστήματα αντίστοιχα: Ταύροι 26/4-4/5, Λέοντες 27/7-6/8, Σκορπιοί 28/10-6/11, Υδροχόοι 26/1-3/2. 

Στον οικονομικό τομέα μάλλον μπορούν να αναμένουν περισσότερη τύχη διαδοχικά (κυρίως οι ωροσκόποι) Παρθένοι (έως τις 10/10/2017) και Ζυγοί (από τις 11/10/2017 και εξής), ενώ θα πρέπει παράλληλα να προσέχουν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς τις επιλογές, την τακτική και τη διαχείρισή τους (κυρίως οι ωροσκόποι) Ταύροι, Σκορπιοί, Τοξότες, Δίδυμοι, Ιχθύες και Παρθένοι.

Στον αισθηματικό τομέα, αλλά και σε επίπεδο τεκνοποίησης κερδίζουν περισσότερο οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι, ενώ η επισημοποίηση μιας σχέσης προωθείται περισσότερο για τους Κριούς, τους Ζυγούς, τους Αιγόκερους και τους Υδροχόους (έως τις 10/10/2017).

Από τις 11/10/2017 έως το τέλος της χρονιάς κερδισμένοι στον έρωτα και στο θέμα παιδί είναι οι Καρκίνοι και οι Ιχθύες, ενώ ένας γάμος ή ένας αρραβώνας είναι πιο πιθανός για τους Ταύρους, τους Σκορπιούς, τους Υδροχόους και τους Ιχθύς.

Τέλος, οι εκλείψεις της χρονιάς πραγματοποιούνται κατά το Φεβρουάριο και κατά τον Αύγουστο μήνα στους άξονες Λέοντα / Υδροχόου και Ιχθύων / Παρθένου. Ζητήματα παιδείας, αθλητισμού, κερδοσκοπίας, πολιτικής και τέχνης, αλλά και υγείας έρχονται στο προσκήνιο. Δεν αποκλείεται να υπάρξει μια σοβαρή, δύσκολη εξέλιξη σχετικά με ένα πρόσωπο των γραμμάτων/ των τεχνών ή του αθλητισμού ή της πολιτικής είτε μια επικίνδυνη έξαρση σε κάποια ασθένεια.

Οι εκλείψεις του 2017 αγγίζουν περισσότερο τους γεννημένους στο β’ και γ’ δεκαήμερο του σταθερού σταυρού (Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού, Υδροχόου), αλλά και τους μεταβλητούς που γεννήθηκαν στο τέλος του α’ δεκαημέρου (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς γεννημένους στο τέλος του μηνός). Επιρροή από τις εκλείψεις αναμένεται και για τους Κριούς της 20-21/3, 27-28/3, 13/4, τους Καρκίνους της 21/6, 28/6, 15/7, τους Ζυγούς της 23/9, 30/9, 16/10, τους Αιγόκερους της 21/12, 28/12, 13/1. Όλοι, λοιπόν, οι αναφερόμενοι σε τούτη την παράγραφο πιθανώς θα έχουν να διαχειριστούν αλλαγές μέσα στη χρονιά, πιο ευχάριστες ή πιο δύστροπες, αναλόγως του προσωπικού αστρολογικού χάρτη με τη σύνθεσή του κατά περίπτωση.

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments