Αθλητισμός

Απίστευτο: Δεν σήκωσε οφσάιντ τον Ιντέγε επειδή έβαλε γκολάρα!

Απίστευτο: Δεν σήκωσε οφσάιντ τον Ιντέγε επειδή έβαλε γκολάρα!
Γιατί ο βοηθός Δόσης δεν σήκωσε τη σημαία στη φάση του πρώτου γκολ του Ιντέγε; Όπως αποδεικνύεται η απόφασή του ήταν 1000% σωστή.

​Έχει καταντήσει ανέκδοτο αυτή η ιστορία φίλοι μου. Κάθε Κυριακή οι δυνάμεις της εξυγίανσης παριστάνουν τους Σέρλοκ Χολς και με το μεγεθυντικό φακό στο χέρι προσπαθούν να βρουν υποψία διαιτητικού λάθους για να σπιλώσουν τις νίκες του Ολυμπιακού που είναι πιο καθαρές και απ’ το ποινικό μητρώο του καλού Σαμαρείτη. Τι είδαν αυτή την εβδομάδακαι χάλασαν τον κόσμο; Παράβαση στο γκολ του Ιντέγε. Είναι να γελάει κανείς.

Μη δουν παίκτη να είναι δυο μέτρα ακάλυπτος, σε φάση που θα έβλεπε και ο Στίβι Γουόντερ αμέσως να πουν ότι είναι οφσάιντ και σκάνδαλο.Γι’ αυτό δεν σηκώνει κεφάλι το ποδόσφαιρό μας. Γιατί έχει κάτι τέτοιους οπισθοδρομικούς τυπολάτρες που βάζουν τους κανονισμούς πάνω από το θέαμα. Αντί να κάνουν το σταυρό τους που είδαν τέτοια γκολάρα (αν προσπαθούσε ο Καρντόσο να κάνει ανάποδο ψαλίδι θα ερχόταν ειδικό κλιμάκιο απ’ τα ΙΚΕΑ για να τον συναρμολογήσει) θέλουν να μη μετρήσει και από πάνω. 

Ευτυχώς υπάρχουν και ορισμένοι βαθιά φιλοσοφημένοι ποδοσφαιράνθρωποι, όπως ο Κώστας Νικολακόπουλος, οι οποίοι δεν στέκονται σε μικρές, ασήμαντες λεπτομέρειεςόπως οι κανονισμοί, αλλά προτάσσουν το καλό του αθλήματος: 

«Πράγματι ο Ιντέγε δεν καλυπτόταν στη φάση που άνοιξε το σκορ. Ο επόπτης έκανε λάθος ο άνθρωπος. Αλλά να σας πω και κάτι; Το γκολ της χρονιάς δεν το ακυρώνεις!». Έτσι είναι. Το λέει και ο ΚΑΠΣ (Κανονισμοί Αγώνων Ποδοσφαίρου Σάββα). Όσο πιο ωραίο είναι το γκολ τόσο πιο μεγάλη είναι η αμφιβολία υπέρ του επιθετικού του Ολυμπιακού. Εξού και ο μετροκατάλογος. Στο Καραϊσκάκη δεν ακυρώνεται:

1) Ωραίο γκολ με σουτ μέχρι 2 μέτρα οφσάιντ

2) Ωραίο γκολ με κεφαλιά μέχρι 3 μέτρα οφσάιντ

3) Ωραίο γκολ με ψαλιδάκι μέχρι 12 μέτρα οφσάιντ

4) Δεν ισχύει το ίδιο για τα άσχημα γκολ. Του Κατσουράνη για παράδειγμα που ήταν πιο άσχημο και από διασταύρωση του Ριμπερί με θαλάσσιο ελέφαντα ακυρώθηκε επειδή η αμφιβολία ήταν υπέρ του καθηγητή (ήθους).

Γι’ αυτό ο Ολυμπιακός είναι η πιο αγαπητή ομάδα σε όλη την Ελλάδα φίλοι μου. Γιατί είναι η μοναδική που στηρίζει τόσο φανατικά τις ομορφιές του ποδοσφαίρου. 

Το λέει και ο Νικολακόπουλος: «Γιατί εδώ μιλάμε για μία από τις φάσεις τις υποψήφιες για γκολ της χρονιάς. Ένα γυριστό εναέριο φανταστικής ομορφιάς σουτ, που μας θύμισε κάτι μεταξύ Αναστόπουλου και Αλεξανδρή στα καλύτερά τους! Δεν πειράζει εσείς συνεχίστε να κοροϊδεύετε τους εαυτούς σας ότι ο Ολυμπιακός δεν θα κέρδιζε χθες, αν ακυρωνόταν το γκολ του Ιντέγε». Πόσο δίκιο έχει ο Κώστας.

Και να σας πω και κάτι άλλο; Πάλι καλά να λέτε που σας έκανε τη χάρη ο βοηθός και υπέδειξε σε 90 λεπτά, δυο φορές παίκτη του Ολυμπιακού σε θέση οφσάιντ επειδή είναι αισθηματίας. Αν ήταν κάνας άλλος θα άφηνε τη σημαία κάτω, θα έλεγε «Συνεχίστε να κοροϊδεύετε τους εαυτούς σας ότι ο Ολυμπιακός δεν θα κέρδιζε χθες, αν ακυρωνόταν το γκολ του Ντα Κόστα, του Μποτία, του Σεμπά και του Καρντόσerror 404. Goal not found» και θα πήγαινε Μαβίλη για βρώμικο.

Για όσους δεν πείστηκαν ακόμα ότι ο βοηθός μας έκανε χάρη που δεν ακύρωσε το γκολ του Ιντέγε υπάρχει και η πρωτοποριακή εκδοχή του redking. Που λέει ότι ο Δόσης δεν σήκωσε τη σημαία επειδή την προηγούμενη μέρα έβλεπε Μπαρτσελόνα στο clasico:

«Φοβερό είδαν το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ 1-1. Με διάφορα σχόλια. Με πολύ κουβέντα για διαιτησία. Δεν κέρδισε πέναλτι η Μπαρτσελόνα, αλλά το γκολ της σύμφωνα με τους αναλυτές είναι οφσάιντ. Δεν υπάρχει λίγο ή πολύ». Αν το διαβάσει ο κυρ-Σάββας αυτό θα έχουμε εμφύλιο στα «Παρατράγουδα».

Γιατί σύμφωνα με όσα δήλωνε ο αντιπρόεδρος μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ με αφορμή το γκολ της ισοφάρισης του Ολυμπιακού, όχι μόνο υπάρχει λίγο οφσάιντ, αλλά είναι και σαν το μέγεθος στο σεξ. Δεν μετράει: «Τα χιλιοστά δεν έχουν καμία σημασία. Για ποιο οφσάιντ μου λέτε;». 

Επίσης με το οφσάιντ της Μπαρτσελόνα δεν ασχολήθηκε κανείς επειδή τέτοια σφυρίγματα παίρνουν οι μπλαουγκράνα τα τελευταία είκοσι χρόνια. Με του Ολυμπιακού αντίθετα έγινε ντόρος γιατί δεν το συνηθίζει. Είχε να πάρει υπέρ του σφύριγμα από την εποχή που ο Μίλαν Γκούροβιτς λεγόταν ακόμα Μαλατράς. 

Κλείνει η παρένθεση για να επιστρέψουμε στον Ολυμπιακό της Ισπανίας: «Τι έγινε εκεί δηλαδή; Έσπρωξαν την Μπαρτσελόνα ε; Οφσάιντ δεν ήταν και του Ιντέγε; Αλλά ήταν σαράντα πόντους περισσότερους προφανώς. Ό,τι τους βολεύει. Όπως το θέλουν. Με στόχο, να παραμυθιάζουν τον κόσμο…». Μεγάλες ολυμπιακές αλήθειες.

Τα έγραψε και ο Νοικοκύρης προχθές εδώ στο SDNA αλλά και μπάλα δεν βλέπετε και αλήθειες δεν διαβάζετε. Στο γόνατο τον σφάζουν τον Θρύλο οι αλήτες τα κοράκια και ξι εξυγιαντές πάνε να πείσουν τον κόσμο ότι ο ΛεΤαλέκ και ο Ανσαριφάρντ καλύπτονταν. Που τα πουλάτε αυτά ρε;

Με λίγα λόγια όποιος λέει ότι ο Ιντέγε ήταν οφσάιντ παραμυθιάζει τον κόσμο αντί να του ανοίγει τα μάτια. Και να του λέει ότι χάρη στις επενδύσεις του προέδρου και της Δημοτικής Αρχής ο Πειραιάς έγινε Μόντε Κάρλο και ο Ολυμπιακός έφτασε και ξεπέρασε την Μπαρτσελόνα. (Το οφσάιντ της “Μπάρτσα” ήταν 3 πόντους, του Θρύλου 2 πόντους πιο ψηλό απ’τον Κούγια – 1.81).

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments