Αθλητισμός

“Αρρωστάκι” Ολυμπιακός ο Πρίντεζης: “Ευλογημένος που πετυχαίνω πράγματα με την ομάδα που αγαπώ”

“Αρρωστάκι” Ολυμπιακός ο Πρίντεζης: “Ευλογημένος που πετυχαίνω πράγματα με την ομάδα που αγαπώ”
Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν το πρόσωπο της εβδομάδας στην Ευρωλίγκα, με τον Έλληνα φόργουορντ να μιλά στο επίσημο κανάλι της διοργάνωσης για την πορεία του στον Ολυμπιακό, το διάλειμμα στη Μάλαγα, ενώ τόνισε πως νιώθει ευλογημένος για όσα έχει πετύχι με την ομάδα της... καρδιάς του!

​Αρχικά, ο «Πρι» μίλησε για τις πρώτες στιγμές του στο λιμάνι: «Πήγαινα στα παιχνίδια με τον πατέρα, την μητέρα, αλλά και τους φίλους μου. Ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που υποστήριζα από μικρός, όμως ήμουν επίσης πολύ μικρός, 15 ετών, όταν έκανα την πρώτη μου προπόνηση στο ΣΕΦ με την πρώτη ομάδα. Για μένα ήταν κάτι σπουδαίο, μια τρομερή εμπειρία γιατί ήμουν μικρός και συνήθιζα να βλέπω τους παίκτες από την τηλεόραση και τους περισσότερους τους είχα αφίσες στο δωμάτιό μου. Ήταν αρκετά περίεργο να προπονούμαι και να παίζω μαζί τους».

Η σχέση Πρίντεζη και Ολυμπιακού έκανε ένα μικρό… διάλειμμα. Δύο ετών για την ακρίβεια. Άλλωστε για αυτό το χρονικό διάστημα φόρεσε τη φανέλα της Μάλαγα, εξηγώντας πως «κάποιες φορές, κάποια πράγματα γίνονται για κάποιο λόγο. Αυτό πιστεύω πως ίσχυε και στην περίπτωσή μου, όταν έπαιζα στην Μάλαγα. Ήμουν εκεί για δύο χρόνια και ήταν πολύ καλή εμπειρία. Τα συναισθήματα ήταν περίεργα γιατί συνήθιζα να βρίσκομαι στο ΣΕΦ. Όταν είσαι επαγγελματίας οφείλεις να προσαρμόζεσαι. Όταν γύρισα ήμουν πολύ χαρούμενος γιατί θα έπαιζα στην ομάδα που αγαπώ και τους ήξερα όλους. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να βρω τον εαυτό μου, να δουλέψω και να με εμπιστευτούν οι προπονητές ώστε να δείξω αυτά που μπορώ».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις στιγμές που ζει στον Πειραιά. «Έχω καλές και κακές στιγμές με τον Ολυμπιακό, όμως τα τελευταία 5 χρόνια νιώθω ευλογημένος που παίζω σε αυτή την ομάδα. Έχουμε πετύχει πολλούς από τους στόχους που θέσαμε. Κερδίσαμε Ευρωλίγκες ήταν σπουδαίες στιγμές και ειδικά όταν το καταφέρνεις με την ομάδα που αγαπάς και που έχεις φίλους. Eίμαι πολύ χαρούμενος για τους συμπαίκτες που έχω».

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments