Αθλητισμός

Έκπληξη: Με Τσόρι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ ο Ολυμπιακός!

Έκπληξη: Με Τσόρι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ ο Ολυμπιακός!
Μεγάλη είδηση έχει η αποστολή που επέλεξε ο Πάουλο Μπέντο για τον «τελικό» του Ολυμπιακού με τον ΑΠΟΕΛ, καθώς σε αυτήν είναι ο Τσόρι Ντομίνγκες.

​Επιστροφή Τσόρι Ντομίνγκες στον Ολυμπιακό! 

Ο Πάουλο Μπέντο συμπεριέλαβε τον Τσόρι Ντομίνγκες στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτης (08/12, 20:00) κόντρα στον ΑΠΟΕΛ για την έκτη αγωνιστική του Europa League που θα κρίνει την πρώτη (και προνομιούχο) θέση του δεύτερου ομίλου. 

Έτσι, επανέφερε τον Αργεντίνο άσο στις επιλογές του ύστερα από αρκετό καιρό και ενώ είχε προκαλέσει αρνητικά σχόλια, όπως και την αντίδραση του κόσμου κατά τη διάρκεια του ματς με τη Γιουνγκ Μπόις, η επιμονή του Πορτογάλου να μην έχει ούτε στον πάγκο τον έμπειρο μεσοεπιθετικό. 

Την είδηση μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 και είπε επίσης ότι στα δύο τελευταία ματς (με Χανιά για το Κύπελλο και Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα) έμεινε εκτός ο Τσόρι ύστερα από επιθυμία του παίκτη που ήταν σοκαρισμένος από τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του. Υπενθυμίζεται ότι το συμβάν σημειώθηκε τρεις ημέρες πριν τον αγώνα με την ομάδα της Κρήτης και αυτό με τους Βοιωτούς πριν καν συμπληρωθεί μια εβδομάδα από τη ληστεία στην οικεία του. 

Το περασμένο Σάββατο αμέσως μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης πριν το ματς με τον Λεβαδειακό οι δυο τους είχαν τετ-α-τετ, δίχως και λίγη ώρα μετά ανακοινώθηκε η αποστολή, από την οποία απουσίαζε το όνομα του Τσόρι. Η τελευταία φορά που βρέθηκε στην αποστολή ήταν στις 3 Νοεμβρίου στο εκτός έδρας ματς (1-1) με την Αστάνα για το Europa League και στη συνέχεια ήταν εκτός από αυτό με τη Γιουνγκ Μπόις. 

Παράλληλα, ο Αλμπέρτο Μποτία δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί, καθώς με την κίτρινη που δέχθηκε στο ματς με τη Γιουνγκ Μπόις για φάουλ στον Οαρό, συμπλήρωσε κάρτες. 

Update: Ανακοινώθηκε και επίσημα η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Εκτός έμεινε ο Καρντόσο που ταλαιπωρείται από γρίπη, o Μιλιβόγεβιτς για να πάρει ανάσες, αλλά και οι Ομάρ Ελαμπντελαουί και Παναγιώτης Ρέτσος που δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τους και κάνουν αγώνα δρόμου, για να προλάβουν το ματς με τον ΠΑΣ τη Δευτέρα. 

Αναλυτικά η αποστολή 

Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Νικολάου, Ρομαό, Σεμπά, Σκαφίδας, Τσιμίκας, Βιάνα.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments