Αθλητισμός

Με Τσόρι, αλλά χωρίς Μιλιβόγεβιτς-Καρντόσο ο Ολυμπιακός!

Με Τσόρι, αλλά χωρίς Μιλιβόγεβιτς-Καρντόσο ο Ολυμπιακός!
Τσόρι in, Καρντόσο-Μιλιβόγεβιτς out. Ο Πάουλο Μπέντο θα έχει στη διάθεσή του για το ματς του Ολυμπιακού με τον ΑΠΟΕΛ τον Αργεντινό άσο, αλλά όχι τον Παραγουανό λόγω απροόπτου και τον Μιλιβόγεβιτς.

​Εκτός «μάχης» για το κρίσιμο ματς του Ολυμπιακού με τον ΑΠΟΕΛ την Πέμπτη (08/12, 20:00) τέθηκε ο Όσκαρ Καρντόσο, καθώς απείχε από την προπόνηση της Τρίτης επειδή ταλαιπωρείται από γρίπη. 

Αντιθέτως, είναι εντός ο Τσόρι Ντομίνγκες όπως είχε αποκαλύψει νωρίτερα στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος και είναι στις επιλογές του Πάουλο Μπέντο μετά από καιρό. 

Δεν θα αγωνιστούν κόντρα στην κυπριακή ομάδα Ομάρ Ελαμπντελαουί και Παναγιώτης Ρέτσος, οι οποίοι δεν προπονήθηκαν την Τρίτη και κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα της Δευτέρας (12/12, 19:30) για την 14η αγωνιστική της Super League. Όπως και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς που θα πάρει ανάσες λόγω των συνεχόμενων αγώνων. Υποψήφιοι για να τον αντικαταστήσουν είναι ο Καμπιάσο και ο Ρομαό. 

Ο Αλμπέρτο Μποτία δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί, καθώς με την κίτρινη που δέχθηκε στο ματς με τη Γιουνγκ Μπόις για φάουλ στον Οαρό, συμπλήρωσε κάρτες. 

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Νικολάου, Ρομαό, Σεμπά, Σκαφίδας, Τσιμίκας, Βιάνα. 

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας για την Κύπρο. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα, την παραμονή του ματς με την ομάδα της Λευκωσίας: 

Τετάρτη 7/12 

17:00 * Συνέντευξη Τύπου του ΑΠΟΕΛ, στο ΓΣΠ. 

17:45 * Προπόνηση του ΑΠΟΕΛ, στο ΓΣΠ, ανοικτή για τα ΜΜΕ, για τα πρώτα 15’. 

18:15 * Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού, στο ΓΣΠ. 

19:00 * Προπόνηση του Ολυμπιακού, στο ΓΣΠ, ανοικτή για τα ΜΜΕ, για τα πρώτα 15’. 

Πέμπτη 8/12 

20:00 * Σέντρα του αγώνα ΑΠΟΕΛ – Ολυμπιακός, στο ΓΣΠ.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments