Στο… φουλ οι μηχανές για το γήπεδο της ΑΕΚ! | Pagenews.gr
Pagenews Team 6 Δεκεμβρίου 2016, 16:02

​Σε πλήρη κινητικότητα βρίσκονται οι άνθρωποι της ΑΕΚ για το θέμα της κατασκευής του γηπέδου, κορυφώνοντας τις ενέργειές τους εν όψει του καθοριστικού επόμενου διαστήματος. Τα μέλη της μελετητικής ομάδας της «Αγιά Σοφιάς» πραγματοποίησαν το προηγούμενο διάστημα διαδοχικές συσκέψεις, με στόχο να «περαστούν» όλες οι αλλαγές που ζητήθηκαν από το ΚΕ.Σ.Α. στα σχέδια και να είναι αυτά έτοιμα για την τελική έγκρισή τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάθεση των -τελικών- σχεδίων στο Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής θα γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και στην συνέχεια οι ιθύνοντες της ΑΕΚ θα περιμένουν τον ορισμό της τελευταίας συνεδρίασης του συμβουλίου (ελπίζουν αυτή να γίνει μέσα στον Δεκέμβριο). Με την έγκριση του ΚΕ.Σ.Α. να ολοκληρώνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και να απομένουν μόνο οι υπογραφές για την έγκριση της άδειας.

Στην ΑΕΚ κρατούν χαμηλούς τόνους (με όσα έχουν ζήσει τα τελευταία τρία χρόνια), όμως είναι εμφανές ότι θεωρούν πως βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ στην έκδοση της οικοδομικής άδειας. Και είναι ενδεικτικό πως έχουν αρχίσει να γίνονται και κινήσεις προετοιμασίας -σε όλα τα επίπεδα του πρότζεκτ- για την… επόμενη μέρα, δηλαδή την φάση της υλοποίησης του έργου.

Την ίδια στιγμή, φαίνεται πως βαίνει προς ολοκλήρωση η αλληλογραφία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας με την Περιφέρεια Αττικής, με τους ανθρώπους της Δημοτικής Αρχής να έχουν πια πλήρη γνώση όλων των λεπτομερειών που σχετίζονται με την υπογειοποίηση, αλλά και τα υψομετρικά του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Πηγή: sdna.gr