Αθλητισμός

Το «αντίο» του Τζεντίλε στην Αρμάνι (pic)

Το «αντίο» του Τζεντίλε στην Αρμάνι (pic)
Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε έγραψε ένα συγκινητικό γράμμα για την αποχώρησή του από την Αρμανί, λέγοντας «εις το επανιδείν» στον κόσμο της ομάδας.

​Η Αρμάνι θα παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού τον Αλεσάντρο Τζεντίλε, με τα σενάρια για τους «αιώνιους» να έχουν ξεκινήσει, με τον 24χρονο άσο να λέει το «αντίο» στην αγαπημένη του ομάδα.

Ο Τζεντίλε έγραψε στο Facebook: Κερδίσαμε μαζί, χάσαμε μαζί, κλάψαμε μαζί, πανηγυρίσαμε μαζί, έχουμε γράψει μικρές σελίδες στην ιστορία γι’ αυτή την υπέροχη παρέα. Γνωρίσαμε την πικρή γεύση των απογοητεύσεων μαζί. Ευχαριστώ για την αγάπη, το μίσος, τις ευχές, την κριτική. Δεν ξέρω αν είναι ένα αντίο ή ένα εις το επανιδείν. Απλά ξέρω πως είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που είχα και είμαι περήφανος για τα καλά και τα άσχημα, πάντα με το κεφάλι μου ψηλά, δίνοντας πάντα τον καλύτερο εαυτό μου. Ευχαριστώ τον κύριο Αρμάνι που μου επέτρεψε να ζήσω τα έξι αυτά χρόνια μαζί σας. Η Ολίμπια θα είναι πάντα ένα μέρος του εαυτού μου. Η ιστορία δεν διαγράφεται. Σας ευχαριστώ όλους.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments