Αθλητισμός

Το σενάριο για Τζεντίλε στον ΠΑΟ και οι σκέψεις του Πασκουάλ για μεταγραφές – Ποιος θα έρθει και πότε!

Το σενάριο για Τζεντίλε στον ΠΑΟ και οι σκέψεις του Πασκουάλ για μεταγραφές – Ποιος θα έρθει και πότε!
Tι ισχύει με το γιο του Νάντο Τζεντίλε που γράφτηκε; Ποια είναι η άμεση προτεραιότητα του Ισπανού προπονητή, πού θέλει προσθήκη και γιατί;

​Κυκλοφόρησαν κάποια σενάρια τις τελευταίες ώρες ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αλεσάντο Τζεντίλε της Αρμάνι, ο οποίος είναι γιος του μεγάλου Νάντο Τζεντίλε που είχε σπουδαία παρουσία στο Τριφύλλι.

Ο Αλεσάντο Τζεντίλε έχει εκφράσει και στο παρελθόν την επιθυμία να αγωνιστεί κάποια στιγμή στην ομάδα που ο πατέρας του διακρίθηκε, ωστόσο στην πραγματικότητα αυτή τη στιγμή δε φαίνεται να υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από τους Πράσινους.

Γενικά ο Τσάβι Πασκουάλ δεν καίγεται αυτή τη στιγμή για κάποια μεταγραφή και θέλει να δουλέψει σκληρά με το υπάρχον υλικό. Ο Ισπανός δεν επιθυμεί να αναταράξει άλλο τις ισορροπίες και προς το παρόν είναι ικανοποιημένος με την επιστροφή του Μάικ Τζέιμς, καθώς λύθηκε σε μεγάλο βαθμό το σοβαρό πρόβλημα στα γκαρντ.

Από εκεί και πέρα, βέβαια, ο έμπειρος κόουτς δε θα έλεγε “όχι” στην απόκτηση ενός ψηλού. Αυτή η προσθήκη βρίσκεται πάντα στο μυαλό του Ισπανού, καθώς δεν μπορεί να βγει όλη η χρόνια μόνο με τον Μπουρούση, ωστόσο δεν αποτελεί άμεση προτεραιότητα. Το πιο πιθανό είναι να γίνει κίνηση μετά τον Ιανούαριο.

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments