Ελλάδα

Ξυλοκόπησε τον πατέρα του και τον πέταξε στον δρόμο

Ξυλοκόπησε τον πατέρα του και τον πέταξε στον δρόμο
Όταν ο δράστης πήγε στο νοσοκομείο για να τον δει, συνελήφθη από την Αστυνομία.

«Βοήθεια, βοήθεια… δέρνει τον πατέρα του πολύ άσχημα», εκλιπαρούσε η νύφη του 78χρονου στο Αστυνομικό Τμήμα στην Πορταριά Πηλίου, σύμφωνα με το taxydromos.gr. 

Ο 41χρονος σύζυγός της, σύμφωνα με πληροφορίες, γι’ ακόμη μία φορά ήρθε στα χέρια με τον πεθερό της για οικονομικές διαφορές και χτυπούσε τον πατέρα του σε διάφορα σημεία του σώματός του, ενώ στο τέλος τον πέταξε έξω από το σπίτι ημίγυμνο, βρέχοντάς τον με νερό.

«Δεν ήξερα από πού να τον πιάσω», περιέγραψε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου -όπου οδηγήθηκε ο δράστης- ο αστυνομικός, που πήρε την κλήση και έτρεξε στο σπίτι για να βοηθήσει. Όπως είπε στο δικαστήριο ο αστυνομικός, κάλεσε άμεσα σε βοήθεια το ΕΚΑΒ και με τη βοήθεια συναδέλφου του μετακίνησαν τον ηλικιωμένο σε ένα πιο κεντρικό σημείο ώστε το πλήρωμα να μπορεί να τον παραλάβει.

«Το σπίτι είχε παντού αίματα από παλάμες, στα έπιπλα, στους τοίχους», συνέχισε στο Δικαστήριο ο αστυνομικός, επισημαίνοντας ότι και άλλες φορές έχει κληθεί το Αστυνομικό Τμήμα και έχει ασχοληθεί με την οικογένεια.

Ο ηλικιωμένος παρελήφθη τελικά από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και παρέμεινε νοσηλευόμενος. Εκεί συνελήφθη και ο δράστης όπου έσπευσε για να δει πώς είναι ο πατέρας του μετά τον ξυλοδαρμό.

Ο 41χρονος υποστήριξε στον πρόεδρο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου πως ο πατέρας του έχει νεύρα με αποτέλεσμα ανά τακτά διαστήματα να έρχονται στα χέρια. «Η μητέρα μου ζήτησε τρεις φορές να νοσηλευτεί. Κάνει φασαρίες στο σπίτι. Έχει χτυπήσει και τη γυναίκα μου. Έχω δύο παιδιά», υποστήριξε. 

Το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη και τον καταδίκασε σε πέντε χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments