Γεύση

Όλοι οι “Amigos”… μια αγκαλιά!

Όλοι οι “Amigos”… μια αγκαλιά!
Την παραμονή των Χριστουγέννων τα Amigos θα δωρίσουν, στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «ΚΙΒΩΤΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ», ολόκληρο το ποσό που θα συγκεντρωθεί από την κατανάλωση Cuervo frozen μαργαρίτας!

Αυτές τις γιορτές τα Amigos σας περιμένουν, στη Γλυφάδα και στη Νέα Σμύρνη, δίνοντάς σας την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους σας, να ανταλλάξετε ευχές, χαμόγελα, αγκαλιές, ευχαριστώ και παράλληλα να εξωτερικεύσετε μαζί τους, έμπρακτα, τις «αξίες» σας σε σχέση με τις συνθήκες που βιώνουν κάποιες ψυχές, όπως αυτές των παιδιών του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού του Πατέρα Αντώνιου, «ΚΙΒΩΤΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ».

Την παραμονή των Χριστουγέννων, οι «φίλοι» των Μεξικάνικων εστιατορίων Amigos μπορούν να επιλέξουν μίας από τις δύο «κάζες», σε Γλυφάδα και Νέα Σμύρνη, για να ανταλλάξουν ευχές αγάπης με τους δικούς τους ανθρώπους δοκιμάζοντας τις μοναδικές Μεξικάνικες γεύσεις του menu (a la carte) αλλά και, υπό τους latin ρυθμούς, την καλύτερη μαργαρίτα της πόλης! Ειδικά την παραμονή των Χριστουγέννων θα έχουν όλοι έναν παραπάνω λόγο να πουν «Καλά Χριστούγεννα» με μία μαργαρίτα στο χέρι, γιατί… τα Amigos θα δωρίσουν, στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «ΚΙΒΩΤΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ», ολόκληρο το ποσό που θα συγκεντρωθεί από την κατανάλωση Cuervo frozen μαργαρίτας!

Συνεχίζοντας, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η «οικογένεια» των Μεξικάνικων εστιατορίων Amigos θα ανοίξει πραγματικά την αγκαλιά της και, με την ηθική αλλά και την υλική αρωγή όλων των «φίλων» της, θα υποδεχτεί με αγάπη τα παιδάκια του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «ΚΙΒΩΤΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ». Συγκεκριμένα, στις 31/12/2016, το Amigos στη Γλυφάδα και στη Νέα Σμύρνη θα οργανώσουν, ταυτόχρονα, ένα ιδιαίτερο και συνάμα ξεχωριστό ΔΩΡΕΑΝ ρεβεγιόν με καλεσμένους μόνο για τα παιδάκια του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «ΚΙΒΩΤΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ», προσφέροντάς τους τη χαρά, τη θαλπωρή αλλά και τη γλυκύτητα που επιβάλλει αυτή η γιορτινή ημέρα. 

Τα Amigos στα πλαίσια της πραγματοποίησης αυτής της ξεχωριστής αλλά και διαφορετικής, από τα «τετριμμένα» event των ημερών, φιλανθρωπικής δράσης και στοχεύοντας στην περαιτέρω ενίσχυση του έργου του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «ΚΙΒΩΤΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ», θα έχουν τοποθετήσει (από την 1η Δεκεμβρίου) από ένα ειδικό κουτί συλλογής χρημάτων (με την ανάλογη σήμανση), ώστε οι «φίλοι» τους να μπορούν να δωρίσουν όποιο ποσό επιθυμούν στον Οργανισμό! Επίσης καλούν όλους τους «φίλους» των Amigos, να προσφέρουν (μέχρι και τις 30/12/2016) τρόφιμα (μη αλλοιώσιμα), ρουχισμό και παπούτσια (μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση και πλυμένα ή δωροεπιταγές από καταστήματα ρούχων) ώστε να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες του Οργανισμού που απορρέουν από την επιπλέον υποδοχή μεγάλου αριθμού προσφυγόπουλων. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν (από τα ειδικά κουτιά συλλογής χρημάτων & από την κατανάλωση της Cuervo Frozen μαργαρίτας) αλλά και οι υπόλοιπες δωρεές των «φίλων» των Amigos θα παραδοθούν στον Πατέρα Αντώνιο, με τη λήξη των δύο δωρεάν ρεβεγιόν(σε Γλυφάδα και Νέα Σμύρνη).

Amigos Mexican Restaurants Amigos Γλυφάδα, Κύπρου 65Α, Τ.Κ 16674, Τηλ.: 2108983167, Φαξ: 2108943236, email: [email protected] Νέα Σμύρνη, Μεγ.Αλεξάνδρου 70, Τ.Κ. 17122, Τηλ.: 2109332220, Φαξ: 2109332228, email: [email protected]

Μ.Κ.Ο. «ΚΙΒΩΤΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ»Ζηνοδώρου 3 & Καλλικλέους, 10442 Αθήνα, Τηλ.: 210 5141953 – 5141935, Φαξ: 210 5141935, email: [email protected]

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments