Τζο Μπάιντεν: Υποψήφιος… πλανητάρχης το 2020; | Pagenews.gr
Pagenews Team 6 Δεκεμβρίου 2016, 12:05

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2020, ο νυν αντιπρόεδρος της χώρας, Τζο Μπάιντεν.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ δήλωσε ότι θα είναι «παρών», αφήνοντας την πόρτα ανοιχτή για τις προεδρικές εκλογές του 2020, σχολιάζει το CNN.

Μετά τη χθεσινή συνεδρίαση της Γερουσίας, ο Μπάιντεν μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Καπιτώλιο, ξεκαθάρισε ότι η Προεδρία δεν έχει φύγει ακόμη από το μυαλό του και σχεδιάζει να δοκιμάσει για άλλη μια φορά την τύχη του, το 2020.

Οι δημοσιογράφοι αιφνιδιάστηκαν με την ειλικρίνειά του και τον πίεσαν για να διαπιστώσουν αν πράγματι το εννοεί ή αστειεύεται. Ο Τζο Μπάιντεν λοιπόν επανέλαβε ότι η προοπτική του Λευκού Οίκου τον ενδιαφέρει, και ότι στην παρούσα φάση δεν μπορεί να δεσμευτεί ότι δεν θα αποτολμήσει το σχετικό βήμα, μετά από 4 χρόνια, καθώς η ζωή τον δίδαξε ότι δεν μπορεί να είναι βέβαιος για τίποτα.

Στις εκλογές του 2020 ο Τζο Μπάιντεν θα είναι 78 ετών, όσο δηλαδή ήταν και ο Ρόναλντ Ρέιγκαν, όταν κέρδισε την Προεδρία των ΗΠΑ το 1980.