Lifestyle

Καίτη Γαρμπή και Στέλλα Καλλή, έριξαν… Φως στη διασκέδαση! (photos)

Καίτη Γαρμπή και Στέλλα Καλλή, έριξαν… Φως στη διασκέδαση! (photos)
Λαμπερή και άκρως επιτυχημένη η πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο «Φως» στο Γκάζι της Καίτης Γαρμπή και της Στέλλας Καλλή. Το www.pagenews.gr, ήταν εκεί!

Της Χριστίνας Διαμαντοπούλου

Σε… γυναικεία υπόθεση έχουν μετατρέψει την νυχτερινή διασκέδαση η Καίτη Γαρμπή και η Στέλλα Καλλή που έκαναν την πρεμιέρα τους το περασμένο Σάββατο στο «Φως» και ξεσήκωσαν τον κόσμο.

Οι δυο ερμηνεύτριες τραγούδησαν αγαπημένα τραγούδια από τα παλιά, δικά τους αλλά και άλλων ερμηνευτών, ξεσηκώνοντας τον κόσμο που από την αρχή της βραδιάς είχε ήδη σηκωθεί από τις καρέκλες! 

Η Καίτη Γαρμπή ερμήνευσε τις αμέτρητες επιτυχίες της με όλο το μαγαζί να σιγοτραγουδά μαζί της, το νέο της τραγούδι με τίτλο «Αύριο» το οποίο ο κόσμος έχει ήδη αγκαλιάσει, ενώ δεν παρέλειψε να τραγουδήσει και επιτυχίες άλλων τραγουδιστών και συνθετών, μεταξύ αυτών και του συζύγου της Διονύση Σχοινά που βρισκόταν στα πρώτα τραπέζια!

Η Στέλλα Καλλή, με την λαϊκή φωνή της ερμήνευσε δικά της αγαπημένα τραγούδια αλλά και πολλές ελληνικές επιτυχίες, κάνοντας τον κόσμο να χορεύει και να σιγοτραγουδά μαζί της.

Μοναδική στιγμή, η συνύπαρξή τους στην πίστα με ντουέτα αλλά και άλλα αγαπημένα τραγούδια που ερμήνευσαν με τον δικό τους τρόπο!

Πολύ ιδιαίτερο κλίμα στην βραδιά δημιούργησαν επίσης η δεξιοτέχνης του σαξοφώνου MISSSAXOVAGIA και η DJ και ραδιοφωνική παραγωγός Μαίρη Αργυριάδου.

Το παρών στην λαμπερή πρεμιέρα έδωσαν μεταξύ άλλων οι: Διονύσης Σχοινάς, Άννα Μαρία Αντύπα, Νίκος Αποστολόπουλος με τη σύζυγό του Ρόη, Γιώργος Βάλαρης, Θοδωρής Βαρβίας, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, Μαρία Λουίζα Βούρου, Γιώργος Αρσενάκος, Αλέξανδρος Μίρτος, Δημήτρης Μηλιόγλου, Τραϊάνα Ανανία κ.ά.

infoΦΩΣ (Βουτάδων 6, Γκάζι)Τηλέφωνα Κρατήσεων: 2103411306Ημέρες παραστάσεων: Σάββατο Βράδυ & Κυριακή απόγευμα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments