Πολιτική

Ντ. Μπακογιάννη: Η απάντηση στον Ερντογάν πρέπει να είναι ψύχραιμη, εθνική και ενωτική

Ντ. Μπακογιάννη: Η απάντηση στον Ερντογάν πρέπει να είναι ψύχραιμη, εθνική και ενωτική
Μήνυμα για τους χειρισμούς της Τουρκίας στέλνει η κα Μπακογιάννη, σε συνέντευξή της σε Ρ/Σ, ενώ χαρακτηρίζει "ανάσα αλλά με μεγάλο κόστος", την απόφαση για το χρέος.

“Η απάντηση στον Ερντογάν πρέπει να είναι ψύχραιμη, εθνική και ενωτική. Να συνειδητοποιήσει ότι μιλά για τα σύνορα, όχι απλά κάποιας γειτονικής χώρας, αλλά για τα σύνορα της Ευρώπης”, δήλωσε μιλώντας στον Ρ/Σ Fοcus 103,6 η Ντόρα Μπακογιάννη.

“Ο μεγάλος μας σύμμαχος στα εθνικά είναι σίγουρα η Ευρώπη, γιατί αφορά και την ίδια το ζήτημα των συνόρων. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά, ούτε οι φιέστες στο Καστελόριζο, ούτε να θεωρούμε ότι πάμε στον πόλεμο γιατί βάλαμε ένα μπουφάν παραλλαγής”, πρόσθεσε η βουλευτής της ΝΔ. 

Σε ό,τι αφορά στην απόφαση για το χρέος, η κ. Μπακογιάννη τόνισε:“Είναι μία ανάσα η απόφαση για το χρέος, αλλά με μεγάλο κόστος και σίγουρα όχι επαρκής. Ούτε για πανηγυρισμούς είναι, ούτε για καταστροφολογία, σημείωσε.

Κληθείσα να σχολιάσει τους χαρακτηρισμούς Ζουράρι για όσους λένε δικτάτορα τον Κάστρο, η κ. Μπακογιάννη είπε: “Έχω πάψει να σχολιάζω τον κ. Ζουράρι. Υπάρχει μία λογική που λέει, ότι όσο πιο χυδαίος είσαι, τόσο τραβάς την προσοχή, είμαι πολύ μεγάλη για να μπω σ’ αυτή τη λογική…”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments