Πολιτισμός

Το νέο έτος έρχεται με ένα… υπερθέαμα στο Παλλάς!

Το νέο έτος έρχεται με ένα… υπερθέαμα στο Παλλάς!
Η Μαρινέλλα και ο Τάκης Ζαχαράτος ανεβαίνουν από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς -και μόνο για 20 παραστάσεις- στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς και... καθρεφτίζονται σε ένα μοναδικό υπερθέαμα! Το www.pagenews.gr βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου της παράστασης με όλους τους συντελεστές αυτής της εξαιρετικής ιδέας...

Της Χριστίνας Διαμαντοπούλου

«Πρόκειται για ένα μουσικό υπερθέαμα, με την Μαρινέλλα και τον Ζαχαράτο κι άλλους 10 μουσικούς και χορευτές επί σκηνής. Συνολικά θα δείτε περίπου 50-60 πρόσωπα στην σκηνή του Παλλάς. Τα 40 τα έχει αναλάβει ο Τάκης Ζαχαράτος…», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Φασουλής, σκηνοθέτης της νέας υπερπαραγωγής του θεάτρου Παλλάς με τίτλο «Μαρινέλλα – Ζαχαράτος στον καθρέφτη του Παλλάς» κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση της παράστασης. «Φανταστείτε τη χάρη από ένα χειμωνιάτικο αναψυκτήριο, χωρίς να είναι λαϊκίστικο. Δεν θα είναι κάτι στημένο, θα είναι γιορτινό», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στην πρεμιέρα, η οποία θα γίνει στις 31 Δεκεμβρίου, ο κ. Φασουλής σχολίασε πως «θέλουμε να κάνουμε Πρωτοχρονιά όλοι μαζί και να υποδεχτούμε την νέα χρονιά, δίπλα στο City Link. Θα είναι μια τρυφερή διασκέδαση, ανθρώπινη. Μια αλληλοπροσφορά κοινού και καλλιτεχνών. Είναι και οι καιροί που το απαιτούν. Να είμαστε μαζί στα δύσκολα». 

«Είμαι ευτυχισμένη που θα γίνει αυτή η παράσταση», πήρε τον λόγο η Μαρινέλλα. «Ο Ζαχαράτος θα κάνει κι εμένα και με κάνει πολύ καλύτερα από ότι εγώ εμένα!», είπε χαριτολογώντας η μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια. «Στις 31/12 που θ’ αρχίσουμε, εγώ δεν έχω δουλέψει ποτέ. Ήμουν πάντα με την οικογένειά μου. Ο κόσμος που θα έρθει θα ευχαριστηθεί. Αυτό που θα γίνει δεν έχει ξαναγίνει. Θα είναι μια χαρούμενη βραδιά για τον καινούργιο χρόνο. Η στοά θα κλείσει και θα μπορούν να μπουν μόνο όσοι είναι στο θέατρο», ανέφερε σχετικά με την πρωτότυπη ιδέα της πρεμιέρας τους την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. «Όλοι εμείς εδώ θα σας δώσουμε το καλύτερο», πρόσθεσε ενώ αποκάλυψε ότι στην παράσταση θα ερμηνεύσει ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο «Μοναδική».

«Ένα όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα. Με την κα Μαρινέλλα έχουμε μια καρμική σχέση. Μοιράζομαι τη σκηνή με την γυναίκα που με ενέπνευσε να γίνω καλλιτέχνης», δήλωσε με τη σειρά του ο Τάκης Ζαχαράτος. «Είναι μια παράσταση που ο κόσμος θα διασκεδάσει, θα συγκινηθεί, θα τραγουδήσει. Θα εκπλαγεί», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παρόντες ήταν ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, ο Δημήτρης Παπάζογλου, ο Μανόλης Παντελιδάκης και η Ντένη Βαχλιώτη. 

«Στόχος κάθε φορά είναι να κάνουμε κάτι που αγαπάμε και να μην ντρεπόμαστε. Αυτός είναι ο στόχος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο χορογράφος Δ. Παπάζογλου, ενώ ο συνθέτης Γ. Χριστοδουλόπουλος τόνισε πως «το προσωπικό μου στοίχημα είναι να παραμείνει η κλασικότητα των τραγουδιών της (σ.σ. Μαρινέλλας) με το να φέρουμε τον ήχο στο σήμερα». Παράλληλα, αποκάλυψε πως έχει γράψει τρία νέα τραγούδια για την παράσταση, τα δυο σε στίχους του Γιάννη Ξανθούλη κι ένα για την Μαρινέλλα. 

Ο Μ. Παντελιδάκης που έχει αναλάβει τα σκηνικά δήλωσε πως «έχει θολώσει το τοπίο της showbiz στην Ελλάδα, αλλά με την Μαρινέλλα και τον Ζαχαράτο, την έχεις την εικόνα», ενώ η Ν. Βαχλιώτη που φτιάχνει τα κοστούμια «δήλωσε πως θα είναι μια πολύ ανθρώπινη, γλυκιά, συγκινητική και εορταστική παράσταση κι έχει το πρωτότυπο ότι θα το γιορτάσουμε όλοι μαζί μετά». Σε ό,τι αφορά στην παράσταση, ο Σταμάτης Φασουλής αποκάλυψε ότι στο τέλος η Μαρινέλλα κάνει πάλκο με τον Ζαχαράτο, ο οποίος κάνει όλους τους άνδρες τραγουδιστές που έχει συνεργαστεί η μεγάλη καλλιτέχνιδα, αλλά όχι μιμούμενος τραγουδάει με την δική του φωνή.

InfoΘέατρο Παλλάς (Βουκουρεστίου 5, Αθήνα 105 64)
Τηλέφωνο: 21 0321 3100

Παραστάσεις:Κυριακή 1, 8, 15, 22 /1Δευτέρα 2/1Τρίτη 3/1Τετάρτη 4, 11, 18/1Πέμπτη 5, 12, 19/1Παρασκευή 6, 13, 20/1Σάββατο 7, 14, 21/1

Ώρα έναρξης: 20:30

Προπώληση εισιτηρίωνwww.viva.gr 11876σε όλα τα καταστήματαPublic, Seven Spots, Reload, Media Markt, Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments