Ερμής στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με Ποσειδώνα στις 10/12 | Pagenews.gr
Pagenews Team 6 Δεκεμβρίου 2016, 16:08

​Η σοβαρή και αυστηρή φύση του Αιγόκερω μαλακώνει από τη ρομαντική και συμπονετική επιρροή του Ποσειδώνα, έτσι αυτό το πενθήμερο γίνεσαι πιο συμπονετικός στα λόγια σου αλλά παράλληλα καταφέρνεις να διατηρήσεις τη λογική σου. Κάνεις όνειρα για το πώς θα πετύχεις τις μεγάλες φιλοδοξίες σου και καταλήγεις σε νέες ιδέες. Η έμπνευση έρχεται μέσα από τη λογική, θέλεις να κάνεις πρακτική χρήση των ιδεών σου. 

Ο Ποσειδώνας συμβολίζει τη φαντασία, την πνευματική φώτιση και τα όνειρα ενώ ο Ερμής στον Αιγόκερω είναι συντηρητικός και πρακτικός. Έτσι, αυτό το πενθήμερο αναπτύσσεις τις ιδέες σου πιο αργά και προσεκτικά, έχεις διαισθητικές ιδέες για να αυξήσεις τον πλούτο σου και να βελτιώσεις την κοινωνική σου θέση. Δεν βιάζεσαι, αντίθετα αφήνεις τα πράγματα να εξελιχθούν με το δικό τους ρυθμό και το δικό τους τρόπο. 

Αυτό το πενθήμερο δεν θα σου αρέσει να εργάζεσαι από κοινού με τους άλλους, αλλά επιδιώκεις να είσαι μόνος σου καθώς η ησυχία και η ηρεμία σε βοηθούν να καταλήξεις σε δημιουργικές και στρατηγικές ιδέες. Αυτό τοπενθήμερο η επιτυχία στην καριέρα σου θα έρθει αξιοποιώντας την έμπνευση και την φαντασία σου.

Πηγή: astropedia.gr

TAGS: