Ζώδια

Ζώδια: 3 συμπεριφορές που πρέπει να αποφύγεις, αν θέλεις να σε δει ερωτικά!

Ζώδια: 3 συμπεριφορές που πρέπει να αποφύγεις, αν θέλεις να σε δει ερωτικά!
Όλοι έχουμε τα ελαττώματά μας και συχνά, αυτά αποτελούν το εμπόδιο για να σχετιστούμε ερωτικά με κάποιον.

Όλοι έχουμε τα ελαττώματά μας και συχνά, αυτά αποτελούν το εμπόδιο για να σχετιστούμε ερωτικά με κάποιον. Υπάρχουν, όμως, κάποιες συγκεκριμένες συμπεριφορές που μπορεί να αποτρέψουν έναν Λέοντα να σε δει ερωτικά ή να ξενερώσουν απίστευτα έναν Ζυγό. Ποιες είναι αυτές για το κάθε ζώδιο; Μάθε παρακάτω τις 3 συμπεριφορές που δεν πρέπει με τίποτα να έχεις, αν θέλεις να κερδίσεις μια θέση στην καρδιά του…

Τι να… μην κάνεις για να σε δει ερωτικά, ανάλογα με το ζώδιό του!

ΚΡΙΟΣ1) Δείχνεις ότι βαριέσαι που ζεις. Ένα Κριός είναι γεμάτος ενέργεια και ζωτικότητα. Δε θα μπορέσει με τίποτα να ερωτευτεί μια παρουσία που πλήττει με την ύπαρξή της την ίδια.2) Βγάζεις την εικόνα «ταπεινό χαμομηλάκι». Το Κριάρι γοητεύεται από τη δύναμη και θέλει δίπλα του διεκδικητικούς ανθρώπους. Με αυτή τη συμπεριφορά, το πιθανότερο είναι απλά να σε λυπηθεί.3) Φαίνεσαι «έτοιμη να ανοίξεις σπίτι». Ένας Κριός μπορεί, όταν «σπιτωθεί», να γίνει πιο παραδοσιακός κι από Αιγόκερω. Όμως, πριν το στάδιο αυτό, θέλει απλά να κυνηγήσει και να τιθασεύει το θήραμά του. Αν είναι τιθασευμένο, τι να το κάνει;

ΤΑΥΡΟΣ1) Κυκλοφορείς σαν να πηγαίνεις στο περίπτερο. Ο Ταύρος θέλει περιποιημένες παρουσίες που χαρακτηρίζονται από κομψότητα και δε θα ασχοληθεί καν, αν προσβάλεις την αισθητική του.2) Δείχνεις υπερβολικά διαθέσιμη. Εδώ έχουμε ένα ζώδιο συντηρητικό που αγγίζει τον πουριτανισμό. Ντεκολτέ, μίνι και βάψιμο-κλόουν, είναι τα χειρότερά του.3) Διαλαλείς ότι η σπεσιαλιτέ σου είναι δυο αυγά μελάτα. Ο Ταύρος από την πρώτη μέρα γνωριμίας, ονειρεύεται ότι είσαι μπροστά από την κουζίνα, δημιουργείς μικρές λιχουδιές και φοράς μόνο την ποδιά σου. Χωρίς αυτή την εικόνα, δε θα κάνει βήμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ1) Δεν έχεις ενδιαφέροντα. Οι Δίδυμοι ερωτεύονται δραστήριες υπάρξεις που τροφοδοτούν το πνεύμα τους. Αν το μόνο θέμα που μπορείς να συζητήσεις είναι «το καινούριο επεισόδιο στους Συμμαθητές», δεν θα του κινήσεις και πολύ την περιέργεια.2) Δείχνεις σοβαρή κι αμίλητη. Είναι ένα ανάλαφρο ζώδιο που θέλει να παίξει και να φλερτάρει. Αν έχει απέναντι τον… Μουγκοθόδωρο, δε θα μπει καν στη διαδικασία.3) Φαίνεσαι μοναχικός τύπος. Τα μη κοινωνικά όντα του φαίνονται περίεργα και απρόσιτα. Δε θα τα πλησιάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ1) Αναφέρεις ότι σε κουράζουν τα παιδιά και δε θα ήθελες να κάνεις. Η εικόνα να είναι μαζί σου, διαγράφηκε οριστικά.2) Μιλάς συνεχώς για το πόσο σε κουράζει το σπίτι κι ότι το βλέπεις απλά σαν «ένα χώρο να κοιμάσαι». «Δεν έχουμε τίποτα κοινό» σκέφτεται εκείνος.3) Δείχνεις ότι δεν ξέρεις να φροντίζεις τους άλλους. Μπορεί απλά να μην του έβαλες και κείνου νερό από την κανάτα ή να μην πρόσφερες λίγα από τα πατατάκια που ήρθαν με τη μπύρα. Είναι αρκετά για να βγάλει τα συμπεράσματά του…

ΛΕΩΝ1) Τον κορόιδεψες μπροστά σε τρίτους. Θα κάνει ότι δεν τον πείραξε, αλλά έχεις φάει Χ πριν καν αρχίσετε.2) Σε είδε μια φορά κοκέτα κι από τότε βλέπει μόνο με ξεσκισμένη φόρμα και άλουστο μαλλί πιασμένο κότσο. Δε θα πάει παρακάτω…3) Μιλάς για τους πρώην σου. Δεν είναι μόνο ότι θα ζηλέψει (και φυσικά δεν θα το δείξει). Είναι ότι τώρα έχεις ΑΥΤΟΝ απέναντί σου και οι υπόλοιποι πρέπει να γίνουν παρελθόν. Και να μείνουν εκεί.ΠΑΡΘΕΝΟΣ1) Δείχνεις χαζοχαρούμενη. Υπάρχουν άλλα ζώδια που έλκονται από μια ανάλαφρη προσωπικότητα. Ένας Παρθένος, όχι. Θέλει έξυπνες παρουσίες γύρω του, που θα γελάνε με λόγο.2) Έχεις απεριποίητα νύχια/λερωμένο παντελόνι/ασιδέρωτο μπλουζάκι. Οποιαδήποτε λεπτομέρεια του δημιουργήσει την εικόνα «τσαπατσουλιάς», τον έχει ξενερώσει.3) Δεν κάνεις τίποτα. Τον γνώρισες σε μια περίοδο που δεν δουλεύεις, δεν έχεις ασχολίες, δεν προσφέρεις τίποτα σε αυτό τον κόσμο; Όχι απλά δεν θα σε ερωτευτεί, αλλά θα εκνευριστεί κι από την απραξία σου.ΖΥΓΟΣ1) Δεν έχεις γούστο. Αν και αυτό είναι κάτι υποκειμενικό, δεν θέλει και φιλοσοφία να ταιριάξεις μια φούστα με ένα μπλουζάκι. Η κακογουστιά τον απωθεί.2) Βρίζεις. Γενικά, δεν πειράζει να ακουστεί κι ένα «αι σιχτίρ», αλλά αν μιλάς σαν νταλικέρης, ούτε που θα σκεφτεί να σε δει αλλιώς.3) Δείχνεις επιθετική. Ο Ζυγός αποζητά σχέσεις αρμονικές, ειρηνικές και ήρεμες. Αν από την αρχή είσαι έτοιμη για καβγά, θα φοβηθεί και θα αποκλείσει κάθε πιθανότητα ερωτικής σχέσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ1) Κάνεις πολλές ερωτήσεις. Ένας Σκορπιός απεχθάνεται την ανάκριση και ειδικά από άτομα που δε γνωρίζει καλά, γιατί νιώθει ότι απειλείται. Αν αρχίσεις να ρωτάς πότε πήγε σχολείο, πότε το τέλειωσε, πότε χώρισε και άλλα τέτοια, να ξέρεις ότι όχι μόνο δεν θα σε δει ερωτικά, αλλά θα προσπαθήσει και να σε αποφύγει.2) Υπερηφανεύεσαι ότι λες ψέματα. Κι ότι τα λες και ωραία. Μπράβο σου! Βρες άλλο ζώδιο όμως, τώρα, γιατί μπήκες ήδη στη μαύρη λίστα.3) Είσαι αντισέξουαλ. Δεν είναι ανάγκη να κυκλοφορείς σαν πορνοστάρ, αρκεί να εκπέμπεις λίγο μυστήριο, λίγη πονηριά, λίγο ότι το ‘χεις στο μυαλό σου το… φίκι-φίκι, βρε παιδί μου!

ΤΟΞΟΤΗΣ1) Δηλώνεις ανοιχτά ότι «ψάχνεις να βρεις το λιμάνι σου». Καλά κάνεις εσύ και το ψάχνεις, απλά ο Τοξότης προτιμάει να πνιγεί στο λιμάνι που αναφέρεις, παρά να γίνει άγκυρα.2) Δεν δοκιμάζεις τίποτα από αυτά που σου προτείνει. Από το να φας ταϋλανδέζικο, μέχρι να πάτε μαζί πεζοπορία. Δε θα το κουράσει για πολύ…3) Διαλαλείς ότι είσαι σπιτόγατα, που θέλει να αράζει συνέχεια σπίτι. Και δεν τα φτιάχνεις με έναν Ταύρο, να βρεις την υγειά σου; Τι τον θες τον Τοξότη;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ1) Του χάλασες το image. Δεν έχει σημασία αν έγινε κατά λάθος ή επίτηδες. Σημασία έχει ότι συμπεριφορές τύπου… φωνάζω δυνατά, πέφτω κάτω από τα γέλια ή οτιδήποτε τον κάνει να νιώθει ότι γίνεται ρεζίλι, τον εκνευρίζουν.2) Δε βάζεις γλώσσα μέσα. Ένας Αιγόκερως κουράζεται απίστευτα από ανθρώπους που μιλάνε πολύ, χωρίς να λένε σημαντικά ή ουσιώδη πράγματα.3) Τον έστησες. Δε χρειάζεται επεξηγήσεις. Έχασε τον χρόνο του και ξενέρωσε οριστικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ1) Δεν έχεις κοινωνική συνείδηση. Αν πεις για παράδειγμα «και τι με νοιάζει εμένα για το επίπεδο της φτώχειας στο Μάλι;», δεν θα σου ξαναδώσει σημασία.2) Κάνεις επικλήσεις στο συναίσθημά του, ρωτάς πως αισθάνεται και άλλα τέτοια. Μην συνεχίζεις. Δε θα απαντήσει καν και θα σκέφτεται «ωχ, μπλέξαμε».3) Δηλώνεις ότι δεν πιστεύεις στη φιλία. Δε χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Ξέχασέ τον!

ΙΧΘΥΣ1) Το παίζεις κυριλέ και δήθεν. Είχε μια φαγούρα ο Ιχθύς για το κοινωνικό σου στάτους. «Ψυχή έχεις ή μόνο τουπέ;» Αυτά θα σκέφτεται…2) Δεν αγαπάς τις τέχνες. Δεν είπαμε να ακούς κάθε μέρα τις συμφωνίες του Μπετόβεν, αλλά να σου αρέσει η μουσική, ο κινηματογράφος, έστω η φωτογραφία!3) Δείχνεις πεζή. Αν δεν υπάρχει ένα ψήγμα ρομαντισμού, τι να κάνει μαζί σου; Να σε πηγαίνει στο «αγαπημένο μέρος με την ωραία θέα» και να γκρινιάζεις για τη βενζίνη; Άπαπαπα!

www.e-zwdia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments