Αθλητισμός

Ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ ο Σανίκης

Ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ ο Σανίκης
Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα ο Γρηγόρης Σανίκης.

Ο έμπειρος παίκτης είχε συμφωνήσει προφορικά με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα και πλέον η συμφωνία έγινε επίσημη.

Ο Σανίκης θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα του Νίκου Γεωργιάδη αφού έχει σημαντική εμπειρία στο κορυφαίο επίπεδο. Ο 36χρονος παίκτης είχε αποφασίσει να σταματήσει την καριέρα του, αφού πέρσι το καλοκαίρι δεν είχε συμφωνήσει με τον Φίλιππο Βέροιας.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον αθλητή Γρηγόρη Σανίκη μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ αγωνίζεται στη θέση του αριστερού ίντερ. Στο παρελθόν έχει περάσει από Φίλιππο Βέροιας και ΑΕΚ εντός συνόρων ενώ έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία και στο φημισμένο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα.

Το 2005 με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας κατέκτησε της έκτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Τυνησίας. Πέρσι στέφθηκε Νταμπλούχος Ελλάδος με τους Βεροιώτες.

O 36χρονος αθλητής θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες προπονήσεις με την ομάδα ώστε να τεθεί στη συνέχεια και στη διάθεση του Νίκου Γεωργιάδη για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Δικεφάλου σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Πηγή:sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments