Αθλητισμός

Με τον Άρη πιο εμπορική ομάδα, απομένουν οι υπογραφές ανάμεσα σε ΕΡΤ και Φούτμπολ λιγκ για τα τηλεοπτικά

Με τον Άρη πιο εμπορική ομάδα, απομένουν οι υπογραφές ανάμεσα σε ΕΡΤ και Φούτμπολ λιγκ για τα τηλεοπτικά
Μόνο οι υπογραφές απομένουν για την επικύρωση της προφορικής συμφωνίας ανάμεσα στη Φούτμπολ λιγκ και την κρατική τηλεόραση!

​Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα και δημοσιεύσαμε χθες επήλθε προφορική συμφωνία της ΕΡΤ με τη διοργανώτρια αρχή, με αποτέλεσμα να αποκτάει πολύ σύντονα η Φούτμπολ λιγκ τηλεοπτική στέγη.

Οι δυο πλευρές έδωσαν ήδη τα χέρια. Απομένει να αποτυπωθεί η συμφωνία στο… χαρτί, ώστε να ξεκινήσει η μετάδοση των αγώνων. Αυτήν τη στιγμή θεωρείται πολύ δύσκολο να ξεκινήσουν οι μεταδόσεις από την 5η αγωνιστική, αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά κανείς δεν μπορεί αυτό να το αποκλείσει.

Η επισημοποίηση της συμφωνίας θα φέρει στο φως και περισσότερες λεπτομέρειες για το πόσα και ποια παιχνίδια θα μεταδοθούν, καθώς και για τα οφέλη της λίγκας, αλλά και των ΠΑΕ.

Πάντως, όπως αναφέρουν πηγές από την Αθήνα, η κρατική τηλεόραση είναι διατεθειμένη να δείχνει δύο παιχνίδια κάθε αγωνιστική, ένα το Σάββατο κι ένα την Κυριακή. Όσο για τις μέρες που υπάρχει εμβόλιμη, θα μεταδίδονται αγώνες (από ένας) την Τρίτη και την Τετάρτη.

Παράλληλα λέγεται πως θα μεταδίδονται όλα τα παιχνίδια του Άρη λόγω της εμπορικότητας του ονόματός του.

Πηγή: pressaris.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments