Αθλητισμός

Ο λόγος που ο Μπέντο άφησε εκτός τον Μιλιβόγεβιτς

Ο λόγος που ο Μπέντο άφησε εκτός τον Μιλιβόγεβιτς
Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς δεν θα κάνει το ταξίδι για την Κύπρο αφού ο Μπέντο τον άφησε εκτός αποστολής, όμως η (αναγκαία) ξεκούραση του Σέρβου χαφ δεν είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο έμεινε στην Αθήνα...

​Ο Πάουλο Μπέντο ανακοίνωσε την Τρίτη τους 20 ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του για το ματς της 6ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο, το οποίο θα κρίνει και την πρωτιά.Ανάμεσα σε αυτούς δεν βρίσκεται το όνομα του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος εκτός από τον πιο σταθερό παίκτη των «ερυθρόλευκων» φέτος, είναι και αυτός που έχει τραβήξει το μεγαλύτερο… κουπί, αγωνιζόμενος στα «κόκκινα» σε πρωτάθλημα, Ευρώπη και Εθνική Σερβίας, έχοντας μείνει εκτός αποστολής μόνο στα δύο ματς Κυπέλλου και το εκτός έδρας 1-1 με την Αστάνα.

Μοιραία, η ξεκούραση του Σέρβου είναι αναγκαία και απαραίτητη, κάτι που έχει φανεί και από τις πρόσφατες αιματολογικές εξετάσεις από τις οποίες πέρασαν οι «ερυθρόλευκοι». Ωστόσο, η… ανάπαυση του «πολεμιστή» και αρχηγού των Πειραιωτών που του προσφέρει αυτός ο αποκλεισμός από ένα ευρωπαϊκό εκτός έδρας ματς, είναι απλώς το… bonus. Είναι το… δεύτερο τρυγόνι που «χτυπάει» ο Μπέντο με το να τον αφήσει στην Αθήνα.

Γιατί ο Νο1 λόγος για τον οποίο ο Μπέντο επέλεξε να μην τον ταλαιπωρήσει, είναι για να τον προφυλάξει ταυτόχρονα από μια τρίτη κίτρινη κάρτα. Ο «Μίλι» έχει ήδη δεχθεί δύο στα πρώτα 5 ματς και αν δει την τρίτη στην Κύπρο, τότε αυτομάτως θα χάσει το πρώτο ματς στη φάση των «32». Το ματς στην Κύπρο άλλωστε δεν θα είναι «φιλικό», παρόλο που η πρόκριση έχει κριθεί και για τους δύο, αφού η πρωτιά θα παίξει τον ρόλο της ως προς τους πιθανούς αντιπάλους στο πρώτο νοκ-άουτ της διοργάνωσης.

Έτσι, ο Μπέντο δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δει ένα από τα πολυτιμότερα «γρανάζια» της ομάδας του να δέχεται μια κάρτα που θα του κοστίσει το… 50% της επόμενης φάσης. Μια τιμωρία που φυσικά ο παίκτης θα την «κουβαλάει» ανεξαρτήτως… φανέλας, δηλαδή στο ενδεχόμενο που φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός μια πρόταση που δεν θα μπορεί να αρνηθεί.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments