Αθλητισμός

Ποιος Τσόρι; Αυτό το μεγάλο όνομα “καθαρίζει” στεγνά ο Μπέντο το Γενάρη! “Το είπε” καθαρά!

Ποιος Τσόρι; Αυτό το μεγάλο όνομα “καθαρίζει” στεγνά ο Μπέντο το Γενάρη! “Το είπε” καθαρά!
Μέρες μετράει στον Πειραιά μεγάλο αστέρι των Ερυθρολεύκων! Τον ...τελειώνει ο Πορτογάλος κόουτς και υπάρχει σοβαρός λόγος! Πώς του "ανακοίνωσε" την απόφασή του;

​Την ώρα που ακούγονται διάφορα για το μέλλον του Τσόρι στον Ολυμπιακό, ο Μπέντο έκανε την έκπληξη σήμερα και πήρε τον Αργεντινό άσο στην αποστολή για κρίσιμο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο.

Απεναντίας, ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός πλάνων, για μια ακόμα φορά, τον Μάριν, τον οποίο φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν υπολογίζει. Ο Μπέντο έδειξε και σήμερα στο Γερμανό ότι δε βρίσκεται στα πλάνα του και ο λόγος, φυσικά, δεν έχει να κάνει με το αν είναι καλός παίκτης ή όχι, αλλά με τη συμπεριφορά του και το χαρακτήρα του.

Ο παίκτης είναι προκλητικά αδιάφορος στις προπονήσεις, δε δουλεύει και δεν πειθαρχεί στα “θέλω” του Μπέντο, με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος να έχει πάρει την απόφαση να τον …τελειώσει από την ομάδα τον προσεχή Γενάρη.

Βέβαια, ο Γερμανός έχει συμβόλαιο και μάλιστα “γερό”, οπότε δεν είναι εύκολο να αποχωρήσει, ωστόσο υπάρχει η πεποίθηση ότι θα βρεθεί ομάδα αν “βγει στο σφυρί” λόγω καλού βιογραφικού.

Μπορεί ο Μάριν να ήταν εισήγηση του Μπέντο, ωστόσο ο Πορτογάλος, διαπιστώνοντας τον ατίθασο χαρακτήρα του παίκτη, δε θα διστάσει να τον διώξει, παραδεχόμενος στην ουσία ότι έκανε λάθος επιλογή στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments