Αθλητισμός

Πρόταση-βόμβα για Νέιτ Ρόμπινσον στην ΑΕΚ! (vids)

Πρόταση-βόμβα για Νέιτ Ρόμπινσον στην ΑΕΚ! (vids)
Ο Μάκης Αγγελόπουλος εξετάζει σοβαρά την απόκτηση του πολύπειρου ΝΒΑερ Νέιτ Ρόμπινσον, ο οποίος προτάθηκε στην ΑΕΚ. Ποιες οι πιθανότητες μεταγραφής του θεαματικού Αμερικανού γκαρντ.

​Το πρόβλημα που προέκυψε με τον Μάικλ Ντίξον και την εμπλοκή του στο προ ημερών θανατηφόρο τροχαίο έχει δημιουργήσει κενό στο ρόστερ της ΑΕΚ, στην οποία έχει προταθεί μεταξύ άλλων ο «πολύς» Νέιτ Ρόμπινσον, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ωρα των Σπορ»! 

Ο 32χρονος βραχύσωμος γκαρντ, ο οποίος παρά το 1,75μ. του ύψους του, έχει κερδίσει διαγωνισμό καρφωμάτων στο All Star Game του ΝΒΑ έχει προταθεί στους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι από την πλευρά τους εξετάζουν με προσοχή αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση!

Ο «Crypto-Nate» όπως είναι το παρατσούκλι του, το 2005 επιλέχθηκε στο Νο21 του draft από τους Σανς και για μία δεκαετία αγωνίστηκε στο ΝΒΑ, αρχικά για μια 5ετία στους Νικς (2005-2010) και εν συνεχεία σε Σέλτικς (2010/2011), Θάντερ (2011), Ουόριορς (2012), Μπουλς (2012/2013), Νάγκετς (2013-2015), Κλίπερς (2015) και Πέλικανς (2015), ενώ πέρυσι πέρασε τον Ατλαντικό για να έρθει στην Ευρώπη!

Συγκεκριμένα, τον περασμένο Μάρτιο υπέγραψε στην Χάποελ Τελ Αβίβ, με την οποία σε 14 αγώνες είχε μέσο όρο 16,2 πόντους, 1,6 ριμπάουντ, 2,9 ασίστ και 1,8 κλεψίματα!

Πάντως, πριν σημειωθεί οποιαδήποτε εξέλιξη στο θέμα του Νέι Ρόμπινσον, κίνηση που αναμφίβολα θα… τάραζε τα νερά, προτεραιότητα για την ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς αποτελεί η απόκτηση σέντερ, με Ιαν Βουγιούκα και Λουκά Μαυροκεφαλίδη να είναι στο προσκήνιο.

Ο Βουγιούκας φέρεται να έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ, ωστόσο για να υπογράψει πρέπει πρώτα να μείνει ελεύθερος από την Λοκομοτίβ και όσο το θέμα «κολλάει», ανεβαίνει στη λίστα ο Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος αποχώρησε από την «Ενωση» κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments