Γεύση

Polvorones

Polvorones
Ή αλλιώς... τα χριστουγεννιάτικα μπισκότα στην Ισπανία!

Υλικά260 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης130 γρ. άχνη ζάχαρη100 γρ. αραβοσιτέλαιο ή ηλιέλαιο ή σπορέλαιο1 αυγό20 γρ. βούτυρο αγελάδας (περίπου 1 κ.σ.)1 πρέζα αλάτιμαύρη ζάχαρη ή ζάχαρη άχνη για την επικάλυψη

ΕκτέλεσηΒάζουμε στο μίξερ όλα τα υλικά μαζί εκτός από τη μαύρη ζάχαρη. Ζυμώνουμε με το φτερό μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη. Πλάθουμε με τις παλάμες μας μικρές μπάλες και τις ρολάρουμε μέσα στη μαύρη ζάχαρη (ή στην άχνη ζάχαρη), έτσι ώστε να καλυφθούν σφαιρικά. Ακουμπάμε τα μπισκότα πάνω σε μια λαδόκολλα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 12-15 λεπτά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments