Αφροδίτη στον Υδροχόο: Είμαστε φίλοι ή κάτι περισσότερο; | Pagenews.gr
Pagenews Team 7 Δεκεμβρίου 2016, 13:28

Ερχόμαστε σε επαφή με ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων και δεν ενδιαφερόμαστε για τη φυλή, την κοινωνική τάξη ή τη θρησκεία ενός ατόμου. Αυτό δίνει στην ερωτική μας ζωή μια αντισυμβατικότητα, αψηφώντας τις κοινωνικές συμβάσεις. Χρειαζόμαστε πολύ περισσότερο χώρο από ό,τι οι περισσότεροι άνθρωποι προκειμένου να δεσμευτούμε, ενώ διατηρούμε μια φιλική διάθεση στους ανθρώπους που μας προσεγγίζουν. Είναι σημαντική η πνευματική επικοινωνία και οι ιδέες μας να είναι εναρμονισμένες με του συντρόφου μας. Μπορεί να φαινόμαστε απόμακροι, δεδομένου ότι η οικειότητα έρχεται σε αντίθεση με την ελεύθερη φύση μας. Ανταποκρινόμαστε σε ένα έξυπνο, ανοιχτόμυαλο άτομο, που μας επιτρέπει να έχουμε ελευθερία χρόνου. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο μας προσελκύουν άτομα που είναι ιδιόμορφα ή διανοητικά. Το κοινωνικό υπόβαθρο δεν είναι σημαντικό και μπορούμε να συνδεθούμε συναισθηματικά με κάποιον από πολύ διαφορετική κουλτούρα. Ψάχνουμε για ένα σύντροφο που μας επιτρέπει να βγαίνουμε έξω με όλους τους άλλους φίλους μας ή επιλέγουμε ένα σύντροφο που είναι πρώτα φίλος μας. Δε θέλουμε μια συμβατική ζωή και αποφεύγουμε το γάμο ή τη δέσμευση. Απαιτούμε οι άλλοι άνθρωποι να μας σέβονται και δεν κριτικάρουμε, ούτε αντιδρούμε συναισθηματικά, αλλά αναζητά με ελευθερία χώρου και σεβασμό. Δεν είμαστε ποτέ βαρετοί, δεδομένου ότι ανταποκρινόμαστε με έναν αυθόρμητο τρόπο, σε κάθε στιγμή.

Αφροδίτη στον Υδροχόο: Είμαστε φίλοι ή κάτι περισσότερο;
Η Αφροδίτη θεωρείται ο πλανήτης του έρωτα και της αγάπης, των συναισθημάτων και της τύχης, της ευχαρίστησης και της ομορφιάς, της κοινωνικής αλληλεπίδρασης και της τέχνης, της καλαισθησίας και των συνεργασιών, του ρομαντισμού και του γάμου. Είναι η μουσική, η τέχνη, τα παιχνίδια, ο χορός και όλα τα πράγματα που χρησιμοποιούνται για στολισμό ή διακόσμηση, όπως τα αρώματα, τα καλλυντικά, τα κοσμήματα και τα εκλεκτά υφάσματα.

ΚΡΙΟΣ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, επιδιώκετε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας, δεν επιθυμείτε σχέσεις και φιλίες οι οποίες σας περιορίζουν και σας δεσμεύουν. Μπορεί να ξεκινήσετε ένα ομαδικό έργο ή έχετε πρόταση για να συμμετάσχετε σε ένα φιλανθρωπικό σκοπό. Αναζητάτε τώρα μια πιο ελεύθερη ζωή, χωρίς κανόνες και δεσμεύσεις, κάνετε το δικό σας και δεν μπορείτε να συμβιβαστείτε με ορισμένες υποχρεώσεις σας. Οι πρωτότυπες ιδέες σας, σας βοηθούν να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας στη σχέση σας ή να διασκεδάσετε με τους φίλους σας και να φλερτάρετε. Μην υποτιμάτε τις ιδέες σας, όσο παράδοξες κι αν είναι, θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας και να κάνετε νέα μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, επανέρχονται η ισορροπία και η αρμονία μέσα στην εργασία σας, οι καινοτόμες ιδέες σας, σας βοηθούν στην εκπλήρωση των επαγγελματικών στόχων σας. Τώρα έχετε πιο φιλικές και εγκάρδιες σχέσεις με τους συναδέλφους σας και τους ανωτέρους σας, ενώ νέες συνεργασίες που σχηματίζονται τώρα, θα είναι μακροχρόνιες και θα σας επιφέρουν μακροπρόθεσμα βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Είστε πρακτικοί και παράλληλα χαρούμενοι στην εκτέλεση των καθηκόντων σας, αναγνωρίζονται τα επιτεύγματά σας στην εργασία σας και εισπράττετε επαίνους και αναγνώριση. Αν είστε μόνοι, μπορεί να κάνετε μια σχέση με κάποιο άτομο μέσα στην εργασία σας, κι αν είστε δεσμευμένοι, συζητάτε με το σύντροφό σας τους μακροπρόθεσμους στόχους στη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, έχετε ένα περιπετειώδες και φιλελεύθερο πνεύμα, ίσως κάνετε ένα ταξίδι και αναζητάτε κάτι διαφορετικό, να ξεφύγετε από την ανία και την πλήξη σας. Θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε πολλές ερωτικές περιπέτειες, αποκομίζοντας ευχάριστες εμπειρίες. Απολαμβάνετε να γνωρίζετε άτομα από διαφορετική κουλτούρα και ίσως φλερτάρετε με κάποιον/α που ζει μακριά σας ή ακόμα και σε άλλη χώρα. Μπορεί να κάνετε γνωριμίες με άτομα που ζουν στο εξωτερικό ή που θα γνωρίσετε σε ένα ταξίδι. Έχετε ενθουσιασμό να μάθετε κάτι νέο και ίσως αλλάξετε ριζικά τη φιλοσοφία της ζωής σας. Οι σχέσεις σας βελτιώνονται, καθώς έχετε διακριτικότητα και διπλωματία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον αναγεννητικό όγδοο οίκο σας, σας προσφέρεται η δυνατότητα να αναγεννήσετε την ερωτική σας ζωή, να δείτε τους άλλους πιο φιλικά και ανθρώπινα. Τώρα συμβαίνει μέσα σας μια βαθιά ψυχολογική αλλαγή και εγκαθιδρύετε ένα νέο σύστημα αξιών, το οποίο σας βοηθά να ανακάμψετε συναισθηματικά. Αναμένετε αύξηση των οικονομικών πόρων που μοιράζεστε με το σύντροφό σας ή ένα συνεργάτη σας. Ίσως λάβετε χρήματα που σας χρωστάνε ή αποπληρώσετε ένα χρέος σας. Νιώθετε πιο κοντά στο σύντροφό σας, ζείτε περισσότερο πάθος και οικειότητα. Αν είστε μόνοι, μπορεί να σκέφτεστε το παρελθόν αλλά η Αφροδίτη σάς βοηθά να αναγεννηθείτε από μια προδοσία ή απώλεια.

ΛΕΩΝ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, έχετε μια φιλική και παράλληλα γοητευτική προσωπικότητα. Με τη χαρούμενη και εγκάρδια διάθεσή σας μαγνητίζετε το αντίθετο φύλο. Ίσως κάνετε μια νέα επιχειρηματική συνεργασία ή ερωτική σχέση. Νιώθετε πιο βαθιά συναισθηματική σύνδεση με τον αγαπημένο σας και ίσως συζητήσετε για το κοινό σας μέλλον. Τώρα νιώθετε ευτυχισμένοι όντας με τους άλλους, καθώς συναντάτε άτομα τα οποία επιδιώκουν την παρέα σας και τη φιλία σας. Είστε υπερήφανοι για τα επιτεύγματά σας και λαμβάνετε επικύρωση των προσπαθειών σας στην εργασία σας. Έχετε μια συμβιβαστική διάθεση, καθώς τώρα θέλετε να επιλύσετε οποιαδήποτε διχόνοια προϋπήρχε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, της εργασίας, οι πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες σας, σας ωφελούν στην εργασία σας ενώ οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας γίνονται πιο αρμονικές και φιλικές. Είστε διατεθειμένοι να κάνετε παραχωρήσεις και να είστε πιο συμβιβαστικοί, προκειμένου να αποφύγετε τις συγκρούσεις με τους άλλους. Επιδιώκετε όλες τις ανέσεις στην καθημερινή σας ρουτίνα, ασχολείστε με ευχάριστες δραστηριότητες και παίρνετε αναγνώριση για τη σκληρή δουλειά σας. Στην εργασία σας, έχετε την καλή διάθεση να βοηθήσετε τους συναδέλφους σας, καθώς γίνεστε περισσότερο εξυπηρετικοί και καλοί σύμβουλοι. Έχετε εφευρετικότητα και πρωτοτυπία για να έχετε ό,τι χρειάζεστε για μια άνετη ζωή.

ΖΥΓΟΣ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, είστε ανοιχτόμυαλοι και πρωτότυποι στην αγάπη, γίνεστε πιο ανοικτοί και εκδηλωτικοί συναισθηματικά με τους γύρω σας κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σας προσεγγίζουν πλήθος θαυμαστών, επειδή αισθάνονται ότι πραγματικά ενδιαφέρεστε γι’ αυτούς. Ο έρωτας σας κτυπά την πόρτα, έτσι αν είστε μόνοι, μια φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε μια νέα σχέση, ενώ αν είστε δεσμευμένοι, περνάτε χαρούμενες στιγμές με το σύντροφό σας, βγαίνοντας έξω με τους κοινούς φίλους σας. Αφιερώνετε χρόνο στο πρόσωπο που αγαπάτε, είστε εξαιρετικά γενναιόδωροι και έχετε πάθος για έρωτα και ζωή. Γενικά, είστε φιλικοί με όλον τον κόσμο, άμεσοι και ειλικρινείς και τους κερδίζετε με τη θετική σας διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, είστε περισσότερο υποχωρητικοί και συμβιβαστικοί με την οικογένειά σας, παίρνετε ευτυχία και χαρά από τον αγαπημένο σας, νιώθετε την αγάπη και τη φροντίδα του. Αισθάνεστε πιο ήρεμοι και χαλαροί μέσα στο σπίτι σας, ίσως ακόμα φιλοξενήσετε κάποιους φίλους σας που ζουν μακριά σας. Ίσως δαπανήσετε χρήματα για να κάνετε πιο όμορφο το περιβάλλον του σπιτιού σας, θέλετε να το διακοσμήσετε και να το ανανεώσετε. Μπορεί ακόμη και να εργαστείτε στο σπίτι σας ή ίσως διευθετήσετε ένα πρόβλημα ακίνητης περιουσίας. Τώρα νιώθετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με τις ρίζες σας και ίσως επισκεφτείτε τα πάτρια εδάφη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον επικοινωνιακό και ιδεολογικό τρίτο οίκο σας, ο πρωτότυπος και εκκεντρικός τρόπος σκέψης σας προσελκύει νέα άτομα γύρω σας, είστε πιο φιλικοί με τους ανθρώπους ενώ οι άλλοι εγκρίνουν τις ιδέες σας. Έχετε την ικανότητα να επικοινωνείτε με έναν ευχάριστο και αρμονικό τρόπο, προσπαθείτε να διασκεδάσετε τους άλλους με τα αστεία και το χιούμορ σας. Μιλάτε συχνότερα με τ’ αδέλφια σας ή μπορεί να επιλυθεί μια αντιπαλότητα με έναν αδελφό/ή σας ή ένα γείτονά σας. Ίσως ασχοληθείτε με μια νέα γνώση, η οποία θα έχει θετικό αντίκτυπο στο μέλλον σας ή ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας με μια μικρή κοντινή απόδραση με τους φίλους σας ή τον αγαπημένο σας, η οποία θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Προσέξτε την επιπολαιότητα στα λόγια σας και μη δίνετε υποσχέσεις που δε θα τηρήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, επενδύετε την ενέργειά σας στη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης, έχετε πρωτότυπες ιδέες και εφευρετικότητα για να έχετε περισσότερα χρήματα. Συναναστρέφεστε με άτομα που έχουν παρόμοιες αξίες με τις δικές σας, είναι φιλικά απέναντί σας και προσγειωμένα και από τα οποία θα αποκομίσετε πολλά οφέλη, είτε συναισθηματικά, είτε οικονομικά. Αποφύγετε την τάση σας να γίνετε υλιστές και να μετράτε τους ανθρώπους σύμφωνα με τα συμφέροντά σας ή να συναναστρέφεστε άτομα τα οποία σας παρέχουν μια άνετη ζωή και τίποτα παραπάνω. Εφευρίσκετε πολλούς νέους τρόπους για να προσφέρετε απόλαυση στον εαυτό σας και έχετε τάση στην καλοπέραση και την πολυτέλεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, του εαυτού σας, προβάλετε την μοναδική προσωπικότητά σας, η παρουσία σας δεν περνά απαρατήρητη, μαγνητίζετε τους θαυμαστές σας με το ελεύθερο πνεύμα σας και τον καινοτόμο τρόπο σκέψης σας. Εκπέμπετε ζεστασιά, φιλικότητα και αισιοδοξία, η θετική στάση σας στη ζωή σας βοηθά να περάσετε χαρούμενες και ευτυχισμένες στιγμές. Εκδηλώνετε την αγάπη σας ελεύθερα στο σύντροφό σας, τώρα δεν είστε αποστασιοποιημένοι συναισθηματικά, αλλά ούτε και συγκρατημένοι στα συναισθήματά σας. Όλοι γύρω σας, σας σέβονται και σας εκτιμούν για την αυθεντική παρουσίαση του εαυτού σας, καθώς επίσης και για τον ενθουσιασμό που τους μεταφέρετε. Ίσως αλλάξετε την εμφάνισή σας και εντυπωσιάζετε τους γύρω σας με το μοναδικό στυλ σας.

ΙΧΘΥΣ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας, νιώθετε ανασφαλείς στην αγάπη, αναλογίζεστε το παρελθόν και επιδιώκετε να είστε μόνοι με τον εαυτό σας, προκειμένου να αποφασίσετε για το μέλλον σας. Τώρα αναζητάτε την απομόνωση από τους άλλους, ίσως αποσυρθείτε από το ερωτικό παιχνίδι, καθώς θέλετε το δικό σας χώρο και χρόνο προκειμένου να σκεφτείτε. Τα συναισθήματά σας είναι έντονα και είστε περισσότερο συμπονετικοί προς τους άλλους, αλλά και επιρρεπείς στις δυσάρεστες αναμνήσεις του παρελθόντος, οι οποίες δημιουργούν σύγχυση στις αποφάσεις σας. Μπορεί να είστε κρυφά ερωτευμένοι με κάποιον/α, ο οποίος σας δημιουργεί σύγχυση και αμφιβολίες, έτσι θα είναι δύσκολο τώρα να δημιουργήσετε μια σταθερή σχέση μαζί του.

πηγή: www.boro.gr

TAGS: