Άπαξ προδότης, πάντα προδότης | Pagenews.gr
Pagenews Team 7 Δεκεμβρίου 2016, 16:02

Δεν υπάρχει χειρότερος άνθρωπος από τον προδότη. Έλκει γύρω του κι άλλους προδότες και προσκολλάται και ο ίδιος σε χειρότερους προδότες. Η προδοσία είναι ένας σάπιος κύκλος στον οποίο σου εύχομαι να μην μπλέξεις. Ένα από τα εξοργιστικά χαρακτηριστικά του προδότη είναι ο θράσος του. Ορκίζεται μόνιμα ότι άλλαξε. Ίσως. Αλλά μόνο προς το χειρότερο.

Μην πιστέψεις ποτέ ότι ένας άνθρωπος που σε πρόδωσε έστω μια φορά δε θα το επαναλάβει. Θα το επαναλάβει ξανά και ξανά και όλο και χειρότερα και όλο και πιο ελεεινά. Ο προδότης δεν έχει πάτο. Αλλά ακόμη κι αν πραγματικά μπορείς να πιστέψεις πώς ένας προδότης άλλαξε, εσύ μπορείς να ξεχάσεις την προδοσία του;

Το πρόβλημα στην ανθρωπότητα είναι ότι η ιστορία γράφτηκε από προδότες. Ήταν παντού. Στη θρησκεία, στην πατρίδα, στις οικογένειες, στις σχέσεις, στον έρωτα, στις φιλίες. 

Παντού υπάρχει ένας προδότης. Και σίγουρα και στη δική σου ζωή. Και όχι μόνο ένας. H προδοσία είναι σαν τη Λερναία Ύδρα. Ένα κεφάλι να κόβεις, δύο θα πετάγονται. Γι αυτό κάψ’ την.

www.rebelchic.gr