Ζώδια

Άσχημο Κάρμα και δύσκολες ερωτικές σχέσεις

Άσχημο Κάρμα και δύσκολες ερωτικές σχέσεις
​Το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός, δείχνει ξεκάθαρα μέσα από την λεπτομερή αστρολογική ανάλυση, αν ο τομέας των αισθηματικών – δεσμεύσεων – γάμου, θα παρουσιάσει, προβλήματα και καθυστερήσεις, στην πορεία- ζωή του ατόμου. Σαφώς και όλα μπορούν να διορθωθούν και να αποκτήσουν έναν θετικό αντίκτυπο, που θα επαναφέρει την ισορροπία στην ερωτική ζωή. Εσείς σε ερωτική […]

​Το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός, δείχνει ξεκάθαρα μέσα από την λεπτομερή αστρολογική ανάλυση, αν ο τομέας των αισθηματικών – δεσμεύσεων – γάμου, θα παρουσιάσει, προβλήματα και καθυστερήσεις, στην πορεία- ζωή του ατόμου. Σαφώς και όλα μπορούν να διορθωθούν και να αποκτήσουν έναν θετικό αντίκτυπο, που θα επαναφέρει την ισορροπία στην ερωτική ζωή.

Εσείς σε ερωτική σχέση με…:

Κριός: Η αρχή των σχέσεων, είναι πάντα ταραχώδης, και δεν αφήνει περιθώρια καθαρής σκέψης. Το πάθος και η ένταση κυβερνούν. Μετά από κάποιους μήνες, θα αποκαλυφθούν για αυτό το πύρινο αυτό ζώδιο, οι ιδιοτροπίες του και η τάση για ποικιλία συντρόφων στην ερωτική του ζωή. Χρειάζεται λοιπόν προσοχή και παρατήρηση, από τις πρώτες κιόλας στιγμές γνωριμίας.

Ταύρος: Ίσως και λίγο επιθετικό ζώδιο, στην αρχή μια καινούργιας σχέσης, αλλά αυτό οφείλεται στον κυβερνήτη του, που από την αρχή θα προσπαθήσει να κρατήσει κρυφά μυστικά αλλά και να προστατέψει τα υλικά κεκτημένα του. Είναι θέμα λίγου χρόνου για να ξεκλειδωθεί ο λόγος και οι προσφορές από πλευράς του. Συνήθως έχει σοβαρά θέματα με την πατρική του οικογένεια.

Δίδυμοι: Εδώ είναι όλα απλά. Ένας αέρινος σύντροφος, που από την πρώτη στιγμή θα σας κερδίσει αλλά και θα σας ενθουσιάσει με τις προσφορές του. Σαν έφηβο ζώδιο, δεν μπορεί σε βάθος χρόνου να αποδώσει σιγουριά και σταθερότητα σας σχέσεις και γάμους. Φέρνει το κάρμα των επικοινωνιών, που του επιβάλλει να κινείται, να εξερευνά και να προχωράει σε νέες εμπειρίες συνεχώς.

Καρκίνος: Ίσως από τα ζώδια που είναι γεννημένα για οικογένεια και συντροφική ζωή. Η μόνιμη ανάγκη τους, από μικρή ηλικία, να βρουν τον αισθηματικό τους Πυγμαλίωνα, τους σπρώχνει τις περισσότερες φορές, σε καταστροφικές συμπεριφορές και δράσεις. Ένα άτομο που πρέπει να ισορροπήσει πρώτα με τις επιθυμίες του, να τις αποκαλύψει και μετά να ψάξει για τον ιδανικό συνοδοιπόρο.

Λέων: Ένας γιος του Ήλιου, δεν μπορεί από το να είναι μόνο αυτός, που θα αποφασίσει, για το πότε και με ποιον θα φτιάξει την προσωπική του ζωή, ίσως και για πάντα. Έχουν την ευλογία του σύμπαντος, να γίνονται μάρτυρες πολλών βιωμάτων από μικρή ηλικία, έτσι ώστε και να δύνανται να εντοπίσουν μέσα στους δρόμους της πορείας τους, τον έναν και μοναδικό σύντροφο που μαζί του, θα περάσει τα υπόλοιπα χρόνια!

Παρθένος: Οι βηματισμοί της αιώνιας κόρης, είναι βαριοί, από τις πρώτες ημέρες μια καινούργιας γνωριμίας. Γνωρίζει τι θέλει, και μπορεί εύκολα να εντοπίσει ποιος μπορεί να της το δώσει. Δεν θα ανοιχτεί από τις πρώτες συναντήσεις, αλλά θα κρατήσει την ‘ηθική’ της, μέχρι να αισθανθεί ασφαλείς. Συνήθως κάνουν καλούς και μακροχρόνιους γάμους.

Ζυγός: Και αυτό το ζώδιο είναι επιφορτισμένο με μια πολλή δύσκολη μοίρα στον αισθηματικό τομέα. Το δεύτερο παιδί της Αφροδίτης, κυνηγά την ισορροπία στην αγάπη, και αυτό το αναγκάζει να γνωρίζει νέο κόσμο, να κινείται συνεχώς, μέχρι να βρεθεί το ανάλογο ταίρι. Μπορεί να ζήσει μεγάλες περιόδους μοναξιάς, αλλά αυτό είναι μόνο υπέρ της συμπληρωματικής δόμησης του χαρακτήρα τους.

Σκορπιός: Σίγουρα ο πολέμαρχος που με τον σπαθί του, πληγώνει εκ προοιμίου όποιον πλησιάσει κοντά. Δεν κοντοστέκεται ποτέ σε συμβατικές αισθηματικές σχέσεις. Δεν θέλουν να εκθέσουν τα αληθινά τους αισθήματα, και γιαυτό πάντα φεύγουν γρήγορα και σιωπηλά, ακόμη και αν αγαπούν. Ένα δύσκολο ζώδιο, που συνήθως προκαλεί πόνο και θλίψη στα ταίρια του.

Τοξότης: Ένας εκπρόσωπος που Δία, μόνο την προσοχή επιθυμεί να τραβάει και σε δεύτερο τόνο να είναι σε εκλεκτή θέση, για να επιλέξει τον κατάλληλο σύντροφο. Συνήθως, μέχρι να φτάσουν σε αυτό το τελικό σημείο, έχουν περάσει μέσα από πολλές σχέσεις και πάσης φύσεως δεσμεύσεις, που τους αφήνουν και πολλά ψυχολογικά θέματα, που αδυνατούν, ακόμη και σε μεγάλες ηλικίες να διορθώσουν.

Αιγόκερως: Ο αστρολογικός κύκλος. συνεχίζεται με το πρώτο των ηλικιωμένων και σοφών ζωδίων. Ένα ιδιαίτερα δύσκολο και ‘βαρύ’ ζώδιο, που από μικρή ηλικία, έχει πρόβλημα στο να εδραιώσει μια σοβαρή σχέση. Ακόμη και αν κάνει γάμο ή μπει σε δέσμευση, ακόμη και άσχημη –μη ποιοτική, δεν βγαίνει εύκολα, με την αγωνία του… να μην πάλι μέσα σε μοναξιά.

Υδροχόος: Στην περίπτωση του εκπροσώπου των Ολύμπιων Θεών, τα πράματα είναι δύσκολα και περίπλοκα. Έχουν την τάση να αλωθούν σε εμπειρίες, που θα άγουν και θα εξυψώσουν το πνεύμα τους. Η προσωπική τους ζωή έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Δεν εμπιστεύονται εύκολα το άλλο φύλο, και ακόμη πιο εύκολα αποχωρούν, από σχέσεις που δεν είναι του ίδιου βεληνεκούς αντίληψης.

Ιχθείς: Πολλές οι θυσίες που κάνουν οι απόγονοι του Ποσειδώνα. Πάντα εμπλέκονται με ακατάλληλα άτομα και συνήθως, τους ταλαιπωρούν. Δύσκολα βρίσουν τον σωστό άνθρωπο, ίσως και σε μια πιο προχωρημένη ηλικία. Δίνονται μα αγάπη και αποκλειστικότητα, όταν θα αισθανθούν ασφάλεια συναισθηματική.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments