Ερωτοσκόπιο 8/12 Πέμπτη | Pagenews.gr
Pagenews Team 7 Δεκεμβρίου 2016, 14:20

Ωροσκόπιο – Κριός : Οι δοκιμασίες του μυαλού είναι για εσάς. Κάποιος ιδιαίτερος άνθρωπος που σας έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, σας κάνει ερωτικά παιχνιδάκια και αυτό είναι κάτι που σας ιντριγκάρει. Το πιο πιθανόν είναι, να δημιουργηθεί ένας μεγάλος έρωτας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Ωροσκόπιο – Ταύρος: Σκορπίζετε το μυαλό και τον χρόνο σας, σε ακατάλληλα άτομα. Αυτό είναι κάτι που σας το δημιουργεί η ανασφάλεια σας η αισθηματική. Τώρα που ο κυβερνήτης σας είναι σε εξαιρετικές όψεις με τον Ερμή, εσείς θα βρείτε και πάλι το καλό σας εαυτό.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Ωροσκόπιο – Δίδυμοι : Διατείνεστε ότι είστε μόνοι σας, αλλά στην πραγματικότητα, όλο και κάτι συντρέχει από το παρελθόν. Με αυτήν την λογική, δεν θα βρείτε ποτέ κάτι που να σας ταιριάζει απόλυτα. Αυτοί που έχουν δρομολόγια, ίσως να ανταμώσουν έναν παλιό έρωτα τους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Ωροσκόπιο – Καρκίνος: Οι δοσοληψίες που έχετε με το παρελθόν σας, σε πρώτο επίπεδο σας καθυστερούν από το μέλλον σας, αλλά και σας κόβουν τους δρόμους προς άλλες καλές γνωριμίες. Οι βραδινές ώρες, θα έχουν έντονα φλερτ για όλους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Ωροσκόπιο – Λέων: Αν δεν μιλήσετε ξεκάθαρα, στον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που σας απασχολούν, τίποτα δεν θα μπορέσει να λυθεί. Αυτοί που κάνουν αυτήν την εποχή της τελευταία τους προσπάθεια για επανασύνδεση, θα βρουν μεγάλη αποδοχή από την άλλη πλευρά.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Ωροσκόπιο – Παρθένος: Κάποιος μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο σας ζηλεύει….και το ξέρετε. Αυτό είναι κάτι που πιθανόν να αφορά την καλή εξέλιξη την προσωπικής σας ζωής. Για αυτόν τον λόγο, εσείς καλύτερα να μην λέτε τίποτα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Ωροσκόπιο – Ζυγός: Η αγκαλιά του ανθρώπου σας είναι μεγάλη και πλατιά. Αυτό μπορεί να σας κάνει επιτέλους να ξεχάσετε όλα αυτά, που έχουν συμβεί στο άσχημο παρελθόν σας. Κάντε λοιπόν την δική σας, προσωπική προσπάθεια για να είσαστε καλά.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Ωροσκόπιο – Σκορπιός : Δώστε μια παραπάνω προτεραιότητα σε όλα αυτά που σας απασχολούν και αφήστε τους μεγάλους και δραματικούς έρωτες, για αργότερα. Ευτυχώς υποθέσεις οικονομικών και περιουσιακών, θα πάρουν τον δρόμο της επίλυσης τους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Ωροσκόπιο – Τοξότης: Το σκηνικό της σχέση σας, δεν είναι αυτό που έχετε φανταστεί. Σε αυτό σίγουρα όμως ευθύνεστε και εσείς. Οι μέρες με τον Άρη και την Αφροδίτη να σας χαμογελούν, είναι ιδανικές για ξεκαθαρίσματα αλλά ευχάριστα και ερωτικά.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

Ωροσκόπιο – Αιγόκερως: Οι ενέργειες σας έχουν συγκινήσει τον άνθρωπο σας και αυτό είναι κάτι που θα το εισπράξετε πίσω στο πολλαπλάσιο. Οι μέρες είναι ιδανικές για να σκεφτείτε και τα επόμενα βήματα, προς την κατεύθυνση της δέσμευσης.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Ωροσκόπιο – Υδροχόος: Είσαστε φοβισμένοι για όλα αυτά που σας τυχαίνουν μέσα στην σχέση σας. Ίσως σε ένα ποσοστό να φταίτε και εσείς. Ξεκαθαρίστε μέσα στο κεφάλι σας τι είναι αυτό που πρέπει να διορθωθεί, και θα δείτε ότι όλα μπορούν να είναι όπως πριν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Ωροσκόπιο – Ιχθύς : Οι παλιές και ατυχείς σας γνωριμίες, σας έχουν κάνει να χάσετε την ισορροπία σας μέσα στην τωρινή σας σχέση. Αποφασίστε που θα είναι το κορμί σας και που το μυαλό σας. Ιδανικά θα πρέπει να είναι στο ίδιο ‘σημείο’!
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5.

Πηγή: astro-live.gr

TAGS: