Ζώδια

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο: Προβλέψεις ως 3 Ιανουαρίου 2017

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο: Προβλέψεις ως 3 Ιανουαρίου 2017
Είναι πολύ όμορφο να εκφράζεις ελεύθερα αυτό που αισθάνεσαι, χωρίς να βάζεις όρια στον εαυτό σου, αλλά απολαμβάνοντας τη στιγμή .... Είναι ακόμα πιο όμορφο, να μην σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου, αλλά να σε νοιάζει πώς θα περάσουν καλά και οι γύρω σου ... Σε αυτές τις γιορτές, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου, αφενός μας βοηθά να εκφραστούμε χωρίς όρια και κανόνες, αφετέρου, μας ενισχύει τα συναισθήματα αλληλεγγύης και προσφοράς, γιατί η απόλαυση, η διασκέδαση και η χαρά των γιορτών, είναι καλό να μοιράζεται....

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο αέρινο ζώδιο του σταθερού σταυρού τον Υδροχόο, από τις 7 Δεκεμβρίου ως τις 3 Ιανουαρίου και το κλίμα γύρω μας θα είναι αρκετά εύθυμο, φιλελεύθερο, εκφραστικό, διασκεδαστικό αλλά και ιδιαίτερα κοινωνικό! Σε αυτές τις γιορτές θα δούμε να δημιουργούνται πολλές νέες γνωριμίες, θα υπάρξουν αισθηματικά παιχνίδια που θα ξεσηκώσουν και θα σκορπίσουν ενθουσιασμό, θα γίνουμε και πάλι για λίγο παιδιά, απολαμβάνοντας τις εκπλήξεις και τις χαρές αυτής της εποχής και θα αποδεσμευτούμε από κάθε τι που μας εγκλωβίζει! Η θέση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Υδροχόου, δεν είναι και η πιο κατάλληλη για σταθερή δέσμευση στον τομέα των σχέσεων, γεγονός που δηλώνει ότι οι εξελίξεις που θα υπάρξουν αυτή την περίοδο σε αυτό τον τομέα θα είναι κάπως πιο ανάλαφρες και φιλελεύθερες! Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα νιώσουμε ότι υπάρχουν γύρω μας άνθρωποι που μας έχουν ανάγκη, που η ζωή για αυτούς δεν είναι τόσο γενναιόδωρη και εμείς πρέπει τώρα να τους νοιαστούμε δίνοντας τον προσωπικό μας αγώνα.

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου, θα βρεθεί σε αρμονικές όψεις με τον Δία, τον Κρόνο και τον Ουρανό, προσφέροντας σημαντικές ευκαιρίες, για να αποκτήσουμε αυτό που θέλουμε πραγματικά πολύ, για να νιώσουμε πιο σίγουροι με αυτά που ήδη κατέχουμε, αλλά και για να απολαύσουμε όμορφες εορταστικές εκπλήξεις!

Ποιοι θα βρεθούν ευνοημένοι: Τα ζώδια του Αέρα – Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι – καθώς και τα ζώδια της Φωτιάς – Κριοί, Λέοντες- Τοξότες-! Ωστόσο αρκετοί Αιγόκεροι και Καρκίνοι θα μπορούν να βγουν κερδισμένοι στο … «Χρήμα»!

Κριός: Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου, βρίσκεις ξανά το κέφι να δικτυωθείς και να απολαύσεις όμορφες στιγμές με τους φίλους και τις παρέες σου! Είναι μία πολύ θετική περίοδος για νέες γνωριμίες, για να μπορέσεις να κινήσεις κάποιες προσωπικές σου επιθυμίες, για να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος που σου είχαν λείψει! Σημαντικό είναι το γεγονός ότι αυτή την περίοδο ο έρωτας μπορεί να έρθει τυχαία, χαλαρά και εκεί που δεν το περιμένεις, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, από μία βραδινή έξοδο με την παρέα σου … Δώσε σημασία γιατί θα είναι γνωριμία που θα μπορεί να έχει μία καλή πορεία! 

Ταύρος: Βρισκόμαστε στο τέλος μίας χρονιάς και το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στους στόχους σου, σε όλα αυτά που θέλεις να κατακτήσεις τώρα αλλά και στην πορεία του νέου έτους! Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, σε βοηθά να προβάλεις τον εαυτό σου, τις ικανότητές σου αλλά και τα ταλέντα σου στην καριέρα σου, κατακτώντας σημαντικές επιθυμίες σου! Η περίοδος είναι ιδανική για να μπορέσεις να εξελίξεις την καριέρα σου ή ακόμα και το κοινωνικό σου προφίλ, μέσα από γνωριμίες και ευκαιρίες που θα σου δοθούν! Παράλληλα, ο γάμος,η επισημοποίηση ή ακόμα και η σταθερή σχέση, είναι κάτι που σε αφορά, το σκέφτεσαι και σε ευνοεί αυτό τον καιρό!

Δίδυμος: Το κλίμα των εορτών είναι ανάλαφρο, παιχνιδιάρικο και σε βοηθά να βρεις τον εαυτό σου! Η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου, αφενός σε κάνει κοινωνικό, αφετέρου σε φέρνει σημαντικές γνωριμίες και επαφές, με άτομα που μπορεί να είναι αρκετά διαφορετικά από εσένα, τα οποία και θα σε εξιτάρουν! Ποια θα είναι η διαφορετικότητα; Άτομα με διαφορά ηλικίας, άλλης κουλτούρας, ή άτομα που θα γνωρίσεις σε ένα μακρινό ταξίδι ή με κάποιο περίεργο τρόπο! Αυτό το διάστημα λοιπόν μπορείς να περάσεις καλά, να νιώσεις και πάλι ο εαυτό σου και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους που θα σε κάνουν να δεις τις καταστάσεις με ένα μάτι πολύ διαφορετικό! Επιπλέον, εμπιστεύσου αυτή την περίοδο τις ξαφνικές ιδέες και δημιουργικές εμπνεύσεις σου ..

Καρκίνος : Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου και είναι βέβαιο ότι η ψυχολογική σου διάθεση βελτιώνεται! Ξεφεύγεις από τα όρια, τους περιορισμούς, τους φόβους και τις ανασφάλειές σου και ζεις με περισσότερο πάθος την στιγμή…. Η ερωτική σου ζωή γίνεται αρκετά πικάντικη και αφήνεις έστω και για λίγο στην άκρη τα «πρέπει» και τα «δεν»! Στον οικονομικό τομέα, η θέση της Αφροδίτης είναι αρκετά θετική για να μπορέσεις πιο άνετα να περάσεις την περίοδο των εορτών! Ένα μπόνους, μία αύξηση του εισοδήματός σου, αλλά και μεγαλύτερη εύνοια στα έσοδα που προέρχονται από την οικογένειά σου, είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών!

Λέων: Η Αφροδίτη θα κινείται σε όλη την περίοδο των εορτών, στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, κάνοντας τις σταθερές σχέσεις της ζωής σου, να αποκτούν νέο νόημα σε αυτή την περίοδο του έτους! Είναι μία καταπληκτική περίοδος για να αφεθείς ελεύθερα σε νέες γνωριμίες, ενώ ένα καινούργιο πρόσωπο, μπορεί να παίξει τώρα σπουδαίο ρόλο στη ζωή σου και να κάνεις μαζί του μία σχέση που θα έχει βάθος και ουσία! Αν είσαι ήδη σε έναν δεσμό, η περίοδος είναι θετική για να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να φέρετε μία ανανέωση που θα αναθερμάνει τη σχέση σας. Παράλληλα οι επαγγελματικές σου συνεργασίες, αποκτούν τώρα «γόνιμο» έδαφος για να εξελιχθούν και να προοδεύσουν!

Παρθένος: Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων και εσύ αγαπητέ Παρθένε μπορείς να απαλλαγείς από το στρες και την ένταση στην καθημερινότητά σου και να απολαύσεις πιο χαλαρές και αναζωογονητικές στιγμές! Το ημερήσιο πρόγραμμά σου δεν θα είναι τόσο φορτωμένο, με αποτέλεσμα να έχεις περισσότερο χρόνο για να ασχοληθείς με τους φίλους, τον εαυτό σου, το σώμα σου, την φυσική σου κατάσταση, την ευεξία σου! Παράλληλα οι δημιουργικές ιδέες θα σε βοηθήσουν να εξελίξεις την εργασία σου ακριβώς με τον τρόπο που εσύ θέλεις!

Ζυγός: Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου, σε κάνει να απολαύσεις ζεστές, μοναδικές και άκρως ερωτικές Χριστουγεννιάτικες στιγμές! Διασκέδαση, απόλαυση, γνωριμίες, φλερτ και ερωτικά τετ – α – τετ, ευνοούνται σε όλη την διάρκεια αυτής της περιόδου! Η τόλμη, το ρίσκο και η περιπέτεια στον τομέα του έρωτα, μπορεί τώρα να γίνει η ώθηση για να περάσεις πολύ καλύτερα από ότι πίστευες και προγραμμάτιζες! Χαρές από τα παιδιά σου, χαρούμενος χρόνος διασκέδασης, προσκλήσεις και προτάσεις θα κάνουν να έχεις μία άκρως ανέμελη Χριστουγεννιάτικη περίοδο!

Σκορπιός: Σε αυτές τις γιορτές δεν ζητάς πολλά, παρά μόνο να περάσεις ευχάριστα, διασκεδαστικά και ανέμελα με τα πρόσωπα που είναι κοντά σου, που έχεις οικειότητα! Ανοίγεις το σπίτι σου σε φίλους, βελτιώνεις τη σχέση σου με την οικογένειά σου, ξεπερνώντας τις μεταξύ σας διαφωνίες και κατανοείς καλύτερα τι είναι σταθερό, τι έχει βάθος και ουσία στη ζωή σου! Με λίγα λόγια η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου θα σε κάνει να απελευθερωθείς από ότι σε εμπόδιζε ως σήμερα να μην είσαι ο εαυτό σου …. Θα έχεις την προθυμία και την διάθεση να ομορφύνεις τον χώρο σου, να κάνεις πιο ζεστές τις σχέσεις στη ζωή σου και ναι , αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι οικογενειακά!

Τοξότης: Έντονη κινητικότητα, ευθυμία, προσκλήσεις, προτάσεις και πολλές ευχάριστες επικοινωνίες σου επιφυλάσσει το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου! Οι συχνές μετακινήσεις, οι όμορφες ειδήσεις, τα καλέσματα και οι ευχάριστες συζητήσεις θα σε κάνουν αυτή την περίοδο να περάσεις τέλεια και να αναζωογονηθείς, αφήνοντας για λίγο πίσω σου τα «χτυπήματα» του Κρόνου! Παράλληλα το διάστημα αυτό κρίνεται ιδανικό για μία ξαφνική και απρόσμενη ερωτική γνωριμία, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Αν είσαι γεννημένος στο 2ο δεκαήμερο του τοξότη μπορείς πιο ώριμα και σοβαρά να αξιοποιήσεις και να βγεις κερδισμένος στον τομέα των σχέσεων και όχι μόνο!

Αιγόκερως: Τι ζητά ένας Αιγόκερως για να μπορεί να περάσει χαρούμενα και ανέμελα Χριστούγεννα; Μα φυσικά, γεμάτο το πορτοφόλι! Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου, βοηθά ιδιαίτερα λοιπόν το ζώδιό σου για να μπορέσεις να βγεις κερδισμένος σε θέματα οικονομικά και να μπορείς να απολαύσεις τις γιορτές σου, με περισσότερη άνεση! Το εισόδημά σου αυξάνονται, οι ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τον οικονομικό σου τομέα είναι αρκετές, ενώ οι χαρούμενες στιγμές στο σπίτι, και στην οικογένεια, θα σε κάνουν να αποβάλεις το στρες που είχε προκύψει εξαιτίας των συνεχόμενων ανατροπών! Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτή την περίοδο αντιλαμβάνεσαι τι είναι αυτό που έχει αξία, ποιον μπορείς πραγματικά να εμπιστευτείς και ναι, αφήνεις περισσότερο το συναίσθημά σου ελεύθερο!

Υδροχόος: Η Αφροδίτη κινείται στο δικό σου ζώδιο (μαζί με τον Άρη) και πράγματι οι φετινές γιορτές θα είναι ιδιαίτερα ξεχωριστές, διασκεδαστικές, ευχάριστες και άκρως ερωτικές! Ομορφαίνεις, ανανεώνεσαι και γοητεύεις όποιον βάλεις στόχο… Οι κατακτήσεις σου θα είναι πολλές, ενώ η επιθυμία σου να ζήσεις στιγμές που σου είχαν λείψει, θα γίνει πραγματικότητα! Ευχάριστες ερωτικές επικοινωνίες, ενδιαφέρουσες προτάσεις, αλλά ακόμα και σταθεροποίηση μίας ερωτικής σχέσης, είναι μέσα στο μενού της Χριστουγεννιάτικης περιόδου!

Ιχθύς: Αυτά τα Χριστούγεννα, κλείνεσαι λίγο στον εαυτό σου, νοσταλγείς, αναπολείς και βγαίνουν στην επιφάνεια οι ευαισθησίες σου για μία ερωτική υπόθεση του χτες, ή για μία ερωτική σχέση, που είναι μυστική ή που έχει τα προβλήματά της και βρίσκεται σε αδιέξοδο! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σε κάνει πιο συμπονετικό με τους ανθρώπους γύρω σου, θα θελήσεις να δείξεις την αγάπη σου με κάθε τρόπο μα αυτή τη φορά περισσότερο στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, που έχουν ανάγκη από υποστήριξη! Σημαντικό είναι το γεγονός ότι τις ημέρες αυτές θα αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις της αισθηματικής σου ζωής, ίσως παραδεχθείς και κάποια σφάλματά σου ζητώντας «συγνώμη» εκεί που πρέπει! Στον επαγγελματικό τομέα τα νέα είναι ευχάριστα και ενθαρρυντικά! Προτάσεις για αλλαγές και ενθουσιασμός εξαιτίας νέων επαγγελματικών συνεργασιών που θα σου αποφέρουν και οικονομική άνοδο, είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών!

πηγή: www.oroskopos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments