Ζώδια

Ήλιος στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό 12/12

Ήλιος στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό 12/12
​Από τις 8 ως τις 14 Δεκεμβρίου, ο Ήλιος στο περιπετειώδες ζώδιο του Τοξότη θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ουρανό μια ευνοϊκή όψη για τους Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόους που έχετε γεννηθεί στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου και/ή όσους έχετε τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, […]

​Από τις 8 ως τις 14 Δεκεμβρίου, ο Ήλιος στο περιπετειώδες ζώδιο του Τοξότη θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ουρανό μια ευνοϊκή όψη για τους Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόους που έχετε γεννηθεί στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου και/ή όσους έχετε τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 18η ως την 22η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. 

Μια υπόσχεση, μια μεγάλη ιδέα ή ένα ταξίδι σου φέρνουν χαρά και ενθουσιασμό και σε βγάζουν από τη συνήθη ρουτίνα σου. Αυτό το επταήμερο αναζητάς να πατήσεις σε ένα νέο έδαφος, απολαμβάνεις την περιπέτειες, παίρνεις ρίσκα τα οποία θα λειτουργήσουν προς όφελός σου. Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία σου, σου δίνουν τη δύναμη να κάνεις ό, τι είναι αναγκαίο για να αποκτήσεις την προσωπική ελευθερία σου και την ανεξαρτησία σου. 

Εκπλήσσεις τους άλλους με έναν θετικό τρόπο, κάνεις πράγματα διαφορετικά από τα συνηθισμένα, η καλή τύχη σε συντροφεύει όπου κι αν βρίσκεσαι! Ο Ουρανός σου δίνει τα κίνητρα να μην ακολουθήσεις τους κανόνες, να ταρακουνήσεις τη ζωή σου και να επεκταθείς κοινωνικά και διανοητικά, γνωρίζοντας νέους ανθρώπους από διαφορετικό υπόβαθρο από το δικό σου ή παρακολουθώντας εκπαιδευτικά σεμινάρια. Αν η εργασία σου αφορά την τεχνολογία ή το διαδίκτυο, εργάζεσαι έξυπνα και πρωτότυπα και όχι σκληρά. Αγκαλιάζεις μια αλλαγή στη ζωή σου την οποία δεν είχες προβλέψει!

Πηγή: astropedia.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments