Ζώδια

Τα αστρολογικά νέα της εβδομάδας 5-11 Δεκεμβρίου 2016

Τα αστρολογικά νέα της εβδομάδας 5-11 Δεκεμβρίου 2016
ΚΡΙΟΣΗ εποχή δίνει τη δυνατότητα να οραματιστείς και να βάλεις σε τροχιά υλοποίησης ένα σημαντικό για εσένα σχέδιο με πίστη, αισιοδοξία και έμπνευση. Εύνοια και σταθερότητα στο βηματισμό αφορούν εσένα της 8/4. Επιτυγχάνεις πολλά με μεθοδευμένη στόχευση και μετρημένο δυναμισμό, αν έχεις γενέθλια από τις 9 έως και τις 14/4. Αν γεννήθηκες έως τις 26/3, […]

ΚΡΙΟΣΗ εποχή δίνει τη δυνατότητα να οραματιστείς και να βάλεις σε τροχιά υλοποίησης ένα σημαντικό για εσένα σχέδιο με πίστη, αισιοδοξία και έμπνευση. Εύνοια και σταθερότητα στο βηματισμό αφορούν εσένα της 8/4. Επιτυγχάνεις πολλά με μεθοδευμένη στόχευση και μετρημένο δυναμισμό, αν έχεις γενέθλια από τις 9 έως και τις 14/4. Αν γεννήθηκες έως τις 26/3, μπορείς να αξιοποιήσεις τη διέλευση της Αφροδίτης αναζητώντας τις ευκαιρίες που ψάχνεις – είτε στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά ζητήματα- κάπου ανάμεσα σε φιλίες, γνωριμίες και συλλογικούς χώρους. Αυτό σημαίνει πως σιγά σιγά έχεις λόγο να επιδείξεις μεγαλύτερη κοινωνικότητα και να παραμένεις ανοιχτός/ ή σε προτάσεις. Στιγμές (υπερ)έντασης είναι στο πρόγραμμα για εσένα που έχεις γενέθλια από τις 24 έως και τις 30 Μαρτίου. 

ΤΑΥΡΟΣΗ εποχή στρέφει την προσοχή σου σε ψυχοσυναισθηματικά απωθημένα, ανασφάλειες και οικονομικές ανάγκες ή ζητήματα κοινών οικονομικών, κληρονομικών, δανείων, χρεών κλπ. Θετικές εξελίξεις με μια αίσθηση τύχης στα συναισθηματικά ή στα οικονομικά- επαγγελματικά ζητήματα ή ακόμα και με μια ηθική επιβράβευση αφορούν εσένα που γεννήθηκες μετά τις 16/5. Επικοινωνία, μετακινήσεις, δημόσιες σχέσεις, επιμόρφωση, εμπορικές κι άλλες συνδιαλλαγές, συναντήσεις και μικρο-συμφωνίες έχουν καλές προδιαγραφές για εσένα που γεννήθηκες από τις 23/4 έως και την 1/5. Βεβαίως, για εσένα της 23/4 φαίνεται πως ενίοτε συνυπάρχουν πιέσεις, ευθύνες, διλήμματα ή και μια αίσθηση μοναχικότητας ή ανάγκη για αυτοκυριαρχία και ψύχραιμη- λογική αντιμετώπιση των καταστάσεων. Αν έχεις γενέθλια από τις 9 έως και τις 14 Μαΐου: αγωνιστικότητα, στρατηγική, μαχητικότητα σε βγάζουν νικητή σε οτιδήποτε έχεις θέσει σε προτεραιότητα, αρκεί να μην επιδείξεις προκλητική συμπεριφορά προς οποιαδήποτε κατεύθυνση και εφόσον παράλληλα δεν υπερεκτιμήσεις τη θέση ή τις δυνάμεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΙΗ εποχή φέρνει στο προσκήνιο μια σημαντική για εσένα προσωπική σχέση ή επαγγελματική συνεργασία και σε βάζει σε διαδικασία να αλλάξεις ή να τελειοποιήσεις καταστάσεις. Εύνοια και σταθερότητα στο βηματισμό αφορούν εσένα της 8-9/6. Θετικές εξελίξεις με μια αίσθηση τύχης στα συναισθηματικά ή στα οικονομικά- επαγγελματικά ζητήματα ή ακόμα και με μια ηθική επιβράβευση αφορούν εσένα που γεννήθηκες έως και τις 26/5. Αν έχεις γενέθλια από τις 9 έως και τις 15 Ιουνίου: αποφασιστικότητα και μαχητικότητα σε βγάζουν νικητή σε οτιδήποτε έχεις θέσει σε προτεραιότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η εποχή δείχνει αρκετά απαιτητική, τόσο σε επίπεδο εργασιακής καθημερινότητας – ρουτίνας, όσο και σ’ επίπεδο αναγκών που προκύπτουν στα πλαίσια της οικογένειας ή και της αντιμετώπισης θεμάτων φυσικής κατάστασης – δικά σου ή οικείων προσώπων. Επικοινωνία, μετακινήσεις, δημόσιες σχέσεις, επιμόρφωση, εμπορικές κι άλλες συνδιαλλαγές, συναντήσεις και μικρο-συμφωνίες έχουν καλές προδιαγραφές για εσένα που γεννήθηκες από τις 25/6 έως και τις 3/7. Στιγμές (υπερ)έντασης είναι στο πρόγραμμα για εσένα που έχεις γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Για τον ωροσκόπο στον Καρκίνο (κυρίως): εύνοια στις σταθερές, προσωπικές σχέσεις ή στις επαγγελματικές συνεργασίες!

ΛΕΩΝΗ εποχή δείχνει ιδιαίτερα θετική, υποσχόμενη, δημιουργική, τόσο σχετικά με τις ευκαιρίες που σχετίζονται με τον έρωτα, όσο και με τις προοπτικές που ανοίγονται στον επαγγελματικό τομέα. Εύνοια και σταθερότητα στο βηματισμό αφορούν εσένα της 10/8. Στιγμές (υπερ)έντασης είναι στο πρόγραμμα για εσένα που έχεις γενέθλια από τις 11/8 έως και τις 16/8. Για εσένα της 25-26/7 φαίνεται πως ενίοτε συνυπάρχουν πιέσεις, ευθύνες, διλήμματα ή και μια αίσθηση μοναχικότητας ή ανάγκη για αυτοκυριαρχία και ψύχραιμη- λογική αντιμετώπιση των καταστάσεων. Για τον ωροσκόπο στον Λέοντα (κυρίως): εύνοια στις σταθερές, προσωπικές σχέσεις ή στις επαγγελματικές συνεργασίες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣΗ εποχή στρέφει την προσοχή σου σε θέματα που σχετίζονται κυρίως με το σπίτι / το χώρο / ένα ακίνητο / την επαγγελματική έδρα / την οικογένεια. Παράλληλα, φαίνεται πως υπάρχει έντονη η τάση / ανάγκη να βρίσκεις τρόπους για ψυχοσυναισθηματική αποφόρτιση- ξεκούραση. Επικοινωνία, μετακινήσεις, δημόσιες σχέσεις, επιμόρφωση, εμπορικές κι άλλες συνδιαλλαγές, συναντήσεις και μικρο-συμφωνίες έχουν καλές προδιαγραφές για εσένα που γεννήθηκες από τις 26/8 έως και τις 3/9. Θετικές εξελίξεις με μια αίσθηση τύχης στα συναισθηματικά ή στα οικονομικά- επαγγελματικά ζητήματα ή ακόμα και με μια ηθική επιβράβευση αφορούν εσένα που γεννήθηκες μετά τις 18/9.

ΖΥΓΟΣΗ εποχή «ζητάει» πάνω απ’ όλα επικοινωνία, δημόσιες σχέσεις, συναλλαγές, διαφήμιση των ικανοτήτων- δυνατοτήτων σου, επιμόρφωση, αλλά και δικτύωση. Δεν αποκλείεται ν’ ασχοληθείς μ’ ένα ζήτημα που σχετίζεται με τα’ αδέλφια / τα ξαδέλφια / τους γείτονες / το μεταφορικό σου μέσον ή με εκκρεμότητες που αφορούν έγγραφα που πρέπει να συλλέξεις για να προχωρήσεις με μια σημαντική υπόθεση. Εύνοια και σταθερότητα στο βηματισμό αφορούν εσένα της 11/10. Θετικές εξελίξεις με μια αίσθηση τύχης στα συναισθηματικά ή στα οικονομικά- επαγγελματικά ζητήματα ή ακόμα και με μια ηθική επιβράβευση αφορούν εσένα που γεννήθηκες έως και τις 28/9. Αν έχεις γενέθλια από τις 12 έως και τις 17 Οκτωβρίου: αποφασιστικότητα και μαχητικότητα σε βγάζουν νικητή σε οτιδήποτε έχεις θέσει σε προτεραιότητα. Στιγμές (υπερ)έντασης είναι στο πρόγραμμα για εσένα που έχεις γενέθλια από τις 27/9 έως και την 1/10.

ΣΚΟΡΠΙΟΣΗ εποχή σε κάνει να εστιάζεις σε οτιδήποτε θεωρείς ότι είναι απαραίτητο για να καλύψεις τόσο τις υλικές, όσο και τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Η προσπάθεια να θέσεις ένα σαφές και αποδοτικό πρόγραμμα στα οικονομικά σου συνεχίζεται. Επικοινωνία, μετακινήσεις, δημόσιες σχέσεις, επιμόρφωση, εμπορικές κι άλλες συνδιαλλαγές, συναντήσεις και μικρο-συμφωνίες έχουν καλές προδιαγραφές για εσένα που γεννήθηκες από τις 26/10 έως τις 3/11.Στιγμές (υπερ)έντασης είναι στο πρόγραμμα για εσένα που έχεις γενέθλια από τις 11/11 έως και τις 16/11. Για εσένα της 26/10: φαίνεται πως ενίοτε συνυπάρχουν πιέσεις, ευθύνες, διλήμματα ή και μια αίσθηση μοναχικότητας ή ανάγκη για αυτοκυριαρχία και ψύχραιμη- λογική αντιμετώπιση των καταστάσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣΔιάγεις το μήνα των γενεθλίων σου- χρόνια πολλά και καλά!- και μπορείς να κάνεις πολλά για να βάλεις τη ζωή σου σ’ ένα πολύ καλύτερο τρένο οδηγώντας την σε επιτυχίες κι αποδόσεις που θα σε κάνουν περήφανο/ η! Εύνοια και σταθερότητα στο βηματισμό αφορούν εσένα της 10/12. Η διάθεση γίνεται πιο ανάλαφρη, αισιόδοξη και κοινωνική για σένα που γεννήθηκες έως και τις 27/11 με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο να «ξυπνάει» την επικοινωνιακή πλευρά σου και να φέρνει εύνοια εν μέσω επαφών, μετακινήσεων κι εμπορικών συνδιαλλαγών. Η διπλωματία γίνεται όπλο στη διαχείριση του λόγου, ενώ μπορείς να βελτιώσεις τις σχέσεις με τον περίγυρο. Παράλληλα, αν σε ενδιαφέρει, μπορείς να προβείς σε αλλαγή μεταφορικού μέσου. Για τον ωροσκόπο στον Τοξότη (κυρίως): εύνοια στα έσοδα! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η εποχή κρίνεται μάλλον αμφιλεγόμενη για το δικό σου ζώδιο με μια περίεργη κυκλοθυμία, μια «χαρμολύπη» που ενίοτε φαίνεται να μην μπορείς να διαχειριστείς με τον «άψογο» τρόπο που συνήθως εσύ διαχειρίζεσαι καθετί. Επικοινωνία, μετακινήσεις, δημόσιες σχέσεις, επιμόρφωση, εμπορικές κι άλλες συνδιαλλαγές, συναντήσεις και μικρο-συμφωνίες έχουν καλές προδιαγραφές για εσένα που γεννήθηκες από τις 25/12 έως και την 1/1. Θετικές εξελίξεις με μια αίσθηση τύχης στα συναισθηματικά ή στα οικονομικά- επαγγελματικά ζητήματα ή ακόμα και με μια ηθική επιβράβευση αφορούν εσένα που γεννήθηκες μετά τις 16/1. Στιγμές (υπερ)έντασης είναι στο πρόγραμμα για εσένα που έχεις γενέθλια μέσα στο α’ δεκαήμερο. Για τον ωροσκόπο στον Αιγόκερω (κυρίως): εύνοια στα έσοδα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣΗ εποχή «σε θέλει» ιδιαίτερα εξωστρεφή, με όρεξη για κίνηση, συναντήσεις, επαφές, αποδοχή προσκλήσεων και προκλήσεων! Εύνοια και σταθερότητα στο βηματισμό αφορούν εσένα της 7/2. Θετικές εξελίξεις με μια αίσθηση τύχης στα συναισθηματικά ή στα οικονομικά- επαγγελματικά ζητήματα ή ακόμα και με μια ηθική επιβράβευση αφορούν εσένα που γεννήθηκες έως και τις 25/1. Αν έχεις γενέθλια από 8 έως και τις 13 Φεβρουαρίου: αποφασιστικότητα και μαχητικότητα σε βγάζουν νικητή σε οτιδήποτε έχεις θέσει σε προτεραιότητα. Για εσένα της 23/1: φαίνεται πως ενίοτε συνυπάρχουν πιέσεις, ευθύνες, διλήμματα ή και μια αίσθηση μοναχικότητας ή ανάγκη για αυτοκυριαρχία και ψύχραιμη- λογική αντιμετώπιση των καταστάσεων.

ΙΧΘΥΕΣΗ εποχή δείχνει απαιτητική για το δικό σου ζώδιο: ζητήματα καριέρας ή οικογένειας ενδεχομένως απασχολούν έντονα και ζητούν την προσήλωσή σου. Επικοινωνία, μετακινήσεις, δημόσιες σχέσεις, επιμόρφωση, εμπορικές κι άλλες συνδιαλλαγές, συναντήσεις και μικρο-συμφωνίες έχουν καλές προδιαγραφές για εσένα που γεννήθηκες από τις 22/2 έως και την 1/3. Αν γεννήθηκες μετά τις 16/3, μπορείς να αξιοποιήσεις τη διέλευση της Αφροδίτης αναζητώντας τις ευκαιρίες που ψάχνεις – είτε στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά ζητήματα- κάπου ανάμεσα σε φιλίες, γνωριμίες και συλλογικούς χώρους. Αυτό σημαίνει πως έχεις λόγο να επιδείξεις μεγαλύτερη κοινωνικότητα και να παραμένεις ανοιχτός/ ή σε προτάσεις.

πηγή: www.oroskopos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments