Ζώδια

Tips για πλύσιμο στο πλυντήριο…

Tips για πλύσιμο στο πλυντήριο…
Διατηρήστε τα ρούχα σας σαν καινούργια για περισσότερο καιρό.

Κουμπιά και φερμουάρΠριν ρίξετε τα ρούχα στο πλυντήριο αφιερώστε λίγο χρόνο για να ελέγξετε εάν τα κουμπιά είναι κουμπωμένα και τα φερμουάρ ανεβασμένα. Μπορεί να σας είναι κόπος αλλά θα είστε σίγουρη ότι τα ρούχα σας είναι λιγότερο πιθανό να πιαστούν μεταξύ τους και να καταστραφούν.

Μην ξεχνάτε το μαλακτικόΌπως χρησιμοποιείτε conditioner μετά το σαμπουάν για τα μαλλιά σας έτσι ώστε να διατηρούνται απαλά και μεταξένια πρέπει να χρησιμοποιείτε μαλακτικό στα ρούχα σας για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Προστασία με μία μαξιλαροθήκηΑν θέλετε να προστατεύσετε κάποια μικρά ή λεπτεπίλεπτα ρούχα καλό είναι να τα βάζετε σε μία μαξιλαροθήκη ή στις ειδικές θήκες. Βάλτε τα εσώρουχα, τις κάλτσες και όλα τα μικρά ρούχα μέσα σε μία μαξιλαροθήκη και δέστε την. Αυτό το τρικ θα προφυλάξει τα ντελικάτα ρούχα σας από τη φθορά, ενώ ταυτόχρονα είναι ένας τρόπος για να μην χάνετε τις κάλτσες σας οι οποίες πολλές φορές εξαφανίζονται δια μαγείας!

Από μέσα προς τα έξωΠροστατέψτε τα ρούχα σας γυρνώντας το από μέσα προς τα έξω πριν το πλύνετε. Ειδικά τα μαύρα παντελόνια και τα τζιν χρειάζεται οπωσδήποτε να γυριστούν ανάποδα για να αποφευχθεί το ξεθώριασμά τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments