Τράπουλα Κατίνας. Προβλέψεις 2ο Δεκαήμερο ΔΕΚ | Pagenews.gr
Pagenews Team 7 Δεκεμβρίου 2016, 13:25

​Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

Κριός: Η Μπρατσέρα
– Η δυναμική της αγάπης σας είναι και το δομικό υλικό, που κάνει τον άνθρωπο σας, να γυρίζει πάντα δίπλα σας. Αυτό θα γίνει και τώρα.
– Διαθέστε χρόνο για να κάνετε νέες γνωριμίες οι οποίες, δείχνουν ταιριαστές προς τα δικά σας δεδομένα. Το σύμπαν είναι υποστηρικτικό.


Ταύρος: Mida – Η Χανούμισσα του Σμαραγδιού
– Είσαστε σε έναν μονόδρομο πια για αποφάσεις, συναισθηματικού τύπου. Αν τελικά το άτομο που σας ενδιαφέρει είναι χαμένο, απλά μην περιμένετε.
– Μην περιορίζετε τον εαυτό σας γύρω από το παρελθόν σας το οποίο είναι άσχημο. Νέες ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν, που θα σας ανεβάσουν.


Δίδυμοι: Το Γράμμα
– Ευχάριστες οι ανακοινώσεις που θα έρθουν στα αυτιά σας, από μια παλιά σας γνωριμία, που προσπαθεί μέσω τρίτων να σας πλησιάσει.
– Προτάσεις από το ταίρι σας, που επιθυμεί, να περάσετε σε κάποια ξεκαθαρίσματα, πριν γίνουν οι δεσμευτικές κινήσεις, προσεχώς.


Καρκίνος: Urminaa – Η Σουλτάνα του Ρουμπινιού
– Αν δεν θέλετε να είσαστε μόνοι σας πια, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να προσέχετε τον εαυτό σας και να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο.
– Εσείς που έχετε μπλέξει και με τρίτες παράλληλες σχέσεις δεν είναι και ότι καλύτερο, να παραμένετε άπραγοι μπροστά σε αυτά, που σας ζητά το ταίρι σας.


Λέων: Το Μέγα Διαμάντι
– Διαλέξτε μια στάση, μια φιλοσοφία και εφαρμόστε την. Το να κινείστε μόνο όπως βολεύει τον εκάστοτε σύντροφο σας, σίγουρα δεν σας πάει πουθενά.
– Οι αμφιβολίες που έχετε έχουν αρχίσει και γιγαντώνονται μέσα στο μυαλό σας. Αυτό είναι και κάτι, που θα πρέπει να το λήξετε άμεσα.


Παρθένος: Sunit – Ο Πασάς του Εβένου
– Όλα είναι ανοιχτά τα σενάρια, είτε περί μόνιμης επανένωσης, είτε οριστικού χωρισμού. Κοιτάξτε που και με ποιον είναι να συμφέροντα σας, και δράστε ανάλογα.
– Σημαίνετε πολλά για τον σύντροφο σας. Άρα τυχόν κρυφές ματιές σας στο παρελθόν, να μην του αξίζουν. Να είστε αυτές τις ημέρες άκρως προσεχτικοί.


Ζυγός: Η Καρδιά
– Οι φιλικοί σας κύκλοι, έχουν άποψη για την προσωπική σας ζωή, που ίσως και να μην σας αρέσει. Ωστόσο, ακούστε με προσοχή και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.
– Διατηρήστε στο χαμόγελο σας και μην δείξετε την δυσαρέσκεια σας, σε άτομα του κύκλου του συντρόφου σας, που με τα οποία το επόμενο διάστημα θα συναντηθείτε.


Σκορπιός: Η Άγκυρα
– Ανοίξτε τα αυτιά σας και τα μάτια σας, σε μικρές λεπτομέρειες που πέφτουν στην αντίληψη σας, και συσχετίζονται με τον άνθρωπο σας.
– Είσαστε μεταξύ σφύρας και άκμωνος. Από την μια, το παρελθόν σας να ζητά επανασύνδεση, και από την άλλη, το πολλά υποσχόμενο παρόν.


Τοξότης: Hesse – Το Άλογο του Σμαραγδιού
– Μην αρκείστε μόνο σε αυτά που σας προσφέρουν. Μπορείτε με τον όγκο της προσωπικότητας σας, απλά να διεκδικήσετε όλα αυτά που σας αναλογούν και φυσικά σας αξίζουν.
– Κάποιος από το εργασιακό – κοινωνικό σας περιβάλλον, θα σας πλησιάσει με την λογική του να σας γοητεύσει σε αισθηματικό επίπεδο.


Αιγόκερως: Ο Σκύλος
– Ευτυχώς είσαστε σκληρά καρύδια. Αυτό είναι κάτι που το χρειάζεστε, σε αυτήν την δύσκολη φάση που μάλλον είστε στα χωρίσματα.
– Ένα πλήθος κόσμου είναι κοντά σας και σας ζητάει να ασχοληθείτε. Διαχωρίστε αυτούς που αξίζουν, και κάντε την κίνηση σας.


Υδροχόος: Το Σμαράγδι των Νερών
– Είσαστε σε μια πιο συμβατική στάση ζωής, αυτό το χρονικό διάστημα. Αυτό σαν κατάσταση θα σας φέρει και πιο κοντά στον αγαπημένο σας σύντροφο.
– Έχετε δρόμο ακόμη, μέχρι να καταφέρετε και να ξεπεράσετε, μια πρόσφατη αισθηματική απώλεια. Η ισορροπία θα επανέλθει σύντομα.


Ιχθείς: Στρόβιλος Έβενος
– Τα δύσκολα έχουν πια περάσει, και εσείς θα γίνετε μάρτυρες, των θετικών και πρακτικών δράσεων από την πλευρά του ανθρώπου σας, για την κοινή σας πορεία.
– Είσαστε αποδεκτοί από αυτήν την καινούργια γνωριμία. Απλά ίσως να υπάρχει μια στρατηγική από την άλλη πλευρά, μόνο και μόνο για να σας γοητεύσει.

Πηγή: astro-live.gr

TAGS: