Αθλητισμός

Κόλαση» με Πάουλο Σόουζα και Αζέρους λόγω ΠΑΟΚ

Κόλαση» με Πάουλο Σόουζα και Αζέρους λόγω ΠΑΟΚ
Απίστευτες σκηνές στο Αζερμπαϊτζάν με δημοσιογράφους της Καραμπάχ να ζητούν τα... ρέστα από τον Πάουλο Σόουζα για την ήττα της Φιορεντίνα από τον ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ.

​Οι «βιόλα» παίζουν απόψε στο Μπακού με την Καραμπάχ στο άλλο παιχνίδι του ομίλου του «Δικεφάλου του Βορρά» με όλα να είναι ανοιχτά για την πρόκριση στην επόμενη φάση μετά το διπλό του ΠΑΟΚ στη Φλωρεντία. 

Αυτό το αποτέλεσμα έκανε άνω κάτω τον όμιλο και προκάλεσε την… περίεργη στάση των ρεπόρτερ της Καραμπάχ, οι οποίοι κατά τη συνέντευξη τύπου της Τετάρτης έκαναν συνεχείς ερωτήσεις για τη νίκη της ελληνικής ομάδας την προηγούμενη αγωνιστική.

Ούτε λίγο ούτε πολύ οι Αζέροι δημοσιογράφοι ζήτησαν εξηγήσεις τόσο από τον Πάουλο Σόουζα όσο και από τον Τσιπριάν Ταταρουσάνου, οι οποίοι εκπροσώπησαν την Φιορεντίνα.

«Σκεφτήκατε τις επιπτώσεις που θα είχε στην Καραμπάχ η ήττα σας από τον ΠΑΟΚ;» ήταν η ερώτηση στον Πορτογάλο τεχνικό.

«Όχι» απάντησε μάλλον έκπληκτος ο Σόουζα για να συμπληρώσει: «Κάναμε τα πάντα για να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ. Τα δώσαμε όλα και προφανώς απογοητευτήκαμε πολύ από την ήττα». 

Σε παρόμοιο ύφος και περιεχόμενο ήταν και η ερώτηση των Αζέρων στον Ρουμάνο τερματοφύλακα των Ιταλών. 

«Ακόμα και κόντρα στον ΠΑΟΚ παίξατε για τη νίκη;» ρώτησαν. «Φυσικά! Δημιουργήσαμε τόσες ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Ο ΠΑΟΚ, όμως, ήταν πραγματικά πολύ δυνατός και κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα παρά το γεγονός ότι δεν έκανε πολλές φάσεις» ήταν το σχόλιο του Ταταρουσάνου. 

Σημειώνεται, επίσης, ότι οι ντόπιοι δημοσιογράφοι που ήταν παρόντες στη συνέντευξη Τύπου θέλησαν να κάνουν και… μάθημα σε Σόουζα και Ταταρουσάνου ρωτώντας και τους δύο τι γνωρίζουν για την ιστορία της Καραμπάχ. Η απάντηση «δεν γνωρίζουμε πολλά» ήταν η αρχή για την εξιστόρηση από πλευράς ρεπόρτερ των κατορθωμάτων της ομάδας!

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments