Αθλητισμός

Ο ΠΑΟΚ ξέρει ήδη τους 11 από τους 15 πιθανούς αντιπάλους του!

Ο ΠΑΟΚ ξέρει ήδη τους 11 από τους 15 πιθανούς αντιπάλους του!
Ο ΠΑΟΚ έχει στραμμένο το μυαλό του στην κλήρωση της Δευτέρας στην Νιόν, όπου ξέρει ήδη τους 11 από τους 15 πιθανούς αντιπάλους του.

Ο ΠΑΟΚ έκανε την μεγάλη ανατροπή στον όμιλο, πέρασε στους «32» του Europa League ως δεύτερος από τον όμιλο του και έχει ήδη στραμμένο το μυαλό του στην κλήρωση της Δευτέρας που θα γίνει στην Νιόν.

Ο Δικέφαλος του Βορρά γνωρίζει ήδη 11 από τους 15 πιθανούς αντιπάλους του με δεδομένο ότι δεν μπορεί να κληρωθεί με την Φιορεντίνα που ήταν μαζί του τον ίδιο όμιλο.

Ο Δικέφαλος του Βορρά θα κληρωθεί με κάποια εκ των ομάδων που κατέκτησαν την πρώτη θέση στους ομίλους του Europa League ή μία εκ των τεσσάρων καλύτερων τρίτων του Champions League.

Την πρώτη θέση στους ομίλους του Europa League έχουν εξασφαλίσει ήδη 7 ομάδες που είναι οι εξής: Άγιαξ, Ρόμα, Σάλκε, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Σπάρτα Πράγας, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Οσμάνλισπορ.

Σε αυτές προστίθενται οι τέσσερις καλύτερες τρίτες από το Champions League που είναι οι εξής: Κοπεγχάγη, Λιόν, Τότεναμ, Μπεσικτάς.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ θα γίνουν 14, αν ο Ολυμπιακός κερδίσει στην Κύπρο και πάρει την πρώτη θέση του ομίλου του, αφού στους 32 του Europa League δεν μπορούν να κληρωθούν στην επόμενη φάση, ομάδες από την ίδια χώρα.

Πηγή:sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments