Αθλητισμός

Τα πάνω-κάτω ο Ίβιτς πριν τον “τελικό” – Ποιους πετά έξω από την 11άδα – Οι “μουρμούρες” και η… τιμωρία!

Τα πάνω-κάτω ο Ίβιτς πριν τον “τελικό” – Ποιους πετά έξω από την 11άδα – Οι “μουρμούρες” και η… τιμωρία!
Τι σκοπεύει να κάνει ο Σέρβος τεχνικός πριν από το παιχνίδι «ζωής ή θανάτου» για τον ίδιο και τον ΠΑΟΚ; Ποια είναι τα πλάνα του; Πώς σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα; Μόνο εδώ!

​Η ώρα του «τελικού» έφτασε. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα στις 18:00 τη Σλόβαν Λίμπερετς στην Τούμπα και χρειάζεται μόνο νίκη για να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα της Καραμπάκ με τη Φιορεντίνα στο Μπακού και να προκριθεί στους «32» του Europa League.

Και στις χθεσινές αλλά και στις προχθεσινές δοκιμές του για την ενδεκάδα, ο Βλάνταν Ίβιτς έδειξε πως σκέφτεται να επαναφέρει σε αυτή και τον Στέφανο Αθανασιάδη και τον Δημήτρη Πέλκα. Τι οδηγεί, όμως, τον Σέρβο τεχνικό να εμπιστευτεί ξανά τους δύο ποδοσφαιριστές και να κρατήσει στον πάγκο τους Κουλούρη και Σάκχοφ;

Η τελευταία φορά που ο Αθανασιάδης βρέθηκε στη βασική ενδεκάδα, ήταν στις 3 Νοεμβρίου στο παιχνίδι με την Καραμπάκ στην Τούμπα. Μετά από αυτό, αγωνίστηκε ως αλλαγή στα παιχνίδια με Πανιώνιο, Τρίκαλα και Παναθηναϊκό, μόλις 40 λεπτά συνολικά! Η κούραση του Κουλούρη από τα συνεχόμενα παιχνίδια και η εμπειρία του Κλάους, οδηγεί όπως όλα δείχνουν τον Ίβιτς να εμπιστευτεί ξανά τον 28χρονο επιθετικό, που επιπλέον έχει σκοράρει τα δύο από τα τρία φετινά γκολ του εις βάρος της Λίμπερετς, στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Και πάμε στην πιθανή χρησιμοποίηση του Πέλκα αντί του Σάκχοφ ή του Μπίσεσβαρ. Ο Ίβιτς θέλει σήμερα να δει έναν πιο επιθετικό ΠΑΟΚ σε σχέση με το παιχνίδι της Λεωφόρου και ο Σάκχοφ δεν διακρίνεται για τις επιθετικές αρετές του. Αντίθετα, ο Πέλκας μπορεί να προσφέρει περισσότερα στο επιθετικό παιχνίδι του Δικεφάλου του Βορρά, έχοντας να επιδείξει καλή εικόνα στους αγώνες που χρησιμοποιήθηκε το τελευταίο διάστημα, κάτι που δεν ισχύει για τον Μπίσεσβαρ για τον οποίο οι «μουρμούρες» όλο και μεγαλώνουν στη Θεσσαλονίκη.

Υπάρχει και ένα ερωτηματικό. Το αν ο Ίβιτς εμπιστευτεί ξανά τον Μπρκιτς μετά την «γκέλα» του στη Λεωφόρο ή επαναφέρει κάτω από τα δοκάρια τον Γλύκο που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Θα «τιμωρήσει», λοιπόν, ο προπονητής του ΠΑΟΚ τον συμπατριώτη του για την λάθος αντίδρασή του στο σουτ του Λουντ ή θα τον εμπιστευτεί ξανά;

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments