Ελλάδα

Απίστευτη δήλωση Τούρκου βουλευτή: Θα υψώσω τουρκική σημαία στα ελληνικά νησιά

Απίστευτη δήλωση Τούρκου βουλευτή: Θα υψώσω τουρκική σημαία στα ελληνικά νησιά
Θα στείλει την ελληνική σημαία πίσω στην κυβέρνηση με κούριερ, λέει προκλητικά ο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), Τανζού Οζτζάν. Δεν έχει τέλος πια το παραλήρημα της Άγκυρας.

Οι προκλήσεις από την Άγκυρα είναι τόσες πια πολλές και συνάμα σοβαρές, που οδηγούν τις ελληνοτουρικικές σχέσεις σε αχαρτογράφητα νερά, την ώρα που τα κορυφαία προβλήματα της χώρα μας απλώνονται σαν “τραχανάς” σε όλα τα πεδία. 

«Θα πάω στα νησιά και θα υψώσω την τουρκική σημαία. Μετά θα διπλώσω την ελληνική σημαία και θα τη στείλω με κούριερ στην ελληνική κυβέρνηση» δήλωσε την Πέμπτη ο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), Τανζού Οζτζάν, κατά την ομιλία του στην τουρκική βουλή.

Υπενθυμίζεται ότι ο επικεφαλής του κόμματος CHP είχε δηλώσει προ ημερών ότι 18 μικρά νησιά κατέχονται από την Ελλάδα. Απευθυνόμενος, μάλιστα, στον πρωθυπουργό της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ είχε αναρωτηθεί «θα πάρετε πίσω τα 18 νησιά ή όχι;». «Είναι αυτά τα νησιά δικά μας; Είναι, λένε (σ.σ. η τουρκική κυβέρνηση). Θα πρέπει να σηκωθεί η σημαία μας εκεί; Ναι, απαντούν. Αλλά υπάρχει ακόμα εκεί η ελληνική σημαία, γιατί δεν παρεμβαίνετε;» αναρωτήθηκε ο Κιλιτσντάρογλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments