Hot

Πως κάνει σεξ η Κατερίνα Καινούργιου

Πως κάνει σεξ η Κατερίνα Καινούργιου
Δεν υπάρχει μέρα που ένα κάρο site να μη γράψουν κάτι για την τηλεπαρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου. Και τι μας γράφουν; Ανοησίες στο πάτερο.

Δεν υπάρχει μέρα που ένα κάρο site να μη γράψουν κάτι για την τηλεπαρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου. Και τι μας γράφουν; Μαλακίες στο πάτερο. Όχι και ποτέ μία πληροφορία που κάποιος νορμάλ θα περίμενε γι’ αυτό το γυαλιστερό ξανθό κορίτσι, με την έστω πλαστική, τόσο ψεύτικη σεξουαλικότητα.

Κάτι σημαίνει τούτη η πληθωρική δημοσιότητα που γνωρίζει από τα μήντια η κυρία Κατερίνα Καινούργιου. Μία κούκλα κέρινη βιτρίνας, ένα στην πραγματικότητα ανύπαρκτο τηλεοπτικό προϊόν, που δεν μπορεί να μιλήσει μπροστά στην κάμερα της εκπομπής της. Κι όταν προσπαθεί κάτι να ψελλίσει, δεν λέει τίποτα άξιο λόγου.

Επί του θέματος. Την κατάντια της κοινωνίας, ενός κομματιού της πιο συγκεκριμένα, δηλώνει το φαινόμενο να κρατάνε σε ετοιμότητα τις δημοσιογραφικές κεραίες τους κάποια μήντια και να ξοδεύονται σε ρεπορτάζ σχετικά με την παρουσιάστρια. Γιατί είπε αυτή την ανοησία, γιατί δεν… σχολίασε μία ανοησία αλλουνού, αλληνής.

Γράψε μου, κύριε, κάτι ενδιαφέρον να σε διαβάσω. Κάτι ουσιαστικό, π.χ. σε ποιά στάση ικανοποιείται περισσότερο στο σεξ η κυρία Κατερίνα Καινούργιου. Τι θα της άρεσε να της ψιθυρίζει ο εραστής της όταν κάνουν έρωτα.

Για ποιά μιλάμε, και δεν αναφέρομαι προσωπικά στην κυρία Καινούργιου. Σε μία σέξυ γυναίκα. Δεν μιλάμε για μία περσόνα που κάνει σοβαρή δουλειά στην τηλεόραση. Ούτε για μία ποιήτρια, μία διανοούμενη, μία παρουσιάστρια που ασχολείται με την πολιτική, την υγεία, την οικονομία. Ε, αφού η κυρία Καινούργιου έχει εκπομπή επειδή είναι όμορφη, ελκυστική και σέξυ, θέλω να μάθω γι’ αυτήν αποκαλύψεις σεξουαλικού περιεχομένου.

πηγή: apodytiriakias.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments