Τα 10 ΝΑΙ και 10 ΟΧΙ για οργασμό (Τα όχι ειδικά θα σε εκπλήξουν… ) | Pagenews.gr
Pagenews Team 8 Δεκεμβρίου 2016, 13:49

«Καλά είναι αυτά που λες στο περιοδικό, αλλά πολύ θεωρητικά. Χρειαζόμαστε πιο πρακτικές συμβουλές! Η θεωρία είναι για τους ειδικούς. Οι συμβουλές είναι για μας! Σε φιλώ ΜΑΧΗ »


Ήταν το τελευταίο SMS που πήρα σήμερα στο κινητό μου. Ξαναδιάβασα προβληματισμένος το άρθρο στο περιοδικό. Αποφάσισα όμως οι συμβουλές να είναι ανοιχτές στη σελίδα του Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου.


ΝΑΙ 


Βγες από το καβούκι σου και ονειρέψου! Δυνάμωσε τα «θέλω» σου και αποφάσισε να τα διεκδικήσεις. Το σεξ είναι «δίνω και παίρνω». Αλτρουιστικό και συνάμα εγωιστικό. Αν μόνο δίνεις, δύσκολα θα φτάσεις σε δυνατούς οργασμούς. Πολλές φορές η προσπάθεια να αρέσουμε είναι εις βάρος των δικών μας αναγκών.


Ψάξτον καλύτερα. Αναζήτησε με επιμονή τι του αρέσει και διατύπωσε καθαρά τι εσύ προτιμάς.


Μάθε τον να περιμένει. Οι άνδρες έχουν μεγαλύτερη ετοιμότητα για σεξ και πολλές φορές προσπαθούν να επιβάλλουν τους δικούς τους ρυθμούς. Η γυναίκα χρειάζεται συνήθως μεγαλύτερη προετοιμασία για να μπει στη φάση της ερωτικής διέγερσης. 


Παίξε με τα μάτια, τις κινήσεις, τη γεύση και την ακοή. Μικρά αγγίγματα και ερωτικές ματιές ξεσηκώνουν καλύτερα τους άντρες που πολλές φορές περιμένουν από τη γυναίκα το πρώτο ερωτικό μήνυμα. 


Άφησε το μυαλό σου να ταξιδέψει πριν από το ραντεβού. Χαλάρωσε μ’ ένα μικρό περίπατο, χαζεύοντας τις βιτρίνες. Μη προκαταβάλεις άγχος για το τι θα συμβεί και το αν θα του αρέσεις! Μπες στη διαδικασία της προσμονής.


Ξεκίνησε τη συνάντηση μ’ ένα μεγάλο χαμόγελο και λίγες αισιόδοξες κουβέντες. Ξέχασε για λίγο την οικονομική κρίση και το αν έχεις δουλειά. Απόφυγε να μπαίνεις στη μιζέρια της εποχής μας, που μπορεί να του θυμίζει και τις δικές του δυσκολίες.


Βοήθησέ τον να ξεπεράσει τις δικές του δυσκολίες. Οι άντρες είναι πολλές φορές πιο δειλοί και ανασφαλείς από τις γυναίκες.


Προσπάθησε να τσεκάρεις την εμπειρία του, για να μη τον τρομάξεις με τη δική σου. Υπάρχουν και κρυφά ταλέντα στο σεξ! Υπάρχουν επίσης άντρες που δεν τους δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να γίνουν έμπειροι.


Διάλεξε εσύ το χώρο που θα κάνετε σεξ, για να νοιώθεις πιο οικεία και ασφαλής.


Αν κάτι σε ξενερώσει, απόφυγε να το δηλώσεις και να πιάσετε κουβέντα. Περίμενε τη συνέχεια και άσε την κριτική για το τέλος.

ΟΧΙ


Μην αποφασίζεις να λύσεις όλα τα θέματα στο κρεβάτι. Θα τα λύσεις καλύτερα πίνοντας ένα καφέ ή ένα ποτό.


Μη ζητάς κάθε είδους επιβεβαίωση από τους άντρες που γνωρίζεις, σε επίπεδο προσωπικό, επαγγελματικό, κοινωνικό.


Μη «παίζεις» με τους άντρες, αν πράγματι δεν είσαι διαθέσιμη! Αν κάνουν κι εκείνοι το ίδιο θα σε απογοητεύσουν.


Μην αντιγράφεις ότι βλέπεις στο ιντερνέτ, στην τηλεόραση και τα σήριαλ. Ο ι αυθεντικές γυναίκες αρέσουν περισσότερο. Προσπάθησε να αναπτύξεις και να δηλώνεις τη δική σου προσωπικότητα. 


Μη κυνηγάς σχέσεις εξωπραγματικές, μόνο για να ικανοποιήσεις τις δικές σου ναρκισσιστικές ανάγκες. 


Μη βιάζεις το χρόνο. Το ερωτικό κλικ δεν έρχεται πάντα με την πρώτη ματιά!


Μη φορτώνεσαι πάντα την αποτυχία μιας ερωτικής σχέσης. Ψάξε καλύτερα τους λόγους της αποτυχίας.


Μη κάνεις «τα πάντα» για να αρέσεις. Η προσποίηση συνήθως ρίχνει το ενδιαφέρον του άντρα. Αν είσαι πράγματι δυναμική και χειραφετημένη μη προσπαθείς να το παίξεις κοτούλα. Άλλοι είναι οι άντρες που αναζητούν μια ισότιμη σχέση και άλλοι αυτοί που επιλέγουν μία γυναίκα για το σπίτι που κάνει και λίγο σεξ. 


Μη κηνυγάς τον ταυτόχρονο οργασμό. Πολλές φορές λειτουργεί σαν παγίδα, άσχετα αν μας επιβεβαιώνει ότι ταιριάζουμε απόλυτα στο σεξ. 


Μην αναλώνεσαι σε ατέλειωτες εφήμερες ερωτικές περιπέτειες. Η πραγματική εμπειρία βιώνεται σε μία μακροχρόνια σχέση. Ο τέλειος οργασμός απαιτεί τον συγχρονισμό μιας ιδιαίτερα πολυμελούς ορχήστρας, στην οποία μαέστρος είναι ο εγκέφαλος.


Όσο για σένα αγαπητή ΜΑΧΗ, ξέχνα ότι έχεις διαβάσει και ότι κυνηγάς: Το σημείο G, το Brasilian, τις θερμίδες που καις στο σεξ, τις φερομόνες, το κολλαγόνο, τα ακριβά ρολόγια και τους πλούσιους άντρες. Γίνε λίγο πιο πρωτότυπη και αυθεντική και όλα θα πάνε καλά. Σε ασπάζομαι. Ζήσης.

πηγή: www.sdna.gr