Δικαστικό «σήριαλ» για τα κατεψυγμένα έμβρυα της Βεργκάρα | Pagenews.gr
Pagenews Team 8 Δεκεμβρίου 2016, 19:49

Μήνυση κατέθεσαν σε βάρος της πρωταγωνίστριας της τηλεοπτικής σειράς «Μοντέρνα Οικογένεια», της ηθοποιού Σοφία Βεργκάρα, τα… δύο κατεψυγμένα έμβρυά της.

Πρόκειται για μια ασυνήθιστη προσφυγή στη Δικαιοσύνη, πίσω από την οποία κρύβεται ο πρώην αρραβωνιαστικός της Βεργκάρα, ο οποίος επιθυμεί τα έμβρυα να γεννηθούν.

Στα θηλυκά έμβρυα, τα οποία δημιουργήθηκαν όταν η Βεργκάρα ήταν αρραβωνιασμένη με τον επιχειρηματία Νικ Λόεμπ είχαν δοθεί τα ονόματα Έμα και Ιζαμπέλα και εμφανίζονται ως ενάγοντες στην μήνυση που κατατέθηκε σε δικαστήριο της Λουιζιάνας χθες.

«Η Έμα και η Ιζαμπέλα ζητούν να παραδοθούν στον φυσικό τους πατέρα Λοεμπ, που προτίθεται και επιθυμεί να γεννηθούν» επισημαίνεται στο δικαστικό έγγραφο.

Ο Λόεμπ και η Βεργκάρα χώρισαν το 2014 αφού είχαν υποβληθεί σε θεραπεία γονιμότητας που είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία των δύο εμβρύων το 2013. Έκτοτε ο Λόεμπ έχει προσφύγει σε δικαστήρια της Καλιφόρνιας προκειμένου να του αναγνωριστεί το δικαίωμα τα έμβρυα να γεννηθούν και να αναλάβει την επιμέλεια των νεογνών.

Μετά τον χωρισμό της με τον επιχειρηματία, η 44χρονη Βεργκάρα παντρεύτηκε τον ηθοποιό Τζο Μανγκανιέλο. Εκπρόσωποι της ηθοποιού δεν έχουν προς το παρόν σχολιάσει τις εξελίξεις, ωστόσο ο δικηγόρος της θεωρεί την μήνυση διαφημιστικό κόλπο που δεν θα επιτύχει.