9/ 12: Ερωτοσκόπιο | Pagenews.gr
Pagenews Team 8 Δεκεμβρίου 2016, 16:31

Κριός: Είσαστε μέσα στην ανασφάλεια. Αυτό είναι κάτι που έρχεται μέσα από την κακή σχέση που έχετε, πρώτα με τον άνθρωπο σας και μετά με τα οικεία σας περιβάλλοντα. Ξεχωρίστε μέσα στο κεφάλι σας, τι πρέπει να κάνετε και να πείτε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Ταύρος: Αν δεν είστε έτοιμοι για αλλαγές στην στρωμένη σας ζωή, τότε μην κάνετε επιλογές που θα σας ξεβολέψουν. Τα ζευγάρια που έχουν πει ότι θα δεσμευτούν, μέσα στο επόμενο διάστημα, ίσως και να έχουν μια μικρή καθυστέρηση σε όλο αυτό.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Δίδυμοι: Μην κάνετε πειράματα με τον άνθρωπο σας. Αν υπάρχει κάτι άλλο – καινούργιο που σας σκανδαλίζει, καλύτερα αφήστε το να ξεθωριάσει. Πολλές και οι προτάσεις που θα προκύψουν στους αδέσμευτους, που θα ενθουσιάσουν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Καρκίνος: Δεν είστε και για μεγάλες ταλαιπωρίες εσείς. Σε κανέναν τομέα της ζωής σας. Αν αυτήν την ταλαιπωρία, σας την προκαλεί η σχέση σας, θα πρέπει άμεσα, να πάρετε τις αποφάσεις σας. Εκπλήξεις και τους solo, από το παρελθόν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Λέων: Είσαστε λίγο μουτρωμένοι αυτό το διάστημα. Οι σχέσεις οι αισθηματικές έχουν μπει στο μικροσκόπιο του Άρη και της Αφροδίτης, και το μόνο σίγουρα, είναι ότι θα σας φωτίσουν με αλήθειες και λύσεις. Μην κλείσετε όμως πάλι τα μάτια.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Παρθένος: Είναι δοκιμασμένα τα βουνά, στα χιόνια και οι καρδιές στην απογοήτευση. Είναι μια δύσκολη αστρολογική περίοδος, που όμως θα σας σπρώξει για να δείτε με μια πιο ξεκάθαρη ματιά, ποιοι είναι αυτοί που σας αγαπούν και ποιοι σας κοροϊδεύουν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Ζυγός: Σκεφτείτε άμεσα, τι πρόγραμμα θα έχετε στις γιορτές. Το συντροφικό σας ταίρι είναι έτοιμοι για να σας μιλήσει για ποιο σοβαρά πράματα, ίσως και δεσμευτικά. Εσείς που είστε σε φάση απομάκρυνσης, τα πράματα θα καλυτερέψουν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Σκορπιός: Γεμίστε το μυαλό σας με τις όμορφες εικόνες, που έχετε περάσει με τον άνθρωπο σας. Αυτό κάντε το βάση, για να έρθετε και πάλι πιο κοντά. Αυτοί που έχουν κόρτε ερωτικό από το εργασιακό τους χώρο, θα πρέπει να είναι πιο προσεχτικοί.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Τοξότης: Εσείς είστε αυτοί που πρέπει να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε και άμεσα φυσικά, έτσι ώστε να κλείσετε τους δρόμους, σε όλους αυτούς που επιβουλεύονται την σχέση σας. Επίσης, κάντε κάτι ανάλογο και στο παρελθόν σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Αιγόκερως: Είσαστε πραγματικά μέσα στην καλή χαρά. Αυτό σημαίνει ότι έχει πολλά ακόμη το σύμπαν να σας αποδώσει και στον αισθηματικό αλλά και στον οικονομικό τομέα. Επωφεληθείτε των ημερών και φέρτε τα πράματα στα μέτρα σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Υδροχόος: Μπορείτε να πείτε ότι περνάτε μεταξύ συμπληγάδων αυτήν την εποχή με τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι κάτι που μέσα στο επόμενο διάστημα, θα το ξεπεράσετε. Τύχη και στα οικονομικά σας, που θα σας ανεβάσουν την διάθεση.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

Ιχθύς:
Πατάτε πάνω σε γερές βάσεις και αυτό είναι οι εμπειρίες σας από το παρελθόν, που έχουν δομήσει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα που έχετε. Είναι και μέσο γοητείας σας, άλλωστε, έτσι ώστε να φέρετε κοντά σας, το άτομο των επιθυμιών σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

http://www.astro-live.gr/%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BF-912-%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-%CF%89%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BF/

TAGS: