Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 8/12

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 8/12
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ερωτικά σου.

ΚΡΙΟΣ

Μέχρι και το μεσημέρι θα είσαι χαλαρός/η και ενδεχομένως να έχεις τη διάθεση να μείνεις στο σπίτι ασχολούμενος/η με πράγματα που σε ηρεμούν και σου αρέσουν. Δεν αποκλείεται να βρεθείς με ένα έμπιστό σου άτομο και να ζητήσεις τη γνώμη του για μια ερωτική σου υπόθεση που σε έχει μπερδέψει. Γρήγορα όμως θα αρχίσεις να παίρνεις τα πάνω σου καθώς η Σελήνη από το μεσημέρι θα περάσει στο ζώδιό σου και θα πάρεις πρωτοβουλίες να δράσεις όπως πιστεύεις καλύτερα. Αν είσαι σε σχέση, ένα μικρό κρύωμα ή κόπωση μάλλον θα σε κρατήσει μέσα αλλά δε θα σε χαλάσει, αφού ο σύντροφός σου θα είναι δίπλα σου να σε φροντίσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν έχεις και την πιο ξεκάθαρη εικόνα για το χαρακτήρα ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει και διαισθάνεσαι ότι κρύβει διάφορα. Σήμερα όλα αυτά θα τριγυρνούν στο κεφάλι σου σαν σβούρα και δε θα μπορείς να ηρεμήσεις. Ωστόσο, όλα, αργά ή γρήγορα θα έρθουν στο φως, οπότε δε χρειάζεται να βασανίζεσαι, ούτε και να βιάζεσαι. Καλά να είσαι γιατί θα υπάρξουν κι άλλες… πορτοκαλιές, αν αυτή τελικά δεν έχει πορτοκάλια. Αν είσαι σε σχέση, είναι πολύ πιθανό να περάσετε το βράδυ σας παρηγορώντας ένα φίλο ή μια φίλη σας που αντιμετωπίζει ένα ερωτικό πρόβλημα. Κάποια στιγμή όμως εσύ θα αρχίσεις να χάνεις την υπομονή σου, αφού δε θέλει να δει την πραγματικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέχρι το μεσημέρι ενδέχεται να σε κατακλύσουν μνήμες από το ερωτικό σου παρελθόν που θα ξυπνήσουν έντονα συναισθήματα μέσα σου. Ωστόσο, από ένα σημείο και μετά θα συνειδητοποιήσεις ότι το μόνο που καταφέρνεις είναι να χαλιέσαι ενώ η ζωή είναι μπροστά. Οπότε, θα εστιάσεις στο μέλλον και τις προοπτικές που σου ανοίγονται. Μια βραδινή έξοδος μάλιστα μπορεί να επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς ένα πρόσωπο, με το οποίο έχεις τυπικές σχέσεις και σου αρέσει, θα αρχίσει να σε βλέπει με άλλο μάτι. Αν είσαι σε σχέση, τα σχέδιά σου για ένα όμορφο βράδυ με το ταίρι σου θα ευοδωθούν, αφού κι οι δυο έχετε διάθεση να έρθετε πιο κοντά, κυρίως αν είχατε απομακρυνθεί λόγω φόρτου εργασιών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Ο ρομαντισμός και η φαντασία θα σε καταλάβουν, τουλάχιστον το πρώτο μισό της ημέρας, και θα αρχίσεις να κάνεις όνειρα για το πώς θέλεις να είναι το ερωτικό σου μέλλον. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να είσαι κάπως πιο εσωστρεφής ή αφηρημένος/η. Εν τούτοις όμως, εκεί που είσαι στον κόσμο σου, μπορεί να «πέσεις» τυχαία σε ένα πρόσωπο που θα σου προκαλέσει συναισθηματική αναστάτωση. Επίσης είναι πιθανή και μια καινούργια γνωριμία από τον επαγγελματικό σου χώρο. Αν είσαι σε σχέση, το να παραδεχτείς ένα λάθος σου και να προσπαθήσεις να επανορθώσεις απαιτεί θάρρος ωστόσο θα βοηθήσει να αποφορτιστεί το κλίμα ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη απέναντί σου δεν κρατιέσαι. Η ελπίδα έχει πλημμυρίσει την ψυχή σου και πιστεύεις ακράδαντα ότι είναι η εποχή σου να πετύχεις το καλύτερο για την ερωτική σου ζωή. Κι έχεις κάθε δικαίωμα, αφού βλέπεις ότι όπου κι αν βρεθείς, τα βλέμματα στρέφονται πάνω σου. Σήμερα, η γοητεία που θα εκπέμπεις αλλά και η άνετη συμπεριφορά σου, ίσως τραβήξει κοντά σου ένα ελκυστικό άτομο που θα σου αρέσει και μπορεί να είναι αυτή η αρχή ενός όμορφου ειδυλλίου. Αν είσαι δεσμευμένος/η, το κλίμα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου είναι πολύ ήρεμο και σε βοηθά στο να του αναφέρεις κάποιες ιδέες που έχεις για το άμεσο μέλλον, ακόμα και να συζητήσετε το ενδεχόμενο ενός ταξιδιού που θεωρείς ότι θα κάνει καλό τόσο σε σας προσωπικά όσο και την ίδια τη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι θα είναι απέναντί σου, στους Ιχθύες, κάτι που σε ευνοεί, αν κυκλοφορήσεις, ώστε να γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα εξάψει τη φαντασία σου. Κι επειδή όσο περνά η ώρα θα γίνεσαι και πιο ανυπόμονος/η, ενδεχομένως να πάρεις εσύ τα ηνία να το προσεγγίσεις, αν δεις ότι από μόνο του δεν κουνιέται κι αρκείται στα πονηρά βλέμματα και τα χαμόγελα. Αν είσαι δεσμευμένος/η, δεν έχουν λυθεί όλα τα θέματα στη σχέση σου, φαίνεται όμως ότι αρκετά πράγματα έχουν μπει σε μια τάξη κάτι που σου επιτρέπει να ηρεμήσεις και να περάσεις περισσότερο και πιο ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σου, κάνοντας οτιδήποτε αγαπάτε. Ίσως μάλιστα συζητήσετε σήμερα και για μια αγορά.

ΖΥΓΟΣ

Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να ξεκουραστείς, να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να κάνεις ανασύνταξη δυνάμεων, αφού από το μεσημέρι και μετά θα βρίσκεσαι και πάλι στις επάλξεις με τη Σελήνη, απέναντί σου, στον Κριό. Επειδή θα σε πιάσει μια συναισθηματική φόρτιση και μια πιθανή ανυπομονησία να συμβούν πράγματα την ερωτική σου ζωή, δεν αποκλείεται να κάνεις εσύ το βήμα να πλησιάσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει ή μια κίνηση που θα δείχνει ολοφάνερα το ενδιαφέρον σου. Αν είσαι σε σχέση, θα είσαι κάπως λιγομίλητος/η και απορροφημένος/η στις σκέψεις σου, εξ αιτίας ενός θέματος της δουλειάς σου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια περίεργη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχεις μια συναισθηματική ένταση που όμως θα καταφέρεις να κατευνάσεις και να μην την αφήσεις να κυριαρχήσει, ώστε να πεις ή να κάνεις πράγματα που μπορεί να σε εκθέσουν, αφού δεν είσαι απόλυτα σίγουρος/η, για το ενδιαφέρον ενός προσώπου με το οποίο προς το παρόν υπάρχει μια φιλική επαφή. Ίσως θέλεις να το «δουλέψεις» λίγο περισσότερο στο μυαλό σου ή να αρκεστείς στο να πετάξεις κάποια υπονοούμενα για να καταλάβεις από τις αντιδράσεις του πώς σε βλέπει. Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται το ταίρι σου να σου εκφράσει κάποια παράπονα, τα οποία, παρότι ορισμένα θα σου φανούν υπερβολικά, θα τα ακούσεις με υπομονή και ιδιαίτερη προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 Σήμερα, θα έρθουν έτσι τα πράγματα που είναι πολύ πιθανό να πλησιάσεις αρκετά ένα πρόσωπο από το κοντινό σου ή το επαγγελματικό σου περιβάλλον με το οποίο θα νιώσεις ιδιαίτερη οικειότητα και θα του αναφέρεις τις προσδοκίες, τα όνειρα και τις επιθυμίες σου. Σίγουρα αυτό είναι ένα θετικό βήμα, αφού θα έχεις κιόλας την ανάλογη ανταπόκριση και θα αρχίσουν να σου γεννιούνται ελπίδες για κάτι περισσότερο. Δώσε όμως λίγο χρόνο να εξελιχθεί η κατάσταση και μη βιάζεσαι. Αν είσαι σε σχέση, ο καιρός είναι κατάλληλος για πιο ρομαντικές στιγμές στο σπίτι και απόψε θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε με σύντροφό σου, να μιλήσετε και να απολαύσετε ένα όμορφο, ζεστό βράδυ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας θα προσπαθήσεις να μη σκέφτεσαι τίποτα ερωτικό και θα στρέψεις την προσοχή σου στην εργασία σου ή να κάνεις κάποιες δουλειές που είχες αφήσεις σε εκκρεμότητα. Ωστόσο, όσο πλησιάζει το βράδυ, η ανάγκη μέσα σου θα μεγαλώνει κι επειδή δεν το έχεις με τη σωστή διαχείριση συναισθημάτων πιθανόν να βρεθείς με ένα δικό σου πρόσωπο και να του μιλήσεις για αυτά που νιώθεις για ένα άτομο, έστω και για να ξεσπάσεις. Αν είσαι σε σχέση, έχεις αρκετά θέματα να αντιμετωπίσεις και σίγουρα δε χρειάζεσαι τη γκρίνια και τη μουρμούρα του συντρόφου σου ότι τον παραμελείς. Σήμερα, αν επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό, θα βάλεις τα πράγματα στη θέση τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 Με την Αφροδίτη πλέον στο ζώδιό σου, το μόνο που δε θέλεις είναι να βιαστείς να καταλήξεις σε επιλογές και πρόσωπα, αφού οι προοπτικές που σου έχουν ανοιχτεί είναι αρκετές. Σήμερα, θα είσαι κάπως πιο «χύμα» και παρότι θα σε προσελκύσει κάποιος/α που θα σου αρέσει και θα έχεις αρχικά θερμή ανταπόκριση, ίσως στο τέλος αποφασίσεις να το πας πιο αργά για να μην του περάσεις λανθασμένες εντυπώσεις. Αν είσαι σε σχέση, η εποχή είναι τέτοια που γεννά αρκετές ανάγκες κι αν δεν κρατήσετε το κουμάντο σας, το πιο πιθανό είναι να φτάσετε στις γιορτές με γεμάτη καρδιά αλλά άδειο πορτοφόλι. Γι’ αυτό ένας υποτυπώδης έλεγχος τι αγοράζετε και τι πληρώνετε είναι πολύ σημαντικός.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου ως το μεσημέρι θα διατηρήσεις τη θετική σου ενέργεια και αισιοδοξία αλλά και την δική σου οπτική, κυρίως στα ερωτικά, κρίνοντας με βάση τη διαίσθηση και τα συναισθήματα που σου προκαλεί ένα πρόσωπο και λιγότερο με τη λογική γι’ αυτό θέλεις να το προσεγγίσεις και να του δείξεις με έμμεσο τρόπο πώς αισθάνεσαι. Κι από τη στιγμή που δε βλάπτεις κανέναν, αδυνατείς να κατανοήσεις την στάση ορισμένων δικών σου ανθρώπων που προσπαθούν να σε αποτρέψουν. Αν είσαι σε σχέση, θέλεις όλα να κυλούν χαλαρά και όμορφα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, αλλά αυτό δεν είναι εφικτό γιατί μια οικονομική αστάθεια ενδεχομένως να έχει δημιουργήσει τριβές. Σήμερα όμως θα φροντίσεις να τα αφήσετε όλα πίσω σας και να περάσετε καλά.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments