Ζώδια

Οι Αφροδίτη στον Υδροχόο: Οι σχέσεις αλλάζουν μορφή!

Οι Αφροδίτη στον Υδροχόο: Οι σχέσεις αλλάζουν μορφή!
Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο οι σχέσεις μορφοποιούνται...

​Η Αφροδίτη στο ενδέκατο ηλιακό σπίτι, όπου κατοικεί ο Ουρανός και το ζώδιο του Υδροχόου, δίνει από τις 7 Δεκεμβρίου, μια νέα μορφή στις ερωτικές μας σχέσεις, αλλά και στον τρόπο που χειριζόμαστε το χρήμα. Ο Υδροχόος είναι κατ εξοχή, το ζώδιο που συμβολίζει ιδανικά, όπως ανεξαρτησία, ισοτιμία, αλλά και την επιθυμία μας να διαφέρουμε από το σύνολο. Η Αφροδίτη σε αυτήν την θέση είναι αρκετά ελεύθερη και ίσως αρκετά παγωμένη, καθώς κλέβει στοιχεία από το προφίλ του Υδροχόου και αρνείται σοβαρά να δεσμευτεί ή να νιώσει έντονα τα συναισθήματα της. Επίσης μια γενέθλια Αφροδίτη στον Υδροχόο είναι δύσκολο να την ικανοποιήσεις καθώς τα άτομα αυτά βαριούνται εύκολα, θέλουν οπωσδήποτε κάτι συναρπαστικό να τους προσφέρεις ή ακόμα μπορεί και να επιλέξουν σύντροφο από τον φιλικό τους κύκλο για να μην ερωτευτούν.

Με την επιρροή της Αφροδίτης από τον Υδροχόο, αποκτάς εξωστρέφεια, μια τάση να αγνοείς την αξία του χρήματος και ξοδεύεις ασύστολα. Κινείσαι και πολύ στο διαδίκτυο, δικτυώνεσαι με άγνωστα άτομα και σίγουρα θα είσαι πιο απελευθερωμένος. Η Αφροδίτη παρέα με τον Ουρανό παρασύρει το μυαλό σου, υπόσχεται τον ουρανό με τα άστρα, δηλαδή ότι όλα είναι πιθανά και φυσικά το τώρα πια δεν υπάρχει λόγος να συμβιβάζεσαι. Έτσι αυτήν την περίοδο, μπαίνεις σε κίνδυνο ή πειρασμό (ανάλογα με τον γενέθλιο χάρτη σου) και θα κινδυνεύεις να τινάξεις στον αέρα μια σταθερή σχέση και τον/την μόνιμο σύντροφο σου. Όμως, θα έχει και τα καλά της, γιατί γίνεσαι περισσότερο φίλος/η με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αποφεύγεις τις σκηνές ζηλοτυπίας τα δράματα και δεν ζητάς την αποκλειστικότητα. Εύκολα τώρα δημιουργείς μια φιλελεύθερη, αντισυμβατική πραγματικότητα.

Για κάθε ζώδιο , διάβασε και τον ωροσκόπο σου

Κριός

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο θα ικανοποιηθείς με μια φιλική σχέση, θα αποστασιοποιηθείς από τυχόν παθιασμένες σχέσεις και θα είσαι λιγότερο απαιτητικός/η. Περίμενε τον έρωτα μέσα από την συμμετοχή σου σε ομάδες, συλλόγους, κοινωνικά μαζώματα.

Ταύρος

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο θα αναζητάς μια σχέση εξουσίας και φυσικά δεν θα σε πειράζει να είσαι το τρίτο πρόσωπο, αρκεί να έχεις ίσα δικαιώματα με τον/την νόμιμο σύντροφο. Περίμενε τον έρωτα μέσα από την επαγγελματική αρένα και σε διευθυντικές, υψηλές θέσεις.

Δίδυμοι

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο θα κυνηγάς μια σχέση από απόσταση, εκτός ορίων, κάποιον/α δηλαδή που μένει μακριά και δεν θα είσαι καθόλου σίγουρος/η για το τωρινό ταίρι σου. Περίμενε τον έρωτα μέσα από ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό ή στη σχολή όπου φοιτάς.

Καρκίνος

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο ζεις μια σχέση αντισυμβατική, που θα ταράξει την ησυχία σου, θα σε βγάλει από τα νερά σου και σίγουρα δεν θα είσαι σίγουρος/η για το αποτέλεσμα. Περίμενε τον έρωτα μέσα από οικονομικά πάρε, δώσε και πρόσεχε μην πέσεις θύμα εκμετάλλευσης. 

Λέων

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, θα είσαι σε σχέση ιδανική, όπως σου ταιριάζει και σίγουρα ότι λες θα είναι νόμος και δεν θα αμφισβητείς το ταίρι σου. Περίμενε τον έρωτα να ξεπροβάλλει από χρόνιες συνεργασίες, ο/η συνέταιρος που αλλάζει γνώμη και θα θέλει το κάτι παραπάνω.

Παρθένος

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, θα μπεις σε σχέση καθημερινή, απλή χωρίς να ζητάς την ένταση, αλλά και γλιτώνεις από φασαρίες που ζορίζουν το νευρικό σου σύστημα. Περίμενε τον έρωτα μέσα στο γραφείο, σε συναδελφικές σχέσεις, ή στα μάτια του ατόμου που σε μυεί σε εναλλακτικές θεραπείες.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, θα έχεις την παθιασμένη σχέση, όπου πρέπει να ρισκάρεις και σίγουρα θα περηφανεύεσαι για την κατάκτηση σου. Περίμενε τον έρωτα να ξεπροβάλλει σε χώρους διασκέδασης, ψυχαγωγίας ή καθώς φλερτάρεις με την τύχη σου.

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, ζεις τον γνώριμο έρωτα, εξελίσσεται δηλαδή η υπάρχουσα σχέση σου και νιώθεις περισσότερο σίγουρος/η για τις επιλογές σου. Περίμενε τον έρωτα να ξεπροβάλλει σε οικογενειακά τραπέζια, συνοικέσια ή επαφές με το παρελθόν.

Τοξότης

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, έχεις μια διαδικτυακή σχέση, μιλάς, αγαπάς μέσω μηνυμάτων και πιθανόν μένεις μόνο σε αυτά και δεν ζητάς το μόνιμο και το σίγουρο. Περίμενε τον έρωτα να ξεπροβάλλει μέσα από ιστοσελίδες, ξαφνικές γνωριμίες και απρόοπτα γεγονότα.

Αιγόκερως

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, ακολουθείς τη συμφέρουσα σχέση, που δεν σε βγάζει σε άγνωστα μονοπάτια και θέλεις να πάρεις. Περίμενε τον έρωτα μέσα από επιχειρηματικά, επαγγελματικά ανοίγματα και κάνε συμφωνία, πριν πεις το ναι.

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου, είσαι σε σχέση διπλή ή τριπλή , έχεις δηλαδή πολλές επιλογές και δεν συμβιβάζεσαι στην μετριότητα. Περίμενε τον έρωτα να ανθίσει μέσα από μια νέα γνωριμία, ένα ταξίδι ή σε επαφές με νέους συνεργάτες και λες όχι στην ρουτίνα.

Ιχθείς

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, θα ζήσεις την μυστική σχέση, χωρίς όμως να αισθάνεσαι ότι είσαι το θύμα, απλά γιατί δεν θέλεις τις υποχρεώσεις. Περίμενε τον έρωτα να ανθίσει σε κλειστούς χώρους, απρόσμενες επισκέψεις και με άτομο που ήδη γνωρίζεις.

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments