Αθλητισμός

Η ΕΡΤ ξεκινάει το Σαββατοκύριακο τις μεταδόσεις της Φούτμπολ λιγκ, αλλά άφησε εκτός τον Άρη! (video)

Η ΕΡΤ ξεκινάει το Σαββατοκύριακο τις μεταδόσεις της Φούτμπολ λιγκ, αλλά άφησε εκτός τον Άρη! (video)
Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του PRESSARIS για τα τηλεοπτικά, αλλά ερωτηματικά με το… καλημέρα! Η ΕΡΤ ξεκινάει αυτό το Σαββατοκύριακο τις μεταδόσεις της Φούτμπολ λιγκ,αλλά…

​Στο πρόγραμμα αυτού του Σαββατοκύριακου δεν υπάρχει πάντως το παιχνίδι του Άρη στην Ελευσίνα, γεννώντας εύλογα απορίες για τα κριτήρια των επιλογών (αλλά και ποιοι τις έκαναν…), αν και υπάρχει η πληροφόρηση, ότι θα μεταδοθούν τα περισσότερα παιχνίδια των κιτρινόμαυρων στη συνέχεια, για λόγους φυσικά αυτονόητους (εμπορικότητας και τηλεθέασης…).

Όπως έχει αναφέρει το PRESSARIS, παρά τις όποιες διαψεύσεις υπάρχει προφορική συμφωνία με την ΕΡΤ για την τηλεοπτική στέγη, προκειμένου το κρατικό κανάλι να καλύπτει αγώνες του πρωταθλήματος (δύο το Σαββατοκύριακο και πιθανόν τρεις μεσοβδόμαδα όταν υπάρχουν εμβόλιμες αγωνιστικές).

Στο σημερινό απογευματινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, στην ενότητα των αθλητικών, ανακοινώθηκαν τα δυο πρώτα παιχνίδια. Πρόκειται για τους αγώνες Απόλλων-Αγροτικός Αστέρας (το Σάββατο στις 15:00) και ΟΦΗ-Χανιά (την Κυριακή στις 17:00).

Δείτε το σχετικό βίντεο ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ (μετά τα 8′:30’’)

Και τα δυο παιχνίδια θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ3, η οποία θα σηκώσει και το μεγαλύτερο βάρος των μεταδόσεων.Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν ανακοινωθεί προς το παρόν για τη συμφωνία, αλλά όπως αναφέρουμε παραπάνω, υπάρχουν πληροφορίες πως θα μεταδίδονται τα περισσότερα παιχνίδια του Άρη στη συνέχεια λόγω της εμπορικότητας του ονόματός του.

Είναι κάτι που θα φανεί άμεσα τις επόμενες μέρες, με τη συνέχεια των αγώνων του πρωταθλήματος και τις μεταδόσεις από το κρατικό κανάλι.

Πηγή: pressaris.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments