Αθλητισμός

Κανονικά… ρεπό στου Ρέντη!

Κανονικά… ρεπό στου Ρέντη!
Παρά την τραγική εμφάνιση της Κύπρου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και τα μαύρα σύννεφα που έχουν μαζευτεί πάνω από τον πάγκο του, ο Μπέντο αποφάσισε να διατηρήσει το ρεπό της Παρασκευής κι ενώ ακολουθεί το ματς που θα παίξει το... κεφάλι του!

​Φαίνεται πως ο Πάουλο Μπέντο έχει αποφασίσει να ζήσει και να πεθάνει -προφανώς ποδοσφαιρικά μιλώντας- ακολουθώντας τον δικό του δρόμο από την αρχή ως το τέλος. Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε μετά το ματς ικανοποιημένος από την φετινή ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας του και για τον λόγο αυτό πιθανότατα αποφάσισε να επιβραβεύσει τους παίκτες του αφήνοντάς τους να πάρουν το ούτως ή άλλως προγραμματισμένο ρεπό της Παρασκευής.Όλα αυτά βεβαίως την ώρα που η «ερυθρόλευκη» διοίκηση μάλλον δεν συμμερίζεται πλήρως τις απόψεις του 48χρονου τεχνικού κι ενώ ακολουθεί το «ματς της χρονιάς» όπως άλλωστε δήλωσε πρόσφατα ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης. Οι πρωταθλητές φιλοξενούνται το βράδυ της Δευτέρας από τον ΠΑΣ στα Γιάννινα και το τι θα συμβεί στον αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων πιθανότατα θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και το τι θα… συμβεί στον ίδιο τον Μπέντο.

Σε κάθε περίπτωση, η προετοιμασία των Πειραιωτών για αυτό το παιχνίδι θα ξεκινήσει με την προπόνηση του Σαββάτου. Παρόλο που ακόμη είναι νωρίς για να γίνει λόγος για τα πλάνα του Πορτογάλου, δεδομένη πρέπει να θεωρείται η επιστροφή των Μιλιβόγεβιτς και Μποτία στην αρχική ενδεκάδα, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσει βασικός και ο Πάρντο στη θέση του Ελιουνούσι που κοντεύει να… σκάσει. Από κει και πέρα, στο Λιμάνι θα περιμένουν να δουν και σε τι κατάσταση οι δύο τραυματίες, Ρέτσος και Ομάρ.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments