Ουζουνίδης: «Ο κόσμος έχει δίκιο, θα τα πούμε με τον πρόεδρο» | Pagenews.gr
Pagenews Team 9 Δεκεμβρίου 2016, 07:53 9 Δεκεμβρίου 2016, 7:53

​Αναλυτικά ο κόουτς του «τριφυλλιού» μίλησε στη συνέντευξη Τύπου:


Για το παιχνίδι: «Θέλαμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι προσέχοντας αρκετά και τη διαχείριση της ομάδας. Νομίζω ότι είμαστε σε μια φάση αγώνων που θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα να παίξουν οι ίδιοι Πέμπτη – Κυριακή. Έπρεπε να το διαχειριστούμε αυτό. Επειδή δεν υπάρχει μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι τη μεταγραφική περίοδο και ήθελα να δω κάποιους παίκτες…


Ο αντίπαλος στην πρώτη ευκαιρία σκόραρε και στη συνέχεια δείξαμε πολύ φοβισμένοι. Δεν είχαμε αυτοπεποίθηση και αυτό προσπαθήσαμε να το βελτιώσουμε στο δεύτερο ημίχρονο. Θέλαμε να παίξουμε. Ο αντίπαλος είχε αδυναμίες όταν αμυνόταν. Στο δεύτερο μέρος πατούσαμε καλύτερα δίχως όμως να κάνουμε ευκαιρίες. Σε αυτό το κομμάτι χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια για να υπάρχουν περισσότεροι παίκτες στην περιοχή. Φαινόταν ότι κάτι μπορούσαμε να κάνουμε, όμως το παιχνίδι τελείωσε με το δεύτερο γκολ.


Έβγαλα πολλά συμπεράσματα από αυτό τον αγώνα όσον αφορά σε ποιους μπορώ να υπολογίζω αλλά και από άποψη προσωπικότητας. Το αποτέλεσμα μπορεί να μην ήταν καλό, αλλά πήρα μια καλή εικόνα από τους ποδοσφαιριστές».


Για τον κόσμο: «Εμείς θέλουμε κοντά μας τον κόσμο. Δεν μπορούμε να τους λέμε με το ζόρι να έρθουν. Αν θεωρούν ότι δεν θέλουν να βοηθήσουν, που δεν το πιστεύω, είναι λογικό να είναι απογοητευμένος ο κόσμος… Εμείς πρέπει να τους φέρουμε στο γήπεδο και να τους κάνουμε να συμπαραστέκονται στην ομάδα. Δεν βλέπει κάτι, είναι λογική η απογοήτευση… Η εικόνα της ομάδας ήταν τέτοια που ο κόσμος είχε δίκιο για το προηγούμενο διάστημα. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να το δέχονται αυτό και να δεχθούν την πίεση και τις απαιτήσεις. Θέλω παίκτες που να δίνουν το 100% ακόμα και στην κακή τους μέρα. Χρειαζόμαστε πολύ περισσότερα πράγματα για τη συνέχεια. Θα το δούμε στη συνάντηση με τον πρόεδρο γιατί δεν έχουμε πολύ περιθώριο και να κάνουμε γρήγορα τις κινήσεις μας. Για εμένα ήταν καλό το παιχνίδι για την εικόνα που ήθελα να πάρω».


Για το πρόβλημα στη δημιουργία: «Δεν είχα το χρόνο να ελέγξω τα εργομετρικά, όμως υπήρχε ο στόχος να προκριθεί η ομάδα στους ομίλους… Χρειαζόμαστε πολλή δουλειά για να φτάσουμε στο επίπεδο φυσικής κατάστασης που θέλω. Δεν είναι αυτό που θέλω εγώ αυτή τη στιγμή. Η ψυχολογία δεν είναι στα καλύτερά της. Χρειάζονται νίκες και την Κυριακή πρέπει να προσπαθήσουμε και για την ψυχολογία. Δεν είναι αυτή η ομάδα που θέλω… Ανήκουμε στον Παναθηναϊκό, δεν είναι δικαιολογία η ψυχολογία. Έχεις πίεση και πρέπει ν’ αντιδράσεις. Εκεί φαίνονται οι μεγάλες ομάδες κι αν δεν μπορούμε ν’ αντιδράσουμε, θα δείξουμε ότι έχουμε πρόβλημα».

Πηγή: sdna.gr