Αθλητισμός

Πωρώθηκε ο Ιβάν και ρίχνει “ρουκέτες”! Αυτούς τους παικταράδες θα φέρει στην Τούμπα για να πάει «16»!

Πωρώθηκε ο Ιβάν και ρίχνει “ρουκέτες”! Αυτούς τους παικταράδες θα φέρει στην Τούμπα για να πάει «16»!
Η χθεσινή πρόκριση τρέλανε εντελώς τον Σαββίδη, που βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη το Γενάρη για να τρελάνει και τους οπαδούς! Πάει για δύο ποδοσφαριστές από το πάνω ράφι!

Ο τρόπος που ο Ιβάν Σαββίδης έζησε τη χθεσινή βραδιά, αποδεικνύει περίτρανα  πως ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είχε μεγάλη ανάγκη να πανηγυρίσει μία μεγάλη νίκη μετά τις πίκρες με Ατρόμητο, Τρίκαλα και Παναθηναϊκό.

Η πρόκριση του ΠΑΟΚ στους «32» του Europa League, είναι ικανή να …ζεστάνει για τα καλά τον Σαββίδη. Και μόνο η σκέψη της παρουσίας του Δικεφάλου του Βορρά στους «16» του Europa League ή και ακόμα παραπέρα, μπορεί να τον …τρελάνει και είναι λογικό. Έτσι, το έδαφος είναι τώρα πολύ πιο πρόσφορο από ότι ήταν πριν το παιχνίδι με τη Σλόβαν Λίμπερετς, για την έλευση ενός τουλάχιστον παικταρά στην Τούμπα τον Ιανουάριο.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ο Λούμπος Μίχελ πάγωσε όλες σχεδόν τις επαφές του με ατζέντηδες και συλλόγους του εξωτερικού, που είχαν να κάνουν με μεταγραφικά θέματα. Τώρα, όμως, με τον ΠΑΟΚ στους «32» του Europa League, μπορεί να τις …ξεπαγώσει και να αναζητήσει τον παίκτη ή τους παίκτες που θα κάνουν ακόμα πιο εύκολο το έργο του Βλάνταν Ίβιτς.

Πρώτος στόχος του Σλοβάκου, είναι η ενίσχυση του ρόστερ με έναν πρωτοκλασάτο μεσοεπιθετικό και έναν γκολτζή, μιας και το πρόβλημα έχει εντοπιστεί στο κομμάτι της δημιουργίας από τον άξονα και την αποτελεσματικότητα του ΠΑΟΚ μπροστά στις αντίπαλες εστίες. Βέβαια, η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν ενδείκνυται για την απόκτηση πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών, αλλά μην ξεχνάμε πως μήνα Γενάρη ήρθαν στην Τούμπα οι Νάτχο και Νομπόα.

Εάν ειδικά η κλήρωση της Δευτέρας φέρει στον δρόμο του ΠΑΟΚ μία ομάδα στα …μέτρα του και όχι ένα μεγαθήριο, όπως η Ρόμα ή η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, δηλαδή η προοπτική για πρόκριση στους «16» είναι εκ των πραγμάτων μεγάλη, τότε δε θα αποτελέσει έκπληξη εάν ο Ιβάν Σαββίδης βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη!

Πηγή:sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments