Θέμα Μπέντο στον Ολυμπιακό! | Pagenews.gr
Pagenews Team 9 Δεκεμβρίου 2016, 07:55 9 Δεκεμβρίου 2016, 7:55

​Η εύκολη ήττα από τον ΑΠΟΕΛ μετά από μια ακόμη τραγική εμφάνιση, δεν αποκλείεται να αποτελέσει την αρχή του τέλους για τον Πάουλο Μπέντο. Στο Λιμάνι τίθεται ξεκάθαρα θέμα με τον Πορτογάλο τεχνικό, η θέση του οποίου αυτές τις ώρες είναι πιο επισφαλής από ποτέ.

Στον 47χρονο τεχνικό χρεώνεται η μη αξιοποίηση και η κακή διαχείριση του ρόστερ, σε συνδυασμό με την συνολική παρουσία της ομάδας στην Ευρώπη αλλά και ιδιαίτερα τις τελευταίες πολύ κακές εμφανίσεις με Κέρκυρα και ΑΠΟΕΛ.

Φαίνεται λοιπόν πως η… λιακάδα που απολάμβανε ο Πορτογάλος μετά τις νίκες της ομάδας του στα ντέρμπι έχει δώσει το τελευταίο διάστημα σε μια διαρκή συννεφιά. Το γεγονός μάλιστα ότι μετά το 2-0 από τον ΑΠΟΕΛ και τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι «ερυθρόλευκοι» ο ίδιος επέλεξε να κάνει τις συγκεκριμένες δηλώσεις, επιβάρυνε ακόμη περισσότερο τη θέση του.

Σε κάθε περίπτωση αυτό το αρνητικό κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή για τον Μπέντο δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι θα υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες ώρες. Αυτό που ωστόσο σίγουρα θα κρίνει πολλά για το μέλλον του ίδιου θα είναι το προσεχές (Δευτέρα 12/12) ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα και το πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί σε αυτό.

Πηγή: sdna.gr